Popüler Konu ÜÇ AYLAR Mübarek Kandiller ve Dini Bayramlarımız

PiXiEE niyetine okudum. Allah kabul etsin canım

PiXiEE filizim niyeyine okudum Allah kabul etsin inşallah amin
MssPARE

Arkadaşlar bugün dolar milyoneri arkadaşımızın niyetini öne aldım ...çünkü annesinin bazı sağlık sorunları var ve yarın göz ameliyatı olacakmış...Rabbim şifalar versin ve ameliyatı başarılı geçsin kalıcı şifalar versin Mevlâm Rabbim duasini kabul etsin

❤ŞEVVAL AYI DUA GRUBU 2025❤

Bugün duası okunucak arkadaşımız..

dolar milyoneri

Allahümme salli ala seyyidina Muhammed’in ve ala Ali seyyidina Muhammed
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin

Yarabbi bugün duasını okuduğumuz kardeşimizin annesi 14.04.2025 Pazartesi günü ameliyata girecek.
Sen bu kardeşimizin annesine hasarsız kalıcı acil şifalar ver Yaraabbi.
Ameliyatı hem çok güzel hem de kolay geçsin, sonrasında da hemencecik kolaylıkla toparlansın sürecini kolaylaştır Allah’ım. Ameliyat ile annesinin gözüne öyle bir şifa ver ki gözlük bile kullanmasına gerek kalmasın gözünü aç Yarabbi

Sen herşeye gücü yetensin ya Şafii ismin hürmetine başta bu kardeşimizin annesi olmak üzere tüm hastalarımıza şifa ver Allah’ım, amiiiiinnn
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed’in ve ala Ali seyyidina Muhammed
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin....Âmin

Birinci okunacak duamız

33 defa okunucak

Allah’u ekberü kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve esila”

Anlamı “ Allah büyüklerin en büyüğüdür Allaha’a olan hamdimiz çoktur Sabah akşam her an tesbihimiz Allah’adır”

Ikinci okunucak duamız

33 defa okunucak

“Subhânallâhi ve’l-hâmdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîm.”

Anlamı:

“Allah eksik sıfatlardan münezzehtir. Hamd Allah’adır. Allah’tan başka ilah yoktur ve Allah en büyüktür. Allah’tan başkasında güç ve kudret yoktur.”

okumalarımız bitiyor

Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın

Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

penyez83

PiXiEE

dolar milyoneri

Catlak-kurabiye

Aktif Lora

gecenin_resmi

A Ada-Anne

D u t

papatyamm

littlezelda

zeyno genc

S selin18

dunyadanuzak

kavs-i kuzah

Sofienin Kedisi

Sofienin Kedisi ikinci niyeti

mavibaloncuk

nursevdi

L lov3y

HejaR12

S sabir ve hamd

dolunaybekler

C Cittaslow

YagmurSendeanlarsn

YagmurSendeanlarsn annesi

sweetgirlcandy

Ruh-u Revann

Cuel

Amine Busra

Cookiie

B begonviil

MssPARE

MssPARE ikinci niyeti

penyez83 için okumayanlar

Aktif Lora

PiXiEE için okumayanlar

Aktif Lora

kavs-i kuzah

S sabir ve hamd

Ruh-u Revann

Cuel

dolar milyoneri niyetin için okudum canıcanım Allah şifalar versin annene MssPARE

dolar milyoneri niyetine ikimizde okuduk Rabbim kabul etsin aminn Annesine şifalar versin Rabbim aminnn MssPARE

Okudum pparem Allah kabul etsin Rabbim kalıcı şifalar versin arkadaşımızın anneciğine MssPARE

Her ikisi içinde okudum dün yazdım sanıyorum mesajı yollamamısım canım
MssPARE

dolar milyoneri niyetin için okudum canıcanım Allah şifalar versin annene MssPARE

dolar milyoneri niyetine ikimizde okuduk Rabbim kabul etsin aminn Annesine şifalar versin Rabbim aminnn MssPARE

Okudum pparem Allah kabul etsin Rabbim kalıcı şifalar versin arkadaşımızın anneciğine MssPARE

dolar milyoneri niyetine okuduk Allah kabul etsin inşallah MssPARE
Şifalar dilerim

Her ikisi içinde okudum dün yazdım sanıyorum mesajı yollamamısım canım
MssPARE

dolar milyoneri niyetine okudum
Allah kalıcı acil şifalar versin inşaAllah
MssPARE
Amin inşallah canım arkadaşlarım yüreğim pırpır kolaylıkla en güzel şekilde atlatıp burda güzel haberleri paylaşmak nasip olur inşallah
Catlak-kurabiye arkadaşım Allah senden de razı olsun sıranı verdin çok teşekkür ederim

Amin amin amin inşallah parem
Allah razı olsun canım benim hem senden hem de sırasını veren Catlak-kurabiye arkadaşımdan
Rabbim sizlere de selamet ferahlık versin

dolar milyoneri niyetine okudum Allah annesine hayırlı kalıcı izsiz şifalar versin inşallah
MssPARE

Canım okudum Allah kabul etsin inşallah ben pixie içinde okudum ama paylaşımını görmediğim için yazmadım. PiXiEE arkadaşımın duasıda tamam Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…