Hayir yok kakasi nirmal kedi tüyü olabilirmi acaba kedim var doktorlar burda ökedi alerjisi olmaz diyolar ama internete baktigimda kedi tüyü alerjisi olabilir yaziyoYoğun konakta var başında kaşında alerji de olabilir ya kakasını iyice kontrol edin gürültülü köpüklü yeşil kaka var mı sümüksü
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üc aylik bebegim isilikmi
- Konu Sahibi isilti36
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mart 2024
- 542
- 227
- 18
2ay 10 günlük bebeğim var. Onda önce sivilce sivilce oluyor sonra bazen geçiyor, şuan mesela yanakları kabarık duruyor. Ben alerjik ve hassas olduğunu düşünüyorum ve de kuru ciltli olduğu için de oluyor. Kendi kıyafetlerimizi onun deterjanı ile yıkıyorum ve hep üzerimizde bebeğim ama yılbaşında eşim yoktu çok fena hasta oldum arkadaşım geldi, onun kucağındaydı hep. O günden beri yine aynı oldu. Hem kuruma hem alerjik (deterjan) kaynaklı hem sıcak hem soğuktan oluyor bence. Bi kaç gün yüzünü de yıkayamadım o ara iyice coştu. Bende yüz kremi arayışındayım şuan
2ay 10 günlük bebeğim var. Onda önce sivilce sivilce oluyor sonra bazen geçiyor, şuan mesela yanakları kabarık duruyor. Ben alerjik ve hassas olduğunu düşünüyorum ve de kuru ciltli olduğu için de oluyor. Kendi kıyafetlerimizi onun deterjanı ile yıkıyorum ve hep üzerimizde bebeğim ama yılbaşında eşim yoktu çok fena hasta oldum arkadaşım geldi, onun kucağındaydı hep. O günden beri yine aynı oldu. Hem kuruma hem alerjik (deterjan) kaynaklı hem sıcak hem soğuktan oluyor bence. Bi kaç gün yüzünü de yıkayamadım o ara iyice coştu. Bende yüz kremi arayışındayım şuan
- 11 Mart 2024
- 542
- 227
- 18
Doktorunuz hangi nemlendirici önerdi size?Bende bizim koyafetleri bebek deterjaniyla yikadim bu hafta bide sicakliga dikkat ediyorum bakalim ben doktorun verdigi nemlendorociyi kullaniyorum yüzü düzeödi sadece bazen uykusan kalktiginsa oluyo belki socak oluyo yorganla o yüzden ama vücudu gecmiyo kabarik hala
Ultrabass40% ultrasicc 60% yaziyoDoktorunuz hangi nemlendirici önerdi size?
- 23 Ocak 2016
- 32.928
- 49.323
- 598
Yarin baska bi doktora gidicem alerji yada egzama artik bilmiyorum herseyine dikkat ediyorum gecmiyo nenemlendiriciye devam ozamana kadarBu isilik değil kızım isilik oldu biliyorum nasıl olduğunu
- 2 Ağustos 2013
- 35.462
- 108.571
- 798
Merhaba bu atopik dermatit. Bol bol cildini nemlendirin ama organik içeriği temiz bir ürün kullanın. Bebeklerde en büyük sebebi maalesef alerji. Benim bebeğim alerjik ve cildi böyle olduktan çok sonra kakada kan mukus gördük. Süt ürünlerini yumurta tahin susam paketli bütün gıdaları kesmenizi öneririm. Ancak süt grubu biraz sıkıntılı, örneğin normal beyaz ekmeğin içinde bile peynir altı suyu var, etiket okuyun. 2 3 hafta içinde diyetle tamamen düzelirIyi aksamlar üc aylik bevegimin yüzünde kol ve bacaklarinda kizariklikkar oldu yurt disinda yasiyorum doktor hic bakmadi bile krem yazdi kuru cilt tir dedi
Yüzü düzeldi ama her uykudan kalktiginda kizarik oluyo yine biraz sonra geciyo vücudu hic gecmedi
- 30 Eylül 2022
- 2.459
- 3.325
- 63
Kedituyu alerjisi gözde akma yapiyor hapşırma kabarma kaşıntı yapıyor bence sizinki sütün yağından benim oğlumdada oluyordu ilk dogdugundaHayir yok kakasi nirmal kedi tüyü olabilirmi acaba kedim var doktorlar burda ökedi alerjisi olmaz diyolar ama internete baktigimda kedi tüyü alerjisi olabilir yaziyo
Bugün tekrar gittim doktora alerjikse dikkat edeyim diye hayir kuru cilt basla bise degil dedi biee yüzü gecti sadece uykudan uyandiginda biraz kirmizi oluyo sonra geciyo vücüdündaki kirmizilikta gecti ama pütür pütür kabarik ama kizarik degil kuru cilt dedi yine dikkat etmene gerek yok dedi