Canım çalıştığım workoutlar kalça ve karın üzerineydi. Ama squatlar yüzünden sanırım acayip bacak kası oldu. Kalçam da toparlandı ama bacağa oranla yüzde 5 filan. Bi spor hocasına danışmak istiyorum aslındaYanlis workout yapmis olabilir misiniz? Daha cok bacak calismis gibisiniz bu anlattiklarinizdan
Fitness blender booty yaz YouTube a kelli diye bir kızın videolarını ve pamela reif’in kalça ve karın hareketlerini yaptım. Ama düzenli yaptım.güzel bir program yaptım. Ama sonuç almak için üç ay erken sanırım. Minimum üç ay diyorlar zatenkuzucuğum hangi workoutlarla çalıştınız linkini atabilir misiniz müsait olduğunuzda?
Verdiğin moral için teşekkür ederim. Beni umutlandırdın . Bazen de bir ayın sonunda mesela hareketi yanlış yaptığımı keşfediyorum . Ayrıca squatta benim kalçalarım hiç çalışmıyor gibi. Bunun üzerine düşünüyorum walla .acaba yanlış mı yapıyorum .Ben de 3 aydır spor yapıyorum. Maalesef o “3 haftada 3 beden incel” “21 günde selülitlerden kurtul” pek gerçekçi değil. Bir anda değişecek bir şey değil ki vücut. Bir anda oluşmadığı gibi bir anda da istediğimiz gibi olmuyor. Siz yapmaya devam edin. Spor yapabilmek hemde sizin gibi istikrarlı yapabilmek süper. Artık biraz öğrenmişsinizdir hareketleri. Hangilerinin kalça, hangilerin basen. Hangilerin iç bacak çalıştırdığını az çok keşfedersiniz. Ona göre yapmaya çalışın bence. Bende bakıyorum o tarz videolara. Etkili basen videosu yazıyor video başlığında ama bütün bacak hareketlerini koymuş. Ya da az etkili/ çok etkili hareketler var onları keşfet. Tabi ben de spor hocası değilim. Kendimce edindiğim tecrübeler.
Kalcayi nasil sekillendirdiniz? 2-3 aydir aletli pilates yapiyorum daha tik yok bende4 aylık spor deneyimimi anlatmaya devam ediyorum. İlk üç ayda kalçam pek şekillenmemişti. Ancak bu son ayda epeyce şekillendi ve kas oldu. Tabi bu da bana moral oldu. Ayak bileklerime ağırlık bağlıyorum. Bu kalçalarıma daha iyi geldi sanırım. En azından spordan sonra kaslarımı hissediyorum. Karnıma gelince; karnımı sıkınca heryer kas ancak üzerinde yağ tabakası var. Öyle dümdüz değil
Kalcayi nasil sekillendirdiniz? 2-3 aydir aletli pilates yapiyorum daha tik yok bende
Ay umarim sonunda benim de kalcam olur2-3 ayda hiçbirşey olmadı bende de. Yılmadım devam ettim. Aletli pilatesi bilmiyorum ama ben evde pamela reif’in workoutlarını yapıyorum. Ağırlıkta kullanıyorum. Bu spor denen şey geç cevap veriyor ve 2-3 haftada bir hareketleri değiştirmek gerekiyor. Gelişme olmazsa ağırlık eklemek, hareketleri gözden geçirmek gerek. Başarırız inşallah be ...
3 ay da sonuç almanız lazımdı sadece bacakta değil göbek ve kalçadada ağırlıklı Sukuat yapmışsınız ondan olabilri tabiki işin uzman olanları yorumlarını yapacaktır bende 2 aydır düzenli kardiyo yapıyorum hergün 1 saat sürüyor 20 *3set sukuat ve sumo sukuat 100 mekik ve plank duruşu 1 dk yaptım çok güzel sonuç aldım göbek 80 şuan başlangıçta 85 di kalça 102 şuan 98 bacak 62 şuan 60 kilomda 68 den 63 e düştü vazgeçmeyin yeni bir program ve beslenme düzeninize dikkat edin hazırlayın kendinize sukuat a çok ağırlık vermişsiz karın için mekik çok faydalıMerhaba arkadaşlar, ben her zaman uzun süre spor yapanlar ne tip sonuçlar elde etti, ne kadar zamanda ne elde edilir gibi soruların cevabını merak ederdim. Beni gibi olanlar varsa aranızda kendi sonuçlarımı paylaşmak isterim. Üç aylık bir sürede haftada 4-5 gün günde bir saat YouTube daki workoutlardan yaptım. Kalça ve karın çalıştım. Squatı 8 kg ağırlıkla yaptım. Sonuçları ancak görmeye başladım. Bacaklarım çok sıkılaştı ve inanılmaz kas oldu. Maalesef Kalçalarım toparlanmadı , göbeğim erimedi ama altındaki kasları hissedebiliyorum. İlk ve en göze çarpan bacaklarım oldu. Ama ben kalçam şekillensin, göbeğim gitsin istiyordum . Olmadı. Sorusu olan olursa cevaplarım. Şimdilik bu kadar
Merhaba arkadaşlar, ben her zaman uzun süre spor yapanlar ne tip sonuçlar elde etti, ne kadar zamanda ne elde edilir gibi soruların cevabını merak ederdim. Beni gibi olanlar varsa aranızda kendi sonuçlarımı paylaşmak isterim. Üç aylık bir sürede haftada 4-5 gün günde bir saat YouTube daki workoutlardan yaptım. Kalça ve karın çalıştım. Squatı 8 kg ağırlıkla yaptım. Sonuçları ancak görmeye başladım. Bacaklarım çok sıkılaştı ve inanılmaz kas oldu. Maalesef Kalçalarım toparlanmadı , göbeğim erimedi ama altındaki kasları hissedebiliyorum. İlk ve en göze çarpan bacaklarım oldu. Ama ben kalçam şekillensin, göbeğim gitsin istiyordum . Olmadı. Sorusu olan olursa cevaplarım. Şimdilik bu kadar
Pamela Reif - Beginner AB workoutBen göbeğimin biraz daha inmesi için ne sporu yapmalıyım kalçam sıkılaştı göbeğim de baya indi eskisine nazaran daha iyi
Tamam teşekkür ederim zor değilse yapıcamPamela Reif - Beginner AB workout
Chloe Ting - ABS in 2 weeks
Bu egzersizler çok etkili