Evet saclarımda beyazlar arttı goz altlarım çöktu kırısıklıklarım arttı kendıme guvenım kalmadı boya zaten kullanıyorum ama dedıgınız gıbı uykusuzda kalıyorım gec uyuyorum sabah da gec kahvaltı yapıyorum sonra aksama kadar bırsey yemıyorım aksam esımle yıyorum acaba onunda etkısı var mıBoya gore zayif değilsin .ben hep 168 boya 54 kiloydum hep kendimi zayif bulmadım dogumdan sonra sadece uykusuzluktan yüzüm çöktü bariz fark ediyor saclarda beyazsa kendinize küsmüş olabilirsiniz 58 kg bana gore fazla bile 55 olsan daha iyi 165 boyun ise yanlis yazmadi isen.sadecr bakimsiz çökmüş bir anne olabirisin organik boyalar var ben kullandim hamile iken bile halads kullaniyurm cok şükür bisey olmadi yalniz biraz pahali 180 200 tl arasi boya
Siskomusun ben obezim o zaman gidimde bidaha ameliyat olayimEskiden kiloluymuşsunuz baya 165 boya 67 kilo fazla bir kilo. Boyum 173 şu an kilom 71 ve hala şişkoyum. Bence kiloya ve kendinize bakış açınızı değiştirmelisiniz. Yüzünüze kırışıklar için işlem yaptırabilirsiniz, sarkma varsa (ani kilo vermelerde yüz bölgesinden çok kas kaybı olur) yüz yogasını deneyebilirsiniz. Şekerinizi kilo almak için değil de sağlığınız için düzeltmelisiniz mutlaka endokrine gidin. Zaten kilonuzu söylediğinizde onlar da normal olduğunu söyleyeceklerdir.
Kilo alırsan yüzüne gidecegi belli değil ki. Ya vücut doğumdan alıştığı göbek kısmına gönderirse kalorilerini?ben aynaya bakmak ıstemıyorum fotograf cektırmek ıstemıyorum. Evlenmeden öncekı hallerımı özlüyorum en azından yüzüm dolgundu
Bol bol su ic birde kolajen kremi al iyi bir marka oda yüzü cok iyi toparliyorEvet saclarımda beyazlar arttı goz altlarım çöktu kırısıklıklarım arttı kendıme guvenım kalmadı boya zaten kullanıyorum ama dedıgınız gıbı uykusuzda kalıyorım gec uyuyorum sabah da gec kahvaltı yapıyorum sonra aksama kadar bırsey yemıyorım aksam esımle yıyorum acaba onunda etkısı var mı
Tip1 diyabetseniz insülin kullanmanız şartEvet saclarımda beyazlar arttı goz altlarım çöktu kırısıklıklarım arttı kendıme guvenım kalmadı boya zaten kullanıyorum ama dedıgınız gıbı uykusuzda kalıyorım gec uyuyorum sabah da gec kahvaltı yapıyorum sonra aksama kadar bırsey yemıyorım aksam esımle yıyorum acaba onunda etkısı var mı
B12 ve demir kilo aldırmaz ki hatta kilo bile verdirebilir. Siz zayıf değilsiniz. Yüzünüzün çökme sebebi kilo vermeniz kaynaklı. Ben diyet kaynaklı 3 kilo verince yüzüm acayip çöktü. Beni kaç yıl yaşlandırdı. Sonra kilom sabit kaldı. Eski halime döndüm. Su yeterli içmiyorsanız su içmeye çalışın. O bile cildi canlandırıyor. Şeker sorunu olmasa meyve yiyin derdim. Yüzünüz için kelle, paça gibi kollajence zengin yiyecekler yiyin. Yanında c vitamini de olsun. Doktor da belki önerilerde bulunur ama muhtemelen kestirip atarlar. Dolgu yaptır derler belki kolaya kaçıp.Inanın bunu kendıme cok soyluyorum vıtamın demır b12 alıyorum faydası olmuyor bazen kımseyı gormek ısyemıyorum eskı zamanlarımı cok ozluyprum resmen özguvenımı kaybettım kıloyu sevmıyorum ama yuzumde cokssun ıstemıyprum
Öyle düşünmeyin ben 60 kg ile hamile kalmış ..doğumdan sonra 75 kilo ile eve dönmüştüm.Kızım 2.5 yaşındayken 52 kiloya kadar düşmüştüm ve sizin yaşınızdaydım.O dönem aynaya baktığımda kendimi yirmili yaşlarımdan bile daha güzel hissediyordum ..ne giysem yakışıyordu diyebilirim.Bu kendimi güzellik kraliçesi gibi hissetmelerim 2.çocukla son bulduYasım 23 25 olsa haklısınız ama 32 yasındayım normal degıl yaş ılerledıkce bıraz daha toplu oluyor helekı dogumdan sonra ama benım bunyem tam tersı oldu sizinde mı benım gıbı yuzden mı verdınız kılo
O yorgunluktan, yoksa kilonuz gayet normal zayıf değilsiniz. Uykusuzluk ve yorgunluk yüzde ve göz altlarında çökme yapar. Uykunuza dikkat edin geçer.Benım yuzum kaşık kadar kalmıs çok zayıf duruyorum ve oyle gorunuyor ve aynaya bakmak ıstemıuorum yuz altlarım resmen çöktü içine
Bende 35 40 kilo kaldınız sandım kilonuz gayet normal hatta bir beş kilo daha verebilirsiniz güzel durur. Kilo verince sarkma olmuş olabilir onuda bebek büyüyünce spor ile toplarsınız.Yanı hamıle olmadan once kılom 67 dı boyum da 1.65 yanı kılom normaldı ben memnundum suan 58 kıloya kadar dustum 21 aylık bebegım emzırıyorum su ana kadar. Anlamaıdm hormonlarla alakalı olsa kan verdım kac defa doktor derdı onlarla alakalı dıye sımdı aclık sekerım 92 90 99 dıye gıdıyordu gecen olctum yukselmıs 112 olmus uc aylık da 6.4 olmus yuzum coktu kaşık kadar kaldı resmen morelım cok bozuluyor
Yanlış bilmiyorsam boy kilo oranı -112 olarak hesaplanıyor. Yani 165 cm - 112,= 53 kilo olması lazım.İyi de siz öyle aman aman zayıf değilsiniz ki .
Ben de gerçekten zayıfsınız sandım
Valla şişkoyum bibi yaa göbeğim falan çok var, ben ben değilim sanki, alışkın değilim, 4 kg verdim öyle kaldı veremiyormSiskomusun ben obezim o zaman gidimde bidaha ameliyat olayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?