Üç Aylar Günlüğümüz 📿

Hayırlı geceler olsun inşallah
Karışık zikirler yapıldı
Acaba oruca niyet edecek arkadaşlar var mı? Birlikte tutsak oruçlarımızı

Aminnn ablacımm❤️🥹 30 haftaya yeni girdik süreci yatarak geçiyorum .Malatya’da görümcemde kalıyorum.Bayağ ağırlaştım yürümede zorluk çekiyorum hatta ama şöyle 1,5 ay daha dayanmamız lazım 🤲🏻😘🥹🥹
❤️ çiçeğimin çiçekleri :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Dualarımız sizlerle ablacımmm Rabbim sağlıcakla, vaktinde, kolaylıkla, afiyetle evlatlarını kucağına almayı nasip eylesin aminnnnn 🤲🏻

Günaydın ❤️

1000054761.jpg

1000054756.jpg

penyez83 penyez83
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Chocolita Chocolita
Efser Efser
Aktif Lora Aktif Lora
golgefeslegeni golgefeslegeni
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
MssPARE MssPARE
papatyamm papatyamm
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
aysen- aysen-
-Hayal -Hayal
Pinhan Pinhan
i p e k i p e k
Ssero Ssero
Lidlaylim Lidlaylim
dolar milyoneri dolar milyoneri
mavibaloncuk mavibaloncuk
Denp Denp
dolunaybekler dolunaybekler
3R1Z 3R1Z
C Cittaslow

Manevi baharımız hoşgeldin :KK68:

Gelişiyle içimiz kıpır kıpır oluyor. Elhamdülillah üç aylar geldi. Rabbim bizleri hakkıyla ihya edip, faziletini ve sevabını kazanan kullarından eylesin aminn🤲🏻

Allah ım Recep ve Şaban ayını bizlere mübarek kıl ve bizleri Ramazan ayına ulaştır 🤲🏻❤️💚🕋

Hosgelmis gönlümüzün baharı ⚘️⚘️⚘️
Hamdolsun kavuşturan Rabbime.Her günü her saati her dakikayı hakkıyla Allah muhabbetiyle gecirebilmeyi nasip eylesin Rabbim🤲🤲🤲
Niyetliyim inşallah. RABBIM ibadetlerimizi kabul eylesin

Ne güzel ki bu aylara bu gecelere kavuşturan mevlama ne mutlu ki şu içimdeki heycanla

Ne mutlu ki evde yada burda dua gruplarına katilip dua edeceğimiz dualara ve arkadaşlara

Ne mutlu ki sizlerle dualarda buluştuk Rabbim iyi insanlara denk getirsin derler ya denk getiren Rabbime Şükürler olsun❤🌹🥰🤲🤲💜💜

❤️ çiçeğimin çiçekleri :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Dualarımız sizlerle ablacımmm Rabbim sağlıcakla, vaktinde, kolaylıkla, afiyetle evlatlarını kucağına almayı nasip eylesin aminnnnn 🤲🏻
Aminnnn canım pamuğummm :KK60: :KK200: :KK200: :dua: Dualarınız güzel dilekleriniz beni çok daha iyi hissettiriyor sağolun:anne:

3 aylarımız mübarek olsun🌷
Allah bizleri sağlıkla Ramazana, bayrama eriştirsin🤲🏼
Bu maneviyatı hissederek geçirmek nasip olsun 🤲🏼
Heyecanlıyım 😍
Sık sık oruçlu olmak, daha çok Kuran okumak ve bazı şeylerde daha hassas davranarak yaşamayı hedefliyorum.
Buradaki herkes ne diliyorsa, hayırlı olsun inşallah
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Amin 🤲🏼

🍉

X