Üç gün sonra boşanma tarihi verildi. Anlaşmalı boşanma ama kimsem yok yazacak dertleşmek

Emin olun çok kıymetli bir kadın ve annesiniz. Hele o toksik herif bir gitsin siz de anlayacak, şaşıracaksınız
Benim diyen erkekten daha iyi kazancım var. Doğumlarim olmasına rağmen çok güzel bir kadınım. Bugün bile öğrenciyle karıştırdıklar kaç kere. Gencim ve bence bunlardan daha önemlisi her zaman iyi niyetliyim. Hep çocuklarim küçük olduğundan mal alsa da sen git ben gelemem ya senin üzerine ya benim fark etmez derdim. Ben ne bileyim şimdi bunları düşüneceğim. Korkuyor da birisi hayatıma girecek diye. O zaman mutlu etseydin, bende isterdim kadın gibi hissetmeyi.

Zamanında çok bağırıp çağırmışsınız şimdi fısıldamak bile gelmiyor içinizden.

Zamanında çok bağırıp çağırmışsınız şimdi fısıldamak bile gelmiyor içinizden.
Hemde ne kadar konuştum ağladım söyledim. Nelerine katlandim çıkislar denedim. Bugün eşyalarını topladı gitti ve benden bir damla gözyaşı akmadi. Oturup çocukların yemeğini yedirdim sakince. Bu kadar tukenmisim

Nefsine ağır gelen hakkında hayırlı olandır. Bundan sonra güzel başlangıçlar olsun hayatınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…