Popüler Konu ÜÇ AYLAR Mübarek Kandiller ve Dini Bayramlarımız

Aktif Lora iki niyetim içinde okudum Rabbim kabul etsin inşaallah MssPARE

Bugün duası okunucak arkadaşımız

Nevreste

Arkadaşımızın niyeti

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Allah'ın ismiyle, kendimi, ailemi ve malımı Allah'a havale ediyor. O'nun yüce himayesine bırakıyorum.
Depremlerden, afetlerden, tüm kaza ve belalardan ailemi, eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi ve tüm insanlığı koru yarabbim. Bu sıkıntılarımızı çabucak unutalım inşallah
Eşime, çocuklarıma yeni hayatımızda güzellikler ver yarabbim.
Kızlarım ve oğlum sınavlarında başarılı olsunlar iyi okullarda eğitim alsınlar. İstedikleri yerleri kazansınlar. İş sahibi olup vatana millete hayırlı bireyler olsunlar
Yeniden bir arada yuva kurabilmeyi nasip et. Evimizin yerinde, gönlümüzdeki gibi yapılmasını nasip et. Yeniden evimizde huzurla, güvenle, mutlulukla oturalım.
Eşimi koru yarabbim onu bize bağışla

Hastalığıma şifa ver

Tedavim işe yarasın ağrılarımdan kurtulayım
Rabbim bana bu zor süreçte destek olan tüm dostlarımın gönüllerinden geçen tüm dualarının kabul olmasını nasip etsin inşallah
Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın dualarını kabul et

️ İSTIĞFAR (TEVBE)DUASI

1 defa okunucak

" Estagfirullah min külli mâ kerihallah Estagfirullahel’azîm ellezî lâ ilahe illâ hüvel hayyel kayyûme ve etûbü ileyh"

Anlamı:
Razı olmadığın şeylerden, yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru! Kendisinden başka ilah bulunmayan Hay, Kayyum ve Azîm olan Allah’a istigfar eder ve günahlarıma pişman olup O’na sığınırım.

ÜÇ AYLAR BOYUNCA OKUYACAĞIZ

1 defa okunucak

"Allahümme barik lenâ fi Recebe ve Şaban. Ve belliğnâ Ramazân."

ANLAMI ...
Allah'ım Recep ve Şaban bize mübarek kıl ve bizi Ramazana ulastir

RECEP AYI TESBIATLARI

100 defa okunucak La ilâhe illallâh
Okuma bitince" Muhammeden rasulullah " demeyi unutmayın

i ilk on gün 100 defa okunucak

" Sübhana'llah'l Hayyil Kayyûm "

Gerçekte tek diri ve her şeyin yegâne yöneticisi olan Allah-u Te'ala'yı tesbih ederim!'

️AMANERASULÜ SÜRESİ

1 defa okunucak
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİYM

Amenerrasulü bi ma ünzile ileyhi mir rabbihı vel mü'minun. Küllün amene billahi ve melaiketihı ve kütübihı ve rusülih. La nüferriku beyne ehadim mir rusülih ve kalu semı'na ve eta'na ğufraneke rabbena ve ileykel masıyr.

La yükellifüllahü nefsen illa vüs'aha. Leha ma kesebet ve aleyha mektesebet. Rabbena la tüahızna in nesına ev ahta'na rabbena ve la tahmil aleyna ısran kema hameltehu alellezıne min kablina. Rabbena ve la tühammilna ma la takate lena bih. Va'fü anna, vağfir lena, verhamna ente mevlane fensurna alel kavmil kafirın.

Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayın

Sabah saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen

Peeves

penyez83

Life light

Aktif Lora

Nevreste

Iron Butterfly

A Ada-Anne

PiXiEE

@Gülçin

zeyno genc

C Cittaslow

RedGirl

bir civciv annesi

HejaR12

@selin18

YagmurSendeanlarsn

YagmurSendeanlarsn 2. Niyet

G Gunduzguzell1

MssPARE

Migrenben

Minnosprenses

-kuzeyildizi-

agustos72

MMorsalkimm

B begonviil

Catlak-kurabiye

Tiniminimavihanim

MoonfacedMom

MoonfacedMom 2.niyet

dreamy07

labellevie

Lidlaylim

N Neselikalpler

Life light anım duan tamamlandı eksiğin kalmadı Rabbim tez zamanda hayırlısı ile dualarını kabul etsin

Aktif Lora canım duan tamamlandı eksiğin yok Rabbim tez zamanda hayırlısı ile dualarını kabul etsin

Nevreste canım niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnn MssPARE

Nevreste canim niyetine okudum bagişladim allah kabul etsin inşallah amin
MssPARE

Okudum Rabbim şifasını versin amin MssPARE

Nevreste niyetine okudum Allah kabul etsin MssPARE

Nevreste niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah
MssPARE

Okuduk Allah kabul etsin inşallah

Okudum parem Rabbim kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…