- 17 Kasım 2023
- 106
- 27
- 36
-
- Konu Sahibi kafamdadelisorularrrrr
Bende benzer bişey yaşadım. Gebelik test yaptınız mı? Adetinize kaç gün varBenim de normalde 16 Ekim yumurtlama gunumdu, 15 Ekim'de doktor sol tarafinda var yumurtan sadece 10 mm dedi. 19 Ekim'de ovulasyon testi yaptım ikinci cizgi bayağı koyu çıktı, 20 Ekimde gündüz yaptım yine iki cizgi koyu çıktı, sol kasığımda ağrı oldu o gün, gece 11 de yaptım test silik çıktı. Çatlamış diye düşündum bir daha test yapmadım. Üç gün sonra yani bugün tekrardan şiddetli sol kasık ağrısı başladı, bacak ağrısı yumurtlama akıntısı olunca test yaptım saat iki gibi koyuya çok yakın bir renk çıktı, saat altı gibi tekrar test yaptım silik çıktı. Eşim yogun çalıştığı için en son pazar gecesi degerlendirebilmistik. Benim anlamadığım testler mi yalnis, yoksa üç gün ara ile iki yumurtam mi çatladı? Ve 20 si gecesi birliktelik ile 23 öğlen çatlayan yumurta dollenir mi? (Bu arada geçen ay tüp bebek için yumurtam toplanmıştı)
Adetime 5 gün var bugün öğleden sonra idrar testi yaptım negatif, sizin kaç gün varBende benzer bişey yaşadım. Gebelik test yaptınız mı? Adetinize kaç gün var
Benim de 5 gün var. Dün değil önceki gün yapmıştım testi negatifti. Gebelik testi sipariş ettim gelmesini bekliyorum. Bi kaç güne elimde olur yaparım. Bakalım sonuç ne olacak.Adetime 5 gün var bugün öğleden sonra idrar testi yaptım negatif, sizin kaç gün var
Yumurtlamanz normalde olması gereken günde mi oldu peki? Benim aslında 16 ekim olması gerekirken 20 Ekimde olmuştu, 20 ekimi yumurtlama günü olarak yazınca adetimi takip eden uygulamaya göre 5 gün geriye attı yoksa normalde adetim yarın olacakti.Benim de 5 gün var. Dün değil önceki gün yapmıştım testi negatifti. Gebelik testi sipariş ettim gelmesini bekliyorum. Bi kaç güne elimde olur yaparım. Bakalım sonuç ne olacak.
Ben de ovulasyon takibiyle hesapladım. Normalde yumurtlamam daha geç oluyor ama bu ay 18 ekimde gördüm. Yani döngünün 14. Gün. Ona göre hesaplayınca kasım3 bat günü. Yani 5 gün kalmış oluyor. Acaba yapsam çıkar mı bugün?Yumurtlamanz normalde olması gereken günde mi oldu peki? Benim aslında 16 ekim olması gerekirken 20 Ekimde olmuştu, 20 ekimi yumurtlama günü olarak yazınca adetimi takip eden uygulamaya göre 5 gün geriye attı yoksa normalde adetim yarın olacakti.
Aslında 18 Ekim 23:50 de pik gördüğüm için uygulama onu 19 diye hesapladı bedense. Sizin bat kaç görünüyo. Yumurtlama günümüz neredeyse aynı.Yumurtlamanz normalde olması gereken günde mi oldu peki? Benim aslında 16 ekim olması gerekirken 20 Ekimde olmuştu, 20 ekimi yumurtlama günü olarak yazınca adetimi takip eden uygulamaya göre 5 gün geriye attı yoksa normalde adetim yarın olacakti.
