Üç bakanın oğlu gözaltında

Sahte bir görüntüymüş. Düzelteyim dedim.
Zaten bu adamla ile ilgili bugün konuşulması gereken bence, gbt sonucunun cebine gelmesi. Bu nasıl olur anlam veremiyorum...

Ben de şaşırmıştım aslında bu kadar çabuk olmasına :) Tamamdır teşekkür ettim.

''Oğlu 'yolsuzluk ve rüşvetten' gözaltına alınan Muammer Güler Gezi eylemleri sırasında ailelere 'çocuklarınıza sahip çıkın' demişti.''

ah tutar mı derler işte tutarmış gördük!

gezide ölen-öldürülen gençlerin ve ailelerin ahıdır bu başka da birşey değil.tabii bir de cemaatin bi nevi uyarısı.

Ben de şaşırmıştım aslında bu kadar çabuk olmasına :) Tamamdır teşekkür ettim.

Ben de ilk duyduğumda bu ne hız ve neden önce bu adam demiştim, izleyenler sahte olduğunu söylüyor bir çok kişi. (ekşi sözlükte gördüm ben de ) Her ne kadar kendisinden nefret etsem de iftira hoş bir şey değil. ( bunu sizin için kesinlikle söylemiyorum sakın yanlış anlamayın ben de ilk gördüğümde gerçek sandım) Facebookta gerçekmiş gibi paylaşımlar başladı.

Rasim Ozan Kütahyalının da görüntüleri sızdırılmış. Hanimiş bize ahlak dersi vermeye çalışanlar. :)

Açıkçası ben de güvenilir birkaç kaynakta gördüm ama ekşiye bakmak aklıma gelmedi şüpheye düşsem de.. Bu adamın çıkar elbette ama daha sırası gelmedi :)

ah tutar mı derler işte tutarmış gördük!

gezide ölen-öldürülen gençlerin ve ailelerin ahıdır bu başka da birşey değil.tabii bir de cemaatin bi nevi uyarısı.

Sabahtan beri aynı şeyi düşündüm. Aklıma Mehmet Ayvalıtaş`ın annesi geldi. Keşke ölmeden önce görseydi bugünü. Günlerce " ama kamu malına zarar veriyorlar" diyenlerin bugün nasıl sus pus olduğunu görebilseydi...

Rasim Ozan Kütahyalının da görüntüleri sızdırılmış. Hanimiş bize ahlak dersi vermeye çalışanlar. :)

Sahte bir görüntüymüş. Düzelteyim dedim.
Zaten bu adamla ile ilgili bugün konuşulması gereken bence, gbt sonucunun cebine gelmesi. Bu nasıl olur anlam veremiyorum...

Haberin doğru olmasını ne çok istediğim bir şahsiyettir kendisi .

Keza Erdoğan Bayraktar mesela oğlu ya da danışmanı değil de kendiside çıksaydı ...

Neyse , merakla takip ettiğim bir süreç bu süreç .

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı rüşvet ve yolsuzluk operasyonuyla ilgili ilginç iddialar gündeme geliyor.

Operasyonu başlatan ve yürüten savcılara müdahale için çeşitli girişimlerde bulunulduğu iddia edildi. Fatih Portakal’la Fox Tv Ana Haber’de ilginç bir iddia gündeme getirildi. İddiaya göre, Hatay’da AK Parti’nin belediye başkan adayı olan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, gelişmeler üzerine hızlı bir şekilde Ankara’ya dönerek HSYK üyeleriyle çeşitli görüşmeler yaptı. Yine aynı kanalın iddiasına göre, soruşturmada yeni görevlendirmeler yapılmak istendiği iddia edildi.

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu yeni savcı atayarak engelleme iddiası - ZAMAN

Camiye ayakkabıyla girmek mi yoksa yolsuzlukla vatandaş hakkına girmek mi günah?

Bir de islam ülkesiydik dimi biz, helal ile haram kavramından bihaber "imanlıların" yönettiği ülkeymişiz meğer

Daha bunlar aysbergin görünen kısmının en ucu da, neyse..Belgesiz iddialarda bulunmamak lazım..Hepsi bir bir çıksın ortaya..
Cemaat üf desin, iktidar püflesin...Yesinler birbirlerini..Biz halk olarak hakediyoruz bu tabloyu..

