Popüler Konu ÜÇ AYLAR Mübarek Kandiller ve Dini Bayramlarımız

Okudum Allah kabul etsin

dolar milyoneri için okudum çok çok geçmiş olsun MssPARE

dolar milyoneri niyetine okudum Allah annesine hayırlı kalıcı izsiz şifalar versin inşallah
MssPARE

Canım okudum Allah kabul etsin inşallah ben pixie içinde okudum ama paylaşımını görmediğim için yazmadım. PiXiEE arkadaşımın duasıda tamam Allah kabul etsin inşallah

Okudum Allah kabul etsin

dolar milyoneri adına okudum bağışladım Rabbim dualarını kabul etsin MssPARE

dolar milyoneri niyeti için okudum.
Allah kabul etsin.
MssPARE

dolar milyoneri niyetine okudum Rabbim kabul etsin
MssPARE

dolar milyoneri için okudum çok çok geçmiş olsun MssPARE

@dolarmilyoneri niyetine okudum Allah kabul etsin MssPARE

dolar milyoneri niyetine okudum rabbim kabul etsin inşallah amin.rabbom kalici şifa versin MssPARE

dolar milyoneri niyetine okudum Rabbim annesine cümle kulları ile birlikte maddi manevi şifalar nasip etsin Ferah haberlerini alalım inşallah MssPARE

dolar milyoneri arkadaşımın niyetine okudum. Rabbim kabul etsin AMİN. Rabbim şifa versin inşallah. penyez83 PiXiEE
Amin amin amiiiiinnn inşallah yüreği güzel arkadaşlarım Rabbim her birinizin yoluna çiçekler sersin, cennet bahçelerinde bizi birbirimize komşu etsin inşallah

Amin amin amin inşallah parem
Allah razı olsun canım benim hem senden hem de sırasını veren Catlak-kurabiye arkadaşımdan
Rabbim sizlere de selamet ferahlık versin
Rabbim şifalar versin Rabbi yassir vela tassir Rabbi temmin bil hayr duası oku canım inşallah kolaylıkla herşey yolunda gitsin basarili ameliyat sonrası gözlerini Rabbim nuruyla aydınlatsın ve görmesinde sıkıntı yaşamadan hayatına devam etsin inşallah ❤❤

Catlak-kurabiye canım benim senden de ALLAH razı olsun

dolar milyoneri niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn MssPARE

@
dolar milyoneri niyeti için okudum Rabbim hastasına şifa versin inşallah MssPARE

Amin amin amiiiiiiinnnn inşallah parem okuyayım ya şafii hatmini bitireyim demiştim ama onu da aralarda okuyayım
dolar milyoneri niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn MssPARE

@

dolar milyoneri niyeti için okudum Rabbim hastasına şifa versin inşallah MssPARE
Allah razı olsun arkadaşlarım Rabbim sizin de gönlünüzün muradını kolaylıkla nasip etsin amiiinnn

dolar milyoneri arkadaşimin niyetine okudum Rabbim şifa versin inşallah amin
MssPARE

dolar milyoneri niyetine okudurm Rabbim annecigine tez Amanda kalıcı şifa versin canım inşallah bugun çok çok güzel haberler alırsınız

MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…