Benim de Kasım 2 bir sonra ki adet günüm. Benim çıkmadı. Ama belki ben hamile olmadıgim için çıkmamıştır. Bir arkadasimin yumurtlama gününden 15 gün sonra hayalet çizgi çıkmıştı, 12. Gününde yaptigi test negatif çıkmıştı. Bazısının da yumurtlama gününden 11 gün sonra çıkıyor. Bence testi yap ne olacak ki çıkmazsa tekrarlarsin.Ben de ovulasyon takibiyle hesapladım. Normalde yumurtlamam daha geç oluyor ama bu ay 18 ekimde gördüm. Yani döngünün 14. Gün. Ona göre hesaplayınca kasım3 bat günü. Yani 5 gün kalmış oluyor. Acaba yapsam çıkar mı bugün?
Elimde su an test yok aslında. İki güne gelir yaparım o zaman. Varsa silik de olsa çıkar herhalde. Siz de bi iki gün sonra tekrarlayın belki de acele ediyoruzdur. Kiminin gecikmeden önce negatif çıkıyor dediğiniz gibi.Benim de Kasım 2 bir sonra ki adet günüm. Benim çıkmadı. Ama belki ben hamile olmadıgim için çıkmamıştır. Bir arkadasimin yumurtlama gününden 15 gün sonra hayalet çizgi çıkmıştı, 12. Gününde yaptigi test negatif çıkmıştı. Bazısının da yumurtlama gününden 11 gün sonra çıkıyor. Bence testi yap ne olacak ki çıkmazsa tekrarlarsin.
Bakalım nasip kısmet. Ben adet olacak gibiyim bel ağrısı ve gerginlik var her adet öncesi oldugu gibi. 20 Ekim yumurtlama gunumdu öğleden sonra ovulasyon testi pikti. Gecesi silik çıktı. 23 Ekim'de öğlen tekrar pik oldu ve ogledenn sonra silik çıktı. İki kere mi yumurtladim artık ne oldu biliyorum. 20ekim e göre hesaplayınca 5 gün var daha adete. 23 ekime göre hesaplayinca 8 gün var. Neyse umarım sizin pozitif çıkar. Sonucu paylaşırsanız sevinirim. Ovulasyon testi varsa onu da yapabilirsiniz adete yakın o da pozitif çıkıyormus hamilelik varsa.Elimde su an test yok aslında. İki güne gelir yaparım o zaman. Varsa silik de olsa çıkar herhalde. Siz de bi iki gün sonra tekrarlayın belki de acele ediyoruzdur. Kiminin gecikmeden önce negatif çıkıyor dediğiniz gibi.
Elimde son bi ovulasyon testi kalmıştı bugün yaptım böyle çıktı. Ne anlama geliyor bilmiyorum ama gebelik testine kaldım yine onu beklemek zorundayım :)Bakalım nasip kısmet. Ben adet olacak gibiyim bel ağrısı ve gerginlik var her adet öncesi oldugu gibi. 20 Ekim yumurtlama gunumdu öğleden sonra ovulasyon testi pikti. Gecesi silik çıktı. 23 Ekim'de öğlen tekrar pik oldu ve ogledenn sonra silik çıktı. İki kere mi yumurtladim artık ne oldu biliyorum. 20ekim e göre hesaplayınca 5 gün var daha adete. 23 ekime göre hesaplayinca 8 gün var. Neyse umarım sizin pozitif çıkar. Sonucu paylaşırsanız sevinirim. Ovulasyon testi varsa onu da yapabilirsiniz adete yakın o da pozitif çıkıyormus hamilelik varsa.
Aslında adet olacakmış gibi bel kaşık ağrısı yaşıyor hamile olanlar da. Özellikle adete yakın. Belirtiler çok benzer olduğu için ümitsizliğe de kapılma. Kiminin gecikmeden sonra pozitife dönüyor. Bi kaç gün bekle derim ben.Bakalım nasip kısmet. Ben adet olacak gibiyim bel ağrısı ve gerginlik var her adet öncesi oldugu gibi. 20 Ekim yumurtlama gunumdu öğleden sonra ovulasyon testi pikti. Gecesi silik çıktı. 23 Ekim'de öğlen tekrar pik oldu ve ogledenn sonra silik çıktı. İki kere mi yumurtladim artık ne oldu biliyorum. 20ekim e göre hesaplayınca 5 gün var daha adete. 23 ekime göre hesaplayinca 8 gün var. Neyse umarım sizin pozitif çıkar. Sonucu paylaşırsanız sevinirim. Ovulasyon testi varsa onu da yapabilirsiniz adete yakın o da pozitif çıkıyormus hamilelik varsa.
