• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç bakanın oğlu gözaltında

yanlız hem gerçek hayatta hem internette, ateşli akp savunucuları büyük bir sessizlik içindeler

bahane arıyorlar herhalde du bakalım, ne zaman tek partili döneme ve geziye bağlıcaklar olayı
:27::27:

en gıcık olduğumsa, vay efendim nasıl babalarına haber verilmeden göz altına alınırlarmış, eee milletin çoluğu çocuğu öldürüldü gözü çıkarıldı, hiç gıkınız çıkmadı ya, bu nasıl adalet, hak etmiştir iması bile yapıldı, bu nasıl bir vicdan

adalet hak hukuk vicdan sadece kendileri için var ,"ötekiler" için asla yok..
duymadın mı faiz lobisi diye başladılar zaten,borsa tepetaklak,para uçtu falan diye,lobilere bağlamaya başladılar zaten..o doğal olarak da geziciler de faiz lobisi olduğundan çıkan sonuç ne: bu olay gezicilerin işi :60:

$1507770_600545863328538_2059906913_n.jpg

geçmişten bir kare, pek mübarek insanlarmış canım:27::27:

yanlız hem gerçek hayatta hem internette, ateşli akp savunucuları büyük bir sessizlik içindeler

bahane arıyorlar herhalde du bakalım, ne zaman tek partili döneme ve geziye bağlıcaklar olayı

en gıcık olduğumsa, vay efendim nasıl babalarına haber verilmeden göz altına alınırlarmış, eee milletin çoluğu çocuğu öldürüldü gözü çıkarıldı, hiç gıkınız çıkmadı ya, bu nasıl adalet, hak etmiştir iması bile yapıldı, bu nasıl bir vicdan

Değil yorum yazmak şu bölüme girip şu başlığa bile bakmıyorlar o gezi zamanındaki hükümet savunucuları.Keşke eğriye eğri doğruya doğru deyip şurda olanları bizlerle paylaşacak kadar objektif ve cesaretli olabilselerdi.Ne yazık ki olamadılar.Onları yine anca seçim zamanı seçim topiğinde görebileceğiz.O zamada şahsım adına benim için yorum yapsalarda yapmasalarda farketmez.

Bu arada dogrulugunu gorecegız ama Fatıh Beledıye Baskanı olayı Bılal Erdogana cevırdı.Aslı astarı nedır bılmıyorum.Cıddı ıddıalar cıkacak gıbı buradan.

Ve bakanlar Başbakan'a istifalarını sundu
Türkiye'yi sarsan 'Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu'nda adı geçen 4 bakanın istifalarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sundukları öğrenildi

Oğulları ve kendileriyle ilgili iddialar ortaya çıkan İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar dün görüştükleri Başbakan Erdoğan ’a, “İstifaya hazırız” dedi. Başbakan Erdoğan ile görüşen bazı bakan ve parti kurmaylarının da “Kabineden ayrılmaları uygun olur” diyerek bu istifaya destek verdikleri söyleniyor.

4 Bakan’ın “istifaya hazırız” sözlerine anlık tepki vermeyen Başbakan Erdoğan’ın değişimi kabine revizyonuyla birlikte yapması bekleniyor. Dün yaşanan gelişmelerin ardından gözler Çankaya Köşkü’nde yapılacak toplantıya çevrildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşecek olan Erdoğan’ın her an yeni kabine listesini açıklayabileceği konuşuluyor. Genellikle 3-5 kişilik değişiklikle yetinen Erdoğan’ın 10 yıllık Başbakanlık tarihinin en kapsamlı revizyonuna gidebileceği seslendiriliyor. İçişleri Bakanı Muammer Güler’in kabine dışı kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Diğer 3 bakanın değişmesi büyük olasılık olarak görülüyor.
Ve bakanlar Başbakan'a istifalarını sundu - Politika Haberleri - Radikal

başbakan valisini yedirmemişti,bakanlarını yedirecek mi acaba:23:

Ak Parti'nin akını kirletmicez dediler.:27::1: Şaka gibi yav,güler misin ağlar mısın...:ssz::ssz:

Tokyo Valisi 480 bin dolar rüşvet aldığı iddia edildi diye istifa etmiş bugün.
Tokyo Valisi Inose hakkndaki rvet iddialar nedeniyle istifa etti - Hrriyet DNYA

Adamı gavur diye yerin dibine sokarlar ama adam hiç değilse hatasını bilip onuruyla ayrılmış.:ssz:

Eki Görüntüle 901244

geçmişten bir kare, pek mübarek insanlarmış canım:27::27:

İyi iyi...Bir gün öyle bi şey gönderilecek ki o zaman görecekler ... :24::24:

3 bakan istifa edebiliriz demiş ama başbakandan ses çıkmamış, bu işi böyle kapatamazlar umarım sonuna kadar gidilir çünkü bu yolsuzluk devede kulak memesi daha neler neler döndürdüler şimdiye kadar :117:

Çok komik ya :D Ben hiç Başbakanın sert çıkışına denk gelemedim siz geldiniz mi ? Nerde asıp kesen insanları sokaklara döken başbakanımız ? Yoksa ben mi duymadım var mı bir çıkışı ?

yedirmeyiz, kendimiz yeriz:27::27:

afiyet olsun ama o ayakabı kutusundaki paracıklardan bende çok fena aşerdim:ssz:

,''Cesedinizdeki bütün kanı onun hüznünden gelen bir damla gözyaşına değişmeyiz, bunu da siz unutmayın! ''
Akkulis twitter hesabından az önce atılan twit

bu insanlar gerçekten normal düşünemiyor şu msjdan sonra emin oldum.

Back