- 23 Ocak 2022
- 119
- 226
- 18
Kilonuz normal ama bu kadar takılmayınYanı hamıle olmadan once kılom 67 dı boyum da 1.65 yanı kılom normaldı ben memnundum suan 58 kıloya kadar dustum 21 aylık bebegım emzırıyorum su ana kadar. Anlamaıdm hormonlarla alakalı olsa kan verdım kac defa doktor derdı onlarla alakalı dıye sımdı aclık sekerım 92 90 99 dıye gıdıyordu gecen olctum yukselmıs 112 olmus uc aylık da 6.4 olmus yuzum coktu kaşık kadar kaldı resmen morelım cok bozuluy
1.65'e 58 insanların size acıyarak bakacağı bir kilo değil ki. Boylarımiz ayni, ben 52 kiloyum yıllardir. Hiç de kimsenin çirkin bulduğu için zayıf olduğumu ima ettigine tanık olmadım.Yanı hamıle olmadan once kılom 67 dı boyum da 1.65 yanı kılom normaldı ben memnundum suan 58 kıloya kadar dustum 21 aylık bebegım emzırıyorum su ana kadar. Anlamaıdm hormonlarla alakalı olsa kan verdım kac defa doktor derdı onlarla alakalı dıye sımdı aclık sekerım 92 90 99 dıye gıdıyordu gecen olctum yukselmıs 112 olmus uc aylık da 6.4 olmus yuzum coktu kaşık kadar kaldı resmen morelım cok bozuluyor
Eskiden kiloluymuşsunuz baya 165 boya 67 kilo fazla bir kilo. Boyum 173 şu an kilom 71 ve hala şişkoyum. Bence kiloya ve kendinize bakış açınızı değiştirmelisiniz. Yüzünüze kırışıklar için işlem yaptırabilirsiniz, sarkma varsa (ani kilo vermelerde yüz bölgesinden çok kas kaybı olur) yüz yogasını deneyebilirsiniz. Şekerinizi kilo almak için değil de sağlığınız için düzeltmelisiniz mutlaka endokrine gidin. Zaten kilonuzu söylediğinizde onlar da normal olduğunu söyleyeceklerdir.Yanı hamıle olmadan once kılom 67 dı boyum da 1.65 yanı kılom normaldı ben memnundum suan 58 kıloya kadar dustum 21 aylık bebegım emzırıyorum su ana kadar. Anlamaıdm hormonlarla alakalı olsa kan verdım kac defa doktor derdı onlarla alakalı dıye sımdı aclık sekerım 92 90 99 dıye gıdıyordu gecen olctum yukselmıs 112 olmus uc aylık da 6.4 olmus yuzum coktu kaşık kadar kaldı resmen morelım cok bozuluyor
İyi de siz öyle aman aman zayıf değilsiniz ki .Yanı hamıle olmadan once kılom 67 dı boyum da 1.65 yanı kılom normaldı ben memnundum suan 58 kıloya kadar dustum 21 aylık bebegım emzırıyorum su ana kadar. Anlamaıdm hormonlarla alakalı olsa kan verdım kac defa doktor derdı onlarla alakalı dıye sımdı aclık sekerım 92 90 99 dıye gıdıyordu gecen olctum yukselmıs 112 olmus uc aylık da 6.4 olmus yuzum coktu kaşık kadar kaldı resmen morelım cok bozuluyor
Valla ben de öyle sandım... Algı farkı işte demek kiİyi de siz öyle aman aman zayıf değilsiniz ki .
Ben de gerçekten zayıfsınız sandım
Yaşınızı yazdınız mı görmedim ama tip 1 diyabet doğuştan gelen hastalıktır, istisnalar hariç 20 yaşına gelmeden de teşhisi konur. Tip 2 sonradan gelişen diyabettir. Doğum yaptığınıza göre yaşınızın 25 ten yukarı olduğunu düşünüyorum. Tip1 olsaydınız bu zamana kadar fark edilirdi.Soyledım yaptırmadı baska tahlıl ıstemıyorum zayıflamak tıp 2 dıyabet ıcın kılo onerılmıyor evet sanırım benım tıp 1 cunku cok zayıfladım pankteasım unsılın uretmıyor
Benım yuzum kaşık kadar kalmıs çok zayıf duruyorum ve oyle gorunuyor ve aynaya bakmak ıstemıuorum yuz altlarım resmen çöktü içine1.65 boya 58 kilo zayıf olmaz ki. 1.68 boyum var 58 kiloyum zayıf durmuyorum o kadar abartılacak kadar. Emzirmeye etki etmiyorsa kilo almayın bence gayet iyi kilonuz.
Ben 65 kıloma donmek ıstıyorum gercekten zayıflık çok kotu bır psıkolojı özgüvenımı kaybettım resmen kendıme olan güvenıö gıttı yüzüm kaşık kadar kaldıKilonuz normal ama bu kadar takılmayın
67 kilodayken zaten vki sınırdadır diye tahmin ediyorum 58 kiloda gayet normalBen 65 kıloma donmek ıstıyorum gercekten zayıflık çok kotu bır psıkolojı özgüvenımı kaybettım resmen kendıme olan güvenıö gıttı yüzüm kaşık kadar kaldı
İyi de zayıf değilsiniz ki. 165 cm e 58 kilo normal bi kilo. Ben 164 üm 53 54 ideal duruyor bende. Bence sizin çökmeniz anne olmakla alakalı kiloyla değil uykusuzluk, yorgunluk vs. kendimden biliyorum bende çöktüm ziraBen 65 kıloma donmek ıstıyorum gercekten zayıflık çok kotu bır psıkolojı özgüvenımı kaybettım resmen kendıme olan güvenıö gıttı yüzüm kaşık kadar kaldı
Ben 65 kıloma donmek ıstıyorum gercekten zayıflık çok kotu bır psıkolojı özgüvenımı kaybettım resmen kendıme olan güvenıö gıttı yüzüm kaşık kadar kaldı
Ben 65 kıloma donmek ıstıyorum gercekten zayıflık çok kotu bır psıkolojı özgüvenımı kaybettım resmen kendıme olan güvenıö gıttı yüzüm kaşık kadar kaldı
Mutlaka öyle görünüyorsunuzdur ama sizin de yüzünüz benım gıbı çöktumu ben aynaya bakmak ıstemıyorum fotograf cektırmek ıstemıyorum. Evlenmeden öncekı hallerımı özlüyorum en azından yüzüm dolgundu58 kilo zayif mi o boya? Asil 65 kilo 1.65 e normal degil ki. Ben 1.64 e 51 kiloyum gayet de normal fit gozukuyorum.
Nedem ozaman bu kadar insanların dıkkatıno cekıyorum neden boyle söyluyorlar dogumdan sonra herkes kılo veremıyorum der normalde ben neden bu kadar kılo verdım anlamıyorumYa böyle ağlayacak kadar zayıf değilsiniz ki siz.
Yasım 23 25 olsa haklısınız ama 32 yasındayım normal degıl yaş ılerledıkce bıraz daha toplu oluyor helekı dogumdan sonra ama benım bunyem tam tersı oldu sizinde mı benım gıbı yuzden mı verdınız kıloİyi de zayıf değilsiniz ki. 165 cm e 58 kilo normal bi kilo. Ben 164 üm 53 54 ideal duruyor bende. Bence sizin çökmeniz anne olmakla alakalı kiloyla değil uykusuzluk, yorgunluk vs. kendimden biliyorum bende çöktüm zira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?