- 20 Ocak 2008
- 15.143
- 31.833
- 1.123
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
egemen bağışı okudunuz mu, şok üstüne şok
Çikolata kutusu içinde 1,5 milyon dolar rüşvet aldığı ortaya çıkmış galiba daha dün ben rahatım diyordu. Mehmet Baransu'nun da sitesini kapatmışlar.
Yolsuzluk operasyonunda Egemen Bağış görüntüleri de çıktı! - Evrensel.net
yanlız hala istifa eden yok, vay arkadaş, başka memleket olsa, bırak istifayı, adam harakiri yapmıştı çoktan
bugün kü gazetelere baktım da, hala bi kıvırma peşindeler, düzenmiş dümenmiş tuzakmış,
ama bizim millet yine inanır, nasıl bi uykuysa bu, iyi uyuşturulmuşlar
Aynen herşeyi geçtim soruşturmanın sağlıklı ilerlemesi için istifa etmeleri gerekir normal şartlarda ama onlar ört bas etmeye çalışıyorlar. Ortada çok ciddi miktarlar dönüyorlar bunun çeyreği bile doğruysa tarihin en büyük yolsuzluğuyla karşı karşıyayız yani.
Allah'ı peygamberi dillerinden düşürmeyenlere bak sen
ama ne demiş Hz. MUHAMMED (sav) ''yöneticileri fakir olan milletler zengin olur, yöneticileri zenginleşen milletler de fakirleşir'' benimsedikleri ilke buymuş demek ki.
yanlız hala istifa eden yok, vay arkadaş, başka memleket olsa, bırak istifayı, adam harakiri yapmıştı çoktan
bugün kü gazetelere baktım da, hala bi kıvırma peşindeler, düzenmiş dümenmiş tuzakmış,
bu arkadaşlara maide/38 i hatırlatmak istedim
her fırsatta fetva verenler, ahlaktan günahtan kızlı-erkekliden bahsedenler hatırlasın bunu da
bu arkadaşlara maide/38 i hatırlatmak istedim
her fırsatta fetva verenler, ahlaktan günahtan kızlı-erkekliden bahsedenler hatırlasın bunu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?