Üç gün sonra boşanma tarihi verildi. Anlaşmalı boşanma ama kimsem yok yazacak dertleşmek

İstanbul'da daha mı uzun sürüyor. Bunu bilmiyordum. Anlaşmalı olduğu için burada hakim müsaitse gün içinde bile alıyormuş. Küçük şehir olduğu için. Ama bende bu kadar hızlı beklemiyordum.
İstanbulda duruşmayı aylar sonraya veriyorlar da.Her davada böyle zaten sadece boşanma değil.Anlaşmalıda olsa bekliyorsun burada.Çok iyiymiş ama üç günde boşanmak

Çalışıyorum çok şükür. Maddi problem hiçbir zaman cekmedik. İyi bir maaşım var ama çocuklarım küçükler daha. Üç yaşında ve bir yaşında. Çocuklara kıyamadıgim için boşanmam diye düşünürdüm ama şuan onları bile düşünemiyorum. Umarım bencillik yapmiyorumdur
Çocuğun biri 1 yaşındaymış. Evliliğinizi 1 yılda tüketen ne ya da boşanma sebebiniz neydi? Eğer anlatmak isterseniz

Bundan sonrası için en çok ihtiyacım olan konu iyi bir baba olması. Sadece bundan sonrası için huzur ve sakinlik istiyorum. Her kadın bunu hak ediyor
Bizim ex enişte iğrenç biriydi. Evliyken çocuklara bile ilgilenmezdi. Şimdi maşallah çocuklara karşı çok iyi. Darısı başınıza diyorum. Bundan sonra her şey çok güzel olsun ❤️

Yıllar geçtikte düzeltir diye düşünüp yıllar geçtikçe içinden çıkamadım bir karanlikta yaşıyorum. Dışarıdan çok mutlu ve güçlü görünen ama içinde sevilmeye çok aç, yalnızlığını son derece dert eden biriyim. Umarım bu karanlık üzerimden çekilir
çekilecek korkmayın, kendinizi sevmeye başladığınızda , kendinizi keşfetmeye başladığınızda esas yalnızlık en büyük dostunuz olacak, neden sevilmediğinizi neden elinizden geleni yaptığınız halde düzelmediğini sorgulamayın sorun sizde değil zamanı geldiğinde anlıcaksınız, hissizliğnize sarılın bu süreçte o sizi koruyacak sonra birgün girip burda yazdığınızı okuyacaksınız vay be diceksiniz

Yorumun için çok teşekkür ederim. Biz kadınlar ne kadar duygusaliz. Çok şey değildi hayatta istediğim biraz ilgisi ve alakası. Tam anlamıyla artık tükendiğim bir noktadayim. Umarım dediğiniz gibi olur. Buda-geçer diyelim. Rabbime bıraktım herşeyi.
Boşanma,ölüm gibi bir yas süreci gerektiriyor zaten,durumunuzun normal olduğunu kabul edin,6 aya yakın sürüyor bu yas süreci..Maddi olarak bir kayginiz yoksa sizin için daha iyi ilerler süreç

Çocuğun biri 1 yaşındaymış. Evliliğinizi 1 yılda tüketen ne ya da boşanma sebebiniz neydi? Eğer anlatmak isterseniz
Küçükleri yazdım bir de 10 yaşında olan var. Begenilmemek, sürekli huzursuzluk, yetersiz olduğum, kadın olmadığım, psikolojik şiddet, alkol, kendi dünyasında bir hayat, ilgisizlik, küçük düşürücü konuşmalar, sözler

çekilecek korkmayın, kendinizi sevmeye başladığınızda , kendinizi keşfetmeye başladığınızda esas yalnızlık en büyük dostunuz olacak, neden sevilmediğinizi neden elinizden geleni yaptığınız halde düzelmediğini sorgulamayın sorun sizde değil zamanı geldiğinde anlıcaksınız, hissizliğnize sarılın bu süreçte o sizi koruyacak sonra birgün girip burda yazdığınızı okuyacaksınız vay be diceksiniz

Kimse bu durumları yaşamak için evlenmiyor. Toplumda şimdi işiniz gücünüz var çocuğunuz var boşanma neyin nesi diyecek. Maddi durumu olmayan mi boşanır sadece. Toplumun kadına bakış açısı da zaten çok acımasız. Ama bir yerden sonra da çekilmiyor artık
Yorumun için çok teşekkür ederim

Boşanma,ölüm gibi bir yas süreci gerektiriyor zaten,durumunuzun normal olduğunu kabul edin,6 aya yakın sürüyor bu yas süreci..Maddi olarak bir kayginiz yoksa sizin için daha iyi ilerler süreç
Hayatı zaten neredeyse yanlız ilerlemiyorum, çocuklar için üzülüyorum ama sevgi de bitince gitmiyor artık.

