Popüler Konu ÜÇ AYLAR Mübarek Kandiller ve Dini Bayramlarımız

Son iki niyet için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah MssPARE

Okudum canım MssPARE
vesile olduğun için Allah razı olsun.
Bayramın şimdiden mübarek olsun.

Herkese Hayırlı kandiller ❤❤

Dua dostlarım dün o kadar güzel kelimeler cümleler yazdınız ki tek tek alıntı yapsam zaten listem yine olucaktı hem teşekkür edeyim hemde kandilimizi tekrar kutlayım diye paylaşıyorum

RABBIM bu gece duamızdan bir birimizi unutmayalım ve son on gün Esmamizi " Ya Atikarrikab" arefe gününe kadar devam edelim

her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim hepinizden ALLAH razı olsun ❤❤❤
RABBIM bu hayat yolunda iyi insanlara denk getirsin dua ettiğimiz dua aldığımız dostlar çıkarsın karşımıza Her birinizi kucaklıyorum

kadir gecemizin sonunda affedilmiş günahları bağışlanmış duaları kabul olmuş kullar olarak bu geceyi eda edelim inşallah

tekrar gecemiz mübarek olsun Allah razi olsun❤❤

agustos72

PiXiEE

Sofienin Kedisi

B begonviil

Denp

L lov3y

dolar milyoneri

sweetgirlcandy

Catlak-kurabiye

H Hazellll

MMorsalkimm

D u t

nursevdi

kavs-i kuzah

S selin18

Y Yaz2021

Madammor

YagmurSendeanlarsn

YagmurSendeanlarsn annesi

penyez83

K kamera

K kamera annesi

zeyno genc

papatyamm

MssPARE

MssPARE ikinci niyeti

mavibaloncuk

littlezelda

Cookiie

HejaR12

oralardamevsimyazmi

Allah razı olsun canım Allah hepinizden razı olsun inşallah Hayırlı kandiller herkese

littlezelda ve Cookiie için okudum. Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah

MssPARE

HejaR12 ve oralardamevsimyazmi için okudum. Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah

MssPARE

Hayırlı kandiller arkadaşlar. Hepinizden Allah razı olsun ağzınıza sağlık Parem Allah senden de razı olsun bu kadar uğraşıyorsun bizi bir araya getiriyorsun Allah ne muradın varsa versin inşallah

Hayırlı kandiller arkadaşlar. Hepinizden Allah razı olsun ağzınıza sağlık Parem Allah senden de razı olsun bu kadar uğraşıyorsun bizi bir araya getiriyorsun Allah ne muradın varsa versin inşallah
Swetim amin canım benim Rabbim sağlık sıhhat versin bana hepimize
Senden ve herkesten Allah razı olsun
Inşallah ramazan sonrası dualarda buluşmak üzere ❤❤

Tüm dualarımızın kabul olduğu bir gece olsun inşallah parem, Kadir gecemiz mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…