Gayette ikinci cizgi var, umutlandirmak istemem ama hadi inşallah diyelimElimde son bi ovulasyon testi kalmıştı bugün yaptım böyle çıktı. Ne anlama geliyor bilmiyorum ama gebelik testine kaldım yine onu beklemek zorundayım :)
İnsan merak ediyor işte sabırsız oluyoruz ama gece de rüyamda görmek için dua ettim ama görmedimAslında adet olacakmış gibi bel kaşık ağrısı yaşıyor hamile olanlar da. Özellikle adete yakın. Belirtiler çok benzer olduğu için ümitsizliğe de kapılma. Kiminin gecikmeden sonra pozitife dönüyor. Bi kaç gün bekle derim ben.
Bu gebelik testi değil ama ovulasyon testi. Onda ikinci çizgi hep çıkıyor ama bu kadar net yumurtlamaya yakın çıkmıştı benim.Gayette ikinci cizgi var, umutlandirmak istemem ama hadi inşallah diyelim
Evet anladım onu zatenBu gebelik testi değil ama ovulasyon testi. Onda ikinci çizgi hep çıkıyor ama bu kadar net yumurtlamaya yakın çıkmıştı benim.
Umarım ya inanılmaz bel ve sağ kaşık ağrım var. Bi de karnımda baloncuk patlıyormuş hissi bunu anca böyle anlatabilriim. İlk hamileliğimde de bu olmuştu. Ama diğer hiçbir belirtimi hatırlamıyorum. Bunda bariz bel ve kaşık ağrım var ve ben normalde asla bu kadar kısa döngüde adet yaşamam. Yumurtlamayı 18 inde görmesem şu an yumurtlama mı dicem öyle bi ağrı.Evet anladım onu zatenama bazı hamisler ovulasyon testi ile öğrenmiş ya işte adet tarihine yakın çift çizgi çıkıyormus, umarım senin de öyle olur
Umarım ya inanılmaz bel ve sağ kaşık ağrım var. Bi de karnımda baloncuk patlıyormuş hissi bunu anca böyle anlatabilriim. İlk hamileliğimde de bu olmuştu. Ama diğer hiçbir belirtimi hatırlamıyorum. Bunda bariz bel ve kaşık ağrım var ve ben normalde asla bu kadar kısa döngüde adet yaşamam. Yumurtlamayı 18 inde görmesem şu an yumurtlama mı dicem öyle bi ağrı
Eğer bu ay hamilelik yoksa ben kafayı yedim dicem bu belirtiler psikolojik olamaz. Tabi kist oluşumu vs değilse.Evet anladım onu zatenama bazı hamisler ovulasyon testi ile öğrenmiş ya işte adet tarihine yakın çift çizgi çıkıyormus, umarım senin de öyle olur
Benim de belimde bı ağırlık bir ağrı var yarın testi tekrarlayacagim bakalımUmarım ya inanılmaz bel ve sağ kaşık ağrım var. Bi de karnımda baloncuk patlıyormuş hissi bunu anca böyle anlatabilriim. İlk hamileliğimde de bu olmuştu. Ama diğer hiçbir belirtimi hatırlamıyorum. Bunda bariz bel ve kaşık ağrım var ve ben normalde asla bu kadar kısa döngüde adet yaşamam. Yumurtlamayı 18 inde görmesem şu an yumurtlama mı dicem öyle bi ağrı.
Daha önceden de deneyimin olduğu için anlıyor olabilirsinEğer bu ay hamilelik yoksa ben kafayı yedim dicem bu belirtiler psikolojik olamaz. Tabi kist oluşumu vs değilse.