Bu güzel bir tavsiye oldu ve aklımda olacak. Benim olan malların üzerinde konuşalım ve yazılsın. Umarım öyle olacak sanırım bu sakinliğimin sebebi 12 yıldır iyileşmesi için olan bütün sonuçsuz çabalarımin yorgunluğu
bende boşandım. Dava açarken aranızda bir protokol olması lazım. Her konuda anlaşılmış olmalı, nafaka mal paylaşımı velayet vs. bunlarda anlaşmadan hakim sizi boşamaz zaten. Siz ne konuştunuz eşinizle ne tür mallar var ve kimde kalacak. ayrıca ben boşandım hiç üzülmedim zaten benim için bitik bir adamdı. 2 oğlum var ben bakıyorum maddiyatım yerinde aylık 2 çocuğa 4 bin veriyor. Şaka gibi bir rakam benim çocuklara babanın nerdeyse hiç katkısı yok hiç bişeye sadece yazın 1 ay alır oda götürür annesine bırakır kendi gezer o kadar yani

bende boşandım. Dava açarken aranızda bir protokol olması lazım. Her konuda anlaşılmış olmalı, nafaka mal paylaşımı velayet vs. bunlarda anlaşmadan hakim sizi boşamaz zaten. Siz ne konuştunuz eşinizle ne tür mallar var ve kimde kalacak. ayrıca ben boşandım hiç üzülmedim zaten benim için bitik bir adamdı. 2 oğlum var ben bakıyorum maddiyatım yerinde aylık 2 çocuğa 4 bin veriyor. Şaka gibi bir rakam benim çocuklara babanın nerdeyse hiç katkısı yok hiç bişeye sadece yazın 1 ay alır oda götürür annesine bırakır kendi gezer o kadar yani
Nafaka vermem diye konuştu. Kazancı gayet iyi. Eğer nafaka diye diretirsen mahkemenin verdiği düşük miktarı öderim ve çocuklarla ilgilenmem üzerine ekstra hiç para vermem diyor. Yoksa kreş ücretlerini yada ihtiyaçlarını karşılarım dedi. Artık mecburen tamam dedim.

Nafaka vermem diye konuştu. Kazancı gayet iyi. Eğer nafaka diye diretirsen mahkemenin verdiği düşük miktarı öderim ve çocuklarla ilgilenmem üzerine ekstra hiç para vermem diyor. Yoksa kreş ücretlerini yada ihtiyaçlarını karşılarım dedi. Artık mecburen tamam dedim.
ne derse desin nafaka vermeme şansı yok bu bir şart 500 tl olsa bile yazılacak. Rakama hakim karışmaz 2 çocuğa 1000 tl yazdırın geçin o zaman. Zorunlu bir sebep bu. İştirak nafakasından vazgeçilemiyor

ne derse desin nafaka vermeme şansı yok bu bir şart 500 tl olsa bile yazılacak. Rakama hakim karışmaz 2 çocuğa 1000 tl yazdırın geçin o zaman. Zorunlu bir sebep bu. İştirak nafakasından vazgeçilemiyor
Öyle mi. Anlaşmalı protokolü internet üzerinden hazır formattan yazmış. O zaman iki gün sonra hakim hemen onayalmayacak desene. Artık bitsin iliklerime kadar tükendim. Evliliğimde her açıdan yetersiz hissettirildim ve küçük düşürüldüm. Kadınlar olarak söz hakkımız o kadar az ki. Sonrasında nafaka davası acilabilirmis

Onun yapacağıda o zaten ama ilk günden beri evliliğimizin kötülüğüne katkı gösteren babanne için harika bir son. Uğraşsın çocuklarla da herkes kıymet bilsin. Ama iş işten geçmiş bit kıymet

Öyle mi. Anlaşmalı protokolü internet üzerinden hazır formattan yazmış. O zaman iki gün sonra hakim hemen onayalmayacak desene. Artık bitsin iliklerime kadar tükendim. Evliliğimde her açıdan yetersiz hissettirildim ve küçük düşürüldüm. Kadınlar olarak söz hakkımız o kadar az ki. Sonrasında nafaka davası acilabilirmis
Evet daha sonrada nafaka davası açılabilir ama artık aile hakimleri buna dikkat ediyor çünkü bu bir bozma sebebi olabiliyor üst mahkemelerden dönmesi yerel mahkeme için iyi bişey değil. Mahkemelerin içtihatleri açısından olması muhakkak gerekli bişey. Çocuk varsa muhakkak nafaka olacak çok çok düşük müktar olsa bile

Evet daha sonrada nafaka davası açılabilir ama artık aile hakimleri buna dikkat ediyor çünkü bu bir bozma sebebi olabiliyor üst mahkemelerden dönmesi yerel mahkeme için iyi bişey değil. Mahkemelerin içtihatleri açısından olması muhakkak gerekli bişey. Çocuk varsa muhakkak nafaka olacak çok çok düşük müktar olsa bile
Anladım o zaman versin zaten bende isterim çünkü ileride hayatına girecek biri olduğunda o izin vermezse istemezse çocuklarım mağdur olur.

Çocuklar biraz büyüsün diye beklenir ama küçükken daha kolay olur diye düşünüyorum.

Akılları erene kadar yeni düzene alışmış olurlar.

Hayırlısı olsun sizin için ve kolaylıkla olsun.

Çocuklar biraz büyüsün diye beklenir ama küçükken daha kolay olur diye düşünüyorum.

Akılları erene kadar yeni düzene alışmış olurlar.

Hayırlısı olsun sizin için ve kolaylıkla olsun.
Çok teşekkür ederim. Çocuklar büyüdü de de artık daha yıpranmış olacağız. Umarım son zaman birşey edip de boşanmam diye diretmez

Durum belirteyim. Bugün eşyalarını toplayıp gitti. Giderken bu evliliği bitiriyorum ama kesinlikle sosyal medya kullanmayacaksin, evlenmeyeceksin, hayatına kimseyi almayacaksin. Bunlar olursa seni de onu da keserim. Bu eve erkek ustada girmeyecek ama ben evleneceğim dedi..

X