Üç gün sonra boşanma tarihi verildi. Anlaşmalı boşanma ama kimsem yok yazacak dertleşmek

Budageceryahuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
51
19
35
Arkadaşlar merhaba,
O kadar yanlız bir kadın ve anneyim ki kimseyle birşey paylaşamiyorum. 12 yıllık evliyim ve çocuklarım var. Bu evlilikte neler yaşandı söylemeye bile enerjim yok. Bugün adliyeye gidip dosyayı açtık ve üç gün sonra hakim bizi dinleyip işlemi bitirecek. İçimde zamaninda o kadar kopuşlar yaşadım ki şimdi arada ağlamak dışında hiçbir eylemde bulunmuyorum. Onunla konuşmuyorum, sanki boşanacak ben değilim gibi devam ediyorum. Sizce benim psikolojim çok mu kötü ondan böyle hissiz oldum. Anlaşmalıda malların kimi kime yazdık ama yazmak yetiyor mu bilmiyorum üzerime de almadım. Bundan sonrası için hayata güvenim öylesine sarsıldı ki sadece insanlara değil insanlığa, yaşama dair. Sadece çocuklarımı büyütmek istiyorum. Boşanmış anneler var mı tavsiyeleri çok da iyi olacaktir

Böyle hissetmemiz çok normal bence.
Zor bir süreç.
Umarım en kısa sürede atlatırsınız.
Ben prosedürü bilmiyorum sadece yapabilirsiniz ve geçecek demeye geldim.
Çevremde boşanan çok arkadaşım oldu.
Açıkçası baba çocuklarla ilgileniyorsa size bir yaşam alanı sunuyorsa çok rahat edersiniz.
çocuklarla ilgilenmeyen eski eş kavramı varsa onların biraz zorlandığına şahit oldum.
Ama inanın hepsi niye çekmişim bunca zaman diyor.

Yorumun için çok teşekkür ederim. Biz kadınlar ne kadar duygusaliz. Çok şey değildi hayatta istediğim biraz ilgisi ve alakası. Tam anlamıyla artık tükendiğim bir noktadayim. Umarım dediğiniz gibi olur. Buda-geçer diyelim. Rabbime bıraktım herşeyi.

Tüm haklarını al. Ağlaman üzülmen normal ama hepsi geçiyor. Kendini öyle iyi hissedeceksin ki niye 12 sene çekmişim diyeceksin. Üzerime almadım dediklerin neler anlamadım ama hakimin huzurunda senin olan tüm mallar yazılsın. Daha sonra mal paylaşım davası açamasın eşin. Zira erkeklerin canını al malını alma. Geçmiş olsun. Hepsi geçecek. Güzel günler çok yakın.

Çalışıyor musunuz?
Çocuklar kaç yaşında?

Bu da bir süreç.
Bitmesi gerekiyormuş ki bu kararı vermişsiniz ve bu kararı vermekte hiç kolay değildir eminim, sandığınızdan daha güçlüsünüz inanın. Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz, inş hayırlısı olmuştur, evlatlarınızla güzel günler görürsünüz inş. Zaman herşeyin ilacı.

O piskolojiyi bilmiyorum, bilen arkadaşlar yazar ama kesinlikle haklarınızı alın. Bir süre sonra herşey geçer, maddiyat kalır.
Evini tuttu bugün yarın da taşınacak. Bazen herşey şaka gibi. Ne kadar zor görünen bu boşanma bu kadar da kolaymış. Bir zamanlar elini tutup gezdiğin kişiyle adliyeye gitmek için de gidiyormuş insan. Hayat bu kadar kısa ve anlamsız. Haklısınız ve evlilikte birikim konusunda çok emeğim var. Umarım yanlış bir planı da yoktur

Çalışıyor musunuz?
Çocuklar kaç yaşında?
Çalışıyorum çok şükür. Maddi problem hiçbir zaman cekmedik. İyi bir maaşım var ama çocuklarım küçükler daha. Üç yaşında ve bir yaşında. Çocuklara kıyamadıgim için boşanmam diye düşünürdüm ama şuan onları bile düşünemiyorum. Umarım bencillik yapmiyorumdur

Bazen sadece ertelemek oluyor ayrılığı. Bu süreci da çok kere yaşadığım için sanırım içten içe bitmesini de canı gönülden istiyorum . Ailemden çok uzaktayım ve ilgilenen bir ailemde yok. Ne ailem dinledi, anladı ne de eşim. Anlayacağınız zaten yalnız olan yaşamıma daha yanlız devam edeceğim.

