- 11 Nisan 2007
- 84.441
- 490.850
Oruçları tuttukça biz mi düşüyoruz size mi yazıyoruz?
İlk mesajı konu sahibi düzenleyebiliyor bana yazıyorsunuz ben düşüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oruçları tuttukça biz mi düşüyoruz size mi yazıyoruz?
Aa tamam ben bilmeden bugünün orucunu düştüm , bundan sonra söylerimİlk mesajı konu sahibi düzenleyebiliyor bana yazıyorsunuz ben düşüyorum
Gördüm o senin alıntıda görünüyor sadece.Aa tamam ben bilmeden bugünün orucunu düştüm , bundan sonra söylerim
Amin teşekkür ederimGördüm o senin alıntıda görünüyor sadece.
Ben düştüm 1 gün Allah kabul etsin
Yarın belli değil canım ama bi süpriz olmazsa çarşambaya oruçluyum inşallahHayırlı geceler olsun inşallah
Karışık zikirler yapıldı
Acaba oruca niyet edecek arkadaşlar var mı? Birlikte tutsak oruçlarımızı
Tamam canım inşallah bu gece niyet edeceğim bendeYarın belli değil canım ama bi süpriz olmazsa çarşambaya oruçluyum inşallah
çiçeğimin çiçekleriAminnn ablacımm 30 haftaya yeni girdik süreci yatarak geçiyorum .Malatya’da görümcemde kalıyorum.Bayağ ağırlaştım yürümede zorluk çekiyorum hatta ama şöyle 1,5 ay daha dayanmamız lazım
Bu ayda bol bol oruç tutmak nasip olur inşallah
Heyecanlıyım Şükür bu senede nasip oldu 3 ayları görmek
Aminnnn canım pamuğummm Dualarınız güzel dilekleriniz beni çok daha iyi hissettiriyor sağolunçiçeğimin çiçekleri
Dualarımız sizlerle ablacımmm Rabbim sağlıcakla, vaktinde, kolaylıkla, afiyetle evlatlarını kucağına almayı nasip eylesin aminnnnn
Çok sevinirimGünlük yaptığımız okumaları Kuran zikir ne olursa paylaşıyoruz ben de etiket yapıyorum hatırlatma için motive için bit alt mesajdaki gibi.
BU şekilde dilerseniz ekleyeyim
Oruç listesi için mi günlük ibadetler için mi?