• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üc aylik bebegim isilikmi

isilti36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2024
17
3
1
36
Iyi aksamlar üc aylik bevegimin yüzünde kol ve bacaklarinda kizariklikkar oldu yurt disinda yasiyorum doktor hic bakmadi bile krem yazdi kuru cilt tir dedi
Yüzü düzeldi ama her uykudan kalktiginda kizarik oluyo yine biraz sonra geciyo vücudu hic gecmedi

Eklentiler

• 2AD4CEC2-4609-4369-B7AE-87779645E051.jpeg
    2AD4CEC2-4609-4369-B7AE-87779645E051.jpeg
    174,7 KB · Görüntüleme: 36
  • AD6772B6-2413-4542-A03E-3993D87554FE.jpeg
    AD6772B6-2413-4542-A03E-3993D87554FE.jpeg
    139,7 KB · Görüntüleme: 33
Ne cikti sizinkinde cünki kuru cilt degil doktorumuzda ilgilenmiyo alerjik olsa kakadundanda belli olurdu heralde
Atopik dermatit benim oğlan yani hassas cilt. Kremi bolca kullan hiç acıma her altını açtığında çocuğu soy kremi bol bol sür şampuanı ne marka? Lif kullanma aşka. Kıyafetlerini dışarı asma toz pislik gelir, her yıkadığında şampuan kullanma ve kıyafetlerini ekstra iki kere durula beybi

Iyi aksamlar üc aylik bevegimin yüzünde kol ve bacaklarinda kizariklikkar oldu yurt disinda yasiyorum doktor hic bakmadi bile krem yazdi kuru cilt tir dedi
Yüzü düzeldi ama her uykudan kalktiginda kizarik oluyo yine biraz sonra geciyo vücudu hic gecmedi
Ictigi süte alerji olmasın🤷‍♀️ sizi emiyosa daha farkli birsey olabilir cokmu goydirdiniz sicak yaramadi bilemedim simdi

Atopik dermatit benim oğlan yani hassas cilt. Kremi bolca kullan hiç acıma her altını açtığında çocuğu soy kremi bol bol sür şampuanı ne marka? Lif kullanma aşka. Kıyafetlerini dışarı asma toz pislik gelir, her yıkadığında şampuan kullanma ve kıyafetlerini ekstra iki kere durula beybi
Sampuan penatendi degistirdim eczaneden aldim sebamed gassas kuru cilt icin haftada kac kez banyo yaptiriyosun ?
Sicagi sevmiyo farkettim uykudan uyaninca cok kirmizi oluyo sonra geciyo terluyo belkide kalirifer hic acmuyorum artik cok soguk olmzyo oda sicakligi acmayinca kedimde var ama doktor kedi alerjisi olmsz bu yasta dedi bes yastan itibaren baslar dedi

23-24 derecede sıcaklık eğer biraz artsın benimki de kızarıyor. Yıkama işine gelirsek belli günler yıkamıyorum çocuğu dışarıdan gelirsek muhakkak yıkıyorum sadece doktorum bol bol yıka ama her yıkadığında şampuan kullanma dedi

23-24 derecede sıcaklık eğer biraz artsın benimki de kızarıyor. Yıkama işine gelirsek belli günler yıkamıyorum çocuğu dışarıdan gelirsek muhakkak yıkıyorum sadece doktorum bol bol yıka ama her yıkadığında şampuan kullanma dedi
Peki biraz öyle deneyim sizde ne kadar sürede düzelme oldu

Sade anne sütü emiyo bilmiyorum sikida giydirmiyorum
Benim cocuklarda oluyodu böyle doltor sizin gibi krem veriyodu. Annem vs gorunce cocuk cildini dokuyo derlerdi bir sure sonra geciyodu kendiliginden. Umarim sizinkide gecer

Peki biraz öyle deneyim sizde ne kadar sürede düzelme oldu
Doktorum krem şampuan önerdi onları başladığımdan beri iyi oldu
Sırayla hepsini dene muhakkak bir şey de düzelecektir canım ince giydir kremi ciddi anlamda bol tut yüzünü ılık suyla temizledikten sonra kremi sür sen mama kullanmıyorsun ne güzel yediğine içtiğine dikkat et senin çocuğunda cildi hassas belli ki kıyafetlerini iyice yıka

Bu arada masallah subhanallah rabbim nazarlardan korusun. 2 cocuk arka arkaya olunca artik bebek denimince benim piskoloji alt üst oluyo ama senin bebisi gorunce pek tatli gordundu gozume 🤩

Doktorum krem şampuan önerdi onları başladığımdan beri iyi oldu
Sırayla hepsini dene muhakkak bir şey de düzelecektir canım ince giydir kremi ciddi anlamda bol tut yüzünü ılık suyla temizledikten sonra kremi sür sen mama kullanmıyorsun ne güzel yediğine içtiğine dikkat et senin çocuğunda cildi hassas belli ki kıyafetlerini iyice yıka
Kremi günde iki kez kullan demisti ozaman arttiriyim
Yedikletime dikjat ediyorum süt ürünlerine acaba alerjisi varmi diye birskicaktim esim istemedi sütün kesilir doktor önermedikce gerek yok dedi yapmadim bende

Kremi günde iki kez kullan demisti ozaman arttiriyim
Yedikletime dikjat ediyorum süt ürünlerine acaba alerjisi varmi diye birskicaktim esim istemedi sütün kesilir doktor önermedikce gerek yok dedi yapmadim bende
Eşin doğru demiş doktoru dinle, kremi bol kullan dediğim eğer nemlendiriciyse beybi dikkatini çekerim

Bu arada masallah subhanallah rabbim nazarlardan korusun. 2 cocuk arka arkaya olunca artik bebek denimince benim piskoloji alt üst oluyo ama senin bebisi gorunce pek tatli gordundu gozume 🤩
Tesekkür ederim valla benim psikolojimde alt üst suan üc aydir uyku yok ilk defa anneyim bide simdi bu cikti ama düzeliceknins saglikli olsunlarda 🥰

Yoğun konakta var başında kaşında alerji de olabilir ya kakasını iyice kontrol edin gürültülü köpüklü yeşil kaka var mı sümüksü

Back