Balyoz, Askeri Casusluk ve Sahte Çürük Çetesi soruşturmalarını yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Celal Kara ve memur suçlarına bakan Savcı Mehmet Yüzgeç’in yürüttükleri 3 ayrı soruşturma herhangi bir yerden bilgi sızmaması için UYAP’a girilmedi. Operasyon son ana kadar İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bile bildirilmedi. Ekiplere adres bilgileri, operasyondan dakikalar önce sarı zarflar içinde dağıtıldı. Hükümet yetkililerinin bile operasyondan gözaltılar başladıktan sonra haberleri oldu. İçişleri Bakanı Güler, dün sabah Bulgaristan’a yapacağı ziyaret için havaalanına hareket etmek üzereyken operasyon bilgisini aldı ve ziyaretini iptal edip makamına geçti. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ile bazı daire başkanları bakanlığa geçti. Ekonomi Bakanı Çağlayan da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile katılacağı Gölbaşı Eğitim ve Sosyal Tesisi’nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na devredilmesine ilişkin protokolün imza törenini iptal etti.
Kod ad: Byk rvet - Hrriyet GNDEM

Borsada şirketlerin piyasa değeri 26 milyar lira eridi.

İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gerçekleştirilen polisin ‘Büyük Rüşvet’ adını verdiği operasyonlar piyasaları da vurdu. Borsa İstanbul, yüzde 5.2’lik kayıpla dünyanın en fazla değer kaybeden borsası olurken, işlem gören şirketlerin değeri bir günde
26 milyar lira eridi. Halkbank hisseleri yüzde 12.34, Emlak GYO hisseleri yüzde 12.45 değer kaybetti.

DÜN sabah saatlerinde başlayan operasyonu hükümet ile Gülen Cemaati arasında dershanelerin kapatılması tartışmalarıyla tırmanan gerginliğin yeni bir safhası olarak algılayan piyasalar yerle bir oldu. Borsa İstanbul’da BIST-100 Endeksi günü yüzde 5.21’lik kayıpla 70.946 puandan kapattı. Borsa İstanbul, dün dünyanın en fazla değer kaybeden borsası oldu. Dün yaşanan yüzde 5.21’lik düşüş 3 Haziran’da Gezi olayları sonrasında yaşanan yüzde 10.47’lik kayıptan sonra bu yılın en büyük ikinci düşüşü oldu. Borsa İstanbul’da şirketlerin toplam piyasa değeri dün 26 milyar lira eriyerek 526 milyar liraya geriledi.

HALKBANK HİSSELERİ ÇÖKTÜ

Operasyon kapsamında mali polisin genel müdürlüğünde inceleme yaptığı ve Genel Müdürü Süleyman Aslan’ın gözaltına alındığı iddia edilen Halkbank’ın borsadaki hisseleri sarsıldı. Halkbank’ın hisseleri günü yüzde 12.34’lük düşüşle 13.85 liradan tamamladı. Halkbank’ın bir önceki gün 19 milyar 750 milyon lira olan piyasa değeri dün yaklaşık 2.5 milyar liralık kayıpla 17 milyar 312 milyon liraya. Halka açıklık oranı yüzde 49 olan Halkbank’ta yatırımcıların dünkü zararı 1.2 milyar lirayı geçti. Bankacılık endeksindeki kayıp yüzde 6.2 oldu.

EMLAK GYO’DA SERT SATIŞ

Dün kapanışa dakikalar kala genel müdürü Murat Kurum’un bilgisine başvurulmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne çağrıldığını açıklayan Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) hisseleri de dün adeta yıkıldı. Gözaltına alınan Ali Ağaoğlu ile ortak projeleri bulunan şirketin hisseleri yüzde 12.45 değer kaybetti. Borsada gayrimenkul sektörü endeksi yüzde 9.45 düştü.

KOZA DA DÜŞTÜ -11.90

HÜKÜMET ile Cemaat arasında yükselen gerilimin ardından, hükümetin dünkü operasyona karşılık verme ihtimali borsada ilginç hareketlere neden oldu. Gülen Cemaati’ne yakın olduğu ileri sürülen Koza Grubu’nun hisselerinde sert satışlar yaşandı. Dün Koza Madencilik yüzde 12, İpek Doğal Enerji yüzde 13, Koza Altın ise yüzde 6 düştü. İhlas Grubu’nun hisseleri de yüzde 12 civarında değer kaybetti.

ŞAŞIRTAN TARAF -4.63

POLİSİN gerçekleştirdiği hemen her operasyon sırasında borsadaki hisseleri uçuşa geçen Taraf gazetesinde de ilginç fiyat hareketleri yaşandı. İlk seansta yüzde 8 ile en çok yükselen hisse olan Taraf Gazetesi, gün içerisinde yüzde 14 yükselerek 8.36 TL’ye kadar çıktı. İkinci seansın ikinci yarısında, hükümetin karşı hamle yapacağı endişelerinin güçlenmesi sonucu Taraf’ın hisseleri günü yüzde 4.63’lük kayıpla tamamladı.

