Tanımıyorum kendisini velakin art niyeti vardırda diyemem zaten bende gayri ihtiyari sordumGönülü biz tanıyoruz denp buranın eskisidir tertemiz bir kalbi vardır hafız arkadaşımız yanlışlıkla olmuştur.
Sen tanımadığın için bazen de bu tarz emojilere sitede denk geldiğimiz için garipseyip sormanı anlıyorum. Ama sorun yok el değmiştir.
Tanımıyorum kendisini velakin art niyeti vardırda diyemem zaten bende gayri ihtiyari sordum
Evet muhteşem yerine kahkaha olmuş kusura bakmayın
Gönülü biz tanıyoruz denp buranın eskisidir tertemiz bir kalbi vardır hafız arkadaşımız yanlışlıkla olmuştur.
Sen tanımadığın için bazen de bu tarz emojilere sitede denk geldiğimiz için garipseyip sormanı anlıyorum. Ama sorun yok el değmiştir.
Biraz karışıklık olmuşbende şunu görmüştüm de burda soran bi arkadaş vardı o aklıma geldi hoşuma gitti paylaşmaya geldim
Bonus
sweetgirlcandy
Bazı duaların güzelliğine muhteşem bırakıyorum yanlışlık olmuş farketmemişimTanımıyorum kendisini velakin art niyeti vardırda diyemem zaten bende gayri ihtiyari sordum
Yaa maşallah çok güzelAynısını izledim az önce. Anahtar benzetmesi de çok güzel ama ben mevsimi daha çok seviyorum.
Aylık çizelge aldım da bir üç aylar duası bir de hoşgeldin yazısı çıktıları alıcam inşallah.
Kızlarıma üç aylar hediyesi hazır başörtülerden aldım dayanamadım verdim bile
sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah canımHer üç aylar geldiğinde elimden geldiğince bu dönemleri oruçla zikirlerle dualarla geçirirdim.Israrla Rabbimden bana sağlıklı salih saliha evlatlar ver diye dua ederdim.Bir gün olacak Esra Rabbin senin sesini duyuyor vakti gelince seni hoşnut edecek diye bekledim
Öyle güzel hiç ummadığım bir zamanda beni kızlarımla müjdeledi.Şuan biraz sürecimiz sıkıntılı geçse de sağlıkla vaktinde gelsinler diye dualar ediyorum.Elimden geldiğince zikir dualarla devam edeceğim.
Bana bu zamanları yaşatan Rabbim sana şükürler olsun.
Tedavide olan umudunu yitirmiş kim varsa Rabbim sen sürecini kolay eyle.Kucaklarını kalplerini sevgiyle doldur.Galiba hormonlar çok duygusalım
Üç aylarımız mübarek olsunn
Aminnn ablacımmsağlıkla vaktinde gelsinler inşallah canımdoğuma ne kadar kaldı ağırlaştınmı,
çok az kalmış canım benim aman hep yat hiç kalkmaAminnn ablacımm30 haftaya yeni girdik süreci yatarak geçiyorum .Malatya’da görümcemde kalıyorum.Bayağ ağırlaştım yürümede zorluk çekiyorum hatta ama şöyle 1,5 ay daha dayanmamız lazım
Yaa maşallah çok güzel
Evet mevsim daha anlamlı ben henüz bişey yapmadım kendi ajandama yapsam güzel olacak
Oğlum 4 yaşına girecek çok anlamasa da arada konuşarak anlatırım diye düşünüyorum
Geçen sene Ramqzan ayında süsledim hoşuna gitti bu sene daha bilinçli olur daha iyi anlar inşallah
Ayy çok güzeller bende indirdim şimdiGönül kuşum ben bunları çıkarttım kesip asıcam resimdeki gibi
Bonus
Bonusum, bir oruç daha ekleyelim
Üç aylarımız da hayırlı olsun inşallah.
Daha aktif olacam nasipse burda da
Teşekkürler
Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel hanımları
Bir Üç Aylara daha geldik şükürler olsun 4. kez birlikteyiz
Günlük ibadetlerimiz, okumalarımızı, mübarek günleri geceleri paylaşıyoruz motive oluyoruz. Bilmediklerimizi öğreniyoruz birbirimizden
Eki Görüntüle 3528316
Eki Görüntüle 3527276
ORUÇ BORÇLARI TABLOSU
İsim Tutulan Kalan Hedef Bonus 8 12 20 @penyez83 4 11 15 @Hayalkuran . . 10 @Ssero 3 22 25 sweetgirlcandy 5 5 10 Gonulmeyvesi 6 5 11 @i p e k . . 11 @Chocolita 1 9 10 papatyamm 1 14 15 @Efser . . 10 @Ortmenhanim94 5 10 15 @dolar milyoneri 8 22 30 Pinhan 6 24 30 Denp 12 18 30 vayhalimee 1 22 23