Bu güzel bir tavsiye oldu ve aklımda olacak. Benim olan malların üzerinde konuşalım ve yazılsın. Umarım öyle olacak sanırım bu sakinliğimin sebebi 12 yıldır iyileşmesi için olan bütün sonuçsuz çabalarımin yorgunluğu

Geçecek inanırsanız.Dunyanin sonu kıyamet gibi bakmayın Herşeyin ömrü var buda öyle.Ne ilk ne son.Sagliginizi ruhsal dünyanızı toplayıp yapamadıklarınızi ertelediklerinizi hep yapmak istediklerinizi düşünün.Sinirden deliye döndüğünüz anlatıp anlaşılamadiginiz o anları düşünün.Hep alttan alıp hiç alttan alinmadiginizi özensiz tavırları.Bundan sonra hayatınızi siz şekillendirecek siniz hicbirsey bitmedi Güneş yok olmadı .Gene değişir herşey Yeterki o karanlıkta susup oturmayın.Zaman ve akıl sizi çıkarır bu halden.Uzuntiyu tüm sosyal tüm ruhsal hayatınıza yaymayin.Cocuklar için siz bir modelsiniz siz bunuda atlatacaksiniz hayatınız ve siz bu evlilikten ibaret değilsiniz.Sizde çok daha fazlası var

Ne kadar tatlısınız. Yorumunuz bile içimi sıcacık etti. Bir tatlı söze mutlu olan biz kadınlara bunu yapamayan erkekle ömür geçmez gerçekten. Çok teşekkür ederim

Geçicek,çok daha güzel günlerin olacak, hissizlik baki , hayata güvenmekten vazgeçme yaş sürecin bittikten sonra yeniden doğacaksın güven bana

Boşanan kadınlar hep çiçek açıyo gördüğüm kadarıyla. Çünkü son noktaya kadar direniyolar. Benim ablam da çocuklarıyla boşandı ve o kadar mutlu ki çok şükür. Mal paylaşımı konusunda avukata yazdırın protokolü. Eşyaların markası modeli her şeyi tek tek yazıyorlar sonra aksi bir durum olmasın diye. Mallarınızı da üstünüze alın hakim kararıyla. Hakkınızda hayırlısı olsun. İyi bi eş olamamış ama iyi bi baba olur umarım

Bundan sonrası için en çok ihtiyacım olan konu iyi bir baba olması. Sadece bundan sonrası için huzur ve sakinlik istiyorum. Her kadın bunu hak ediyor

Hersey daha güzel olacak böyle düşün.Çocuklarınla çok mutlu ol Olumlu düşün olumlu olsun.
Yazmaya bile mecalin yok o kadar yorulmuşsun
Anlayamadığım şey bugün dava açıp 3gün içinde nasıl boşanabiliyorsunuz ist dışındasınız sanırım.

Geçicek,çok daha güzel günlerin olacak, hissizlik baki , hayata güvenmekten vazgeçme yaş sürecin bittikten sonra yeniden doğacaksın güven bana
Yıllar geçtikte düzeltir diye düşünüp yıllar geçtikçe içinden çıkamadım bir karanlikta yaşıyorum. Dışarıdan çok mutlu ve güçlü görünen ama içinde sevilmeye çok aç, yalnızlığını son derece dert eden biriyim. Umarım bu karanlık üzerimden çekilir

İstanbul'da daha mı uzun sürüyor. Bunu bilmiyordum. Anlaşmalı olduğu için burada hakim müsaitse gün içinde bile alıyormuş. Küçük şehir olduğu için. Ama bende bu kadar hızlı beklemiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…