- 10 Aralık 2024
- 51
- 19
- 35
-
- Konu Sahibi Budageceryahuuu
Benim diyen erkekten daha iyi kazancım var. Doğumlarim olmasına rağmen çok güzel bir kadınım. Bugün bile öğrenciyle karıştırdıklar kaç kere. Gencim ve bence bunlardan daha önemlisi her zaman iyi niyetliyim. Hep çocuklarim küçük olduğundan mal alsa da sen git ben gelemem ya senin üzerine ya benim fark etmez derdim. Ben ne bileyim şimdi bunları düşüneceğim. Korkuyor da birisi hayatıma girecek diye. O zaman mutlu etseydin, bende isterdim kadın gibi hissetmeyi.Emin olun çok kıymetli bir kadın ve annesiniz. Hele o toksik herif bir gitsin siz de anlayacak, şaşıracaksınız
Bir yandan istemiyordum. Rezil olsun diyorum ama sonra gelir başıma eksir çocuklara kendini affettirmek ister kafasını karıştırır. Ne illet birseymis evlilik Allah'ım yaMetreslerin ortak özelliği mal yemeleridir. Bu herif de rezil olur bir gün merak etmeyin
Dediğin gibi yapmak en mantıklısı.Sabah ilk işiniz iyi bir Avukata gitmek olsun çocuklarına nafaka vermek istemeyen adam malları da kaçırır. Çok dikkatli olun.
Sizi kesmeyi düşünen adam gelip de çocuklarınıza kendisini affetirme hakkına sahip değil. Rezil olsun pislik.Bir yandan istemiyordum. Rezil olsun diyorum ama sonra gelir başıma eksir çocuklara kendini affettirmek ister kafasını karıştırır. Ne illet birseymis evlilik Allah'ım ya
Zamanında çok bağırıp çağırmışsınız şimdi fısıldamak bile gelmiyor içinizden.Arkadaşlar merhaba,
O kadar yanlız bir kadın ve anneyim ki kimseyle birşey paylaşamiyorum. 12 yıllık evliyim ve çocuklarım var. Bu evlilikte neler yaşandı söylemeye bile enerjim yok. Bugün adliyeye gidip dosyayı açtık ve üç gün sonra hakim bizi dinleyip işlemi bitirecek. İçimde zamaninda o kadar kopuşlar yaşadım ki şimdi arada ağlamak dışında hiçbir eylemde bulunmuyorum. Onunla konuşmuyorum, sanki boşanacak ben değilim gibi devam ediyorum. Sizce benim psikolojim çok mu kötü ondan böyle hissiz oldum. Anlaşmalıda malların kimi kime yazdık ama yazmak yetiyor mu bilmiyorum üzerime de almadım. Bundan sonrası için hayata güvenim öylesine sarsıldı ki sadece insanlara değil insanlığa, yaşama dair. Sadece çocuklarımı büyütmek istiyorum. Boşanmış anneler var mı tavsiyeleri çok da iyi olacaktir
Hemde ne kadar konuştum ağladım söyledim. Nelerine katlandim çıkislar denedim. Bugün eşyalarını topladı gitti ve benden bir damla gözyaşı akmadi. Oturup çocukların yemeğini yedirdim sakince. Bu kadar tukenmisimZamanında çok bağırıp çağırmışsınız şimdi fısıldamak bile gelmiyor içinizden.
Nefsine ağır gelen hakkında hayırlı olandır. Bundan sonra güzel başlangıçlar olsun hayatınızda.Hemde ne kadar konuştum ağladım söyledim. Nelerine katlandim çıkislar denedim. Bugün eşyalarını topladı gitti ve benden bir damla gözyaşı akmadi. Oturup çocukların yemeğini yedirdim sakince. Bu kadar tukenmisim
Nefsine ağır gelen hakkında hayırlı olandır. Bundan sonra güzel başlangıçlar olsun hayatınızda
Çok teşekkür ederim. Çocuklarımı güzel, edepli yetiştirmek istiyorum. Rabbim umarım güç kuvvet verirNefsine ağır gelen hakkında hayırlı olandır. Bundan sonra güzel başlangıçlar olsun hayatınızda.
İnşallah. Rabbim yarına bırakır ama yanına bırakmazSizi kesmeyi düşünen adam gelip de çocuklarınıza kendisini affetirme hakkına sahip değil. Rezil olsun pislik.