SPOR HİSSELERİ ÇAKILDI

TRABZON Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun gözaltına alındığı yönündeki haberler, KAP’a yapılan “Haberler gerçeği yansıtmıyor” şeklindeki açıklamaya rağmen, hisselerde önemli kayıp yaşanmasına engel olamadı. Trabzonspor hisseleri yüzde 9.16 düşerken, Galatasaray’ın yüzde 9, Fener-bahçe’nin yüzde 7.2 düştüğü dikkat çekti.

DOLAR VE FAİZ YÜKSELDİ

Operasyonun etkisiyle dolar 2.02 TL’den 2.0450 TL’ye çıkarken, 2 yıllık gösterge faiz yüzde 8.88’den yüzde 9.10’a çıktı. Reuters’a açıklamalarda bulunan Standard Bank gelişmekte olan piyasalar araştırma bölümü müdürü Timothy Ash, “İnsanlar kaçınılmaz olarak bu gelişmeyi AKP içerisinde bir çatlak ve Erdoğan destekçileri ile Gülen hareketi arasındaki bir çatışma olarak algılayacaktır. Çekişmede artık kılıçlar çekildi” dedi.

Baskn gongu - Hrriyet EKONOM

Son düzenleme:
PARÇA PARÇA GİDİYORSUN...

Senin gidişin de bir tuhaf...

*

Normalde siyasetçi seçimi kaybedince gitmez mi?..
Ama bak sen neleri kaybedince gidiyorsun:
- Cemaati...
- PKK desteğini...
- Hizbullah’ı...
- Dönekleri...
- Yalaka patronları...
- Eli palalıları...
- Kasetçileri, telekulakları, şantajcıları...

*

Bunlardan müteşekkilsin çünkü...

*

Öyle deme...
Bak Meclis’te hiçbir işe yaramayan... Yasama görevinden hasta raporu alıp Lig TV’de parasına programa çıkan... Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden maaş alıp “Ben Türk değilim” diyebilen Hakan Şükür gitti...
Azaldın...

*

Cemaat...
Desteğini çekti, sallanıyorsun...
Eksildin...

*

Kötü şeylerle var olup, iyi şeylerle yok oluyorsun...

*

Diyelim ki hukuk kazandı...
Sen kaybediyorsun...

*

Çağdaş yaşam olduğunda...
Sen olamıyorsun...

*

Bilim, ilim...
Zaten hiç yoksun...

*

Mesela adam gibi demokrasi işlese...
Bitiyorsun...

*

Vurgun...
Talan...
Avanta...
Bunlar olmadan yapamıyorsun...

*

Deneyimli bir gazeteci olarak söylüyorum, ben bu havayı tanırım...
Hiç kurtuluşun yok...
Parça parça gidiyorsun...

(Cumhuriyet - 18\12\2013)
Bekir Coşkun

Kanitlari gormeden bi sey demicem bu dava hakkinda. Zekeriya Oz ve ekurilerinin ne sacma suclamalarla ne polis fezlekeleriyle insanlari hapse attirdiklari gun gibi ortada.Hukumeti gunahim kadar sevmem ama boyle ne idugi belirsiz bir olusumun memlekete ayar vermesine tahammul edemem. Bu olay cok acik net cemaatin govde gosterisidir.

Bu canavari besleyip buyuten sonunda da kendi basini yediren Akpye olan kizgnligim bi Kat daha artti

[h=1]Emre Uslu bugünkü operasyonu 4 ay önceden biliyor muydu?[/h][h=2]Taraf yazarı Emre Uslu'nun 4 ay önce attığı bir twitteki ayrıntı, 'Emre Uslu'nun düzenlenecek operasyonu ve kimlerin gözaltına alınacağını biliyor muydu?" sorusunu akıllara getirdi.[/h]

Dün düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu gündemi sarstı. Operasyon kapsamında 3 bakanın oğlu gözaltına alındı. Bunlardan biri de İçişleri Bakanı Muammer Gülerin oğlu BarışGüler.

Muammer Güler'in gözaltına alınmasını ilginç hale getiren ise Taraf gazetesi yazarı Emre Uslu'nun tam 4 ay önce 12 Ağustos'ta attığı bir twit oldu. Emre Uslu, o gün attığı twitte 'Bakan çocuklarının adları yolsuzluklara karışmışsa kim Güler kim ağlar' ifadesini kullandı.

Uslu'nun twitini daha da ilginç hale getiren ise 'Guler' kelimesi ve bu kelimenin baş harfinin büyük yazılması. O günlerde pek anlamlı gelmeyen bu twit, bugün İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler'in gözaltına alınmasıyla anlam kazandı.

Yaşanan bu durum "Emre Uslu, bugün düzenlenecek operasyonu 4 ay önceden biliyor muydu?" sorusunu akıllara getirdi.

Kaynak: Rotahaber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…