merhaba ilkay inşallah bu kez sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım 6 aylık bebişnde tutunmuş hayata çok sevindim bende üçüzlerime hamileyim 18 +3 doktorum erken doğum riski taşıdığımı söylüyor her seferinde ben hiç iş yapmıyorum hep evdeyim geneldede yatıyorum zaten ama dediğin gibi hep sters oluyor insan allah yardımcımız olsun peki doktorun serklaj falan önerdimi sana
umarım her ikinizinde bebişleri sağsalim dünyaya gelirler. Allah kolaylık versin sizlere.
bu pazartesi bende dr gittiğimde bebeğin plesantası aşağıda dedi. iş yapma dinlen dedi ama yinede korkularım var ilerde erken doğuma giderim diye...
Rabbim bütüm hamişlere kolaylık versin :Saruboceq:
merhaba bu konu ile ilgili mutlaka rahim boyunuzu olçturun serviks olçümü deniyor buna bazı drlar usttende olçüyor ama ustten olçüm sağlıklı değil kesinlikle olduüundan kısa veya uzun gorunebiliyor ustten drunuza bu konuda endişelendiğinizi ve vajinal usg ile serviks olçümü yaptırmak istediğinizi soyleyin ben 17 haftalık ikizlere hamileyim geçen hafta olçüldü ve şimdilik normal bulundu eğer bu haftalarda ölçümlerde kısa bulunursa dikiş atılabiliyor ama forumda okuduğum kadarıyla drlar çooook ihmalkar bu konuda oyüzden arkadaşlar malesef talihsiz olaylar yaşıyorlar
pitos25, ilkay.. Allah razı olsun sizlerden.
kızlar ben bugün itibariyle 15+1 im.
pitos25 ben ayakta fazla kalınca kuyruk sokumuma bir sancı giriyor hatta kasılıp kalıyorum bir adım gidemiyorum.
bu durumu dr a sorduğumda rahim genişlemesinden kaynaklı demişti. ama çok acı veriyor.
ilkay.. 19haziranda gidecem kontrole bakalım plesentam düzelirmi o güne kadar. senin plesantanın aşağıda olması sana herhangi bir acı veriyor mu ?
merhaba bu konu ile ilgili mutlaka rahim boyunuzu olçturun serviks olçümü deniyor buna bazı drlar usttende olçüyor ama ustten olçüm sağlıklı değil kesinlikle olduüundan kısa veya uzun gorunebiliyor ustten drunuza bu konuda endişelendiğinizi ve vajinal usg ile serviks olçümü yaptırmak istediğinizi soyleyin ben 17 haftalık ikizlere hamileyim geçen hafta olçüldü ve şimdilik normal bulundu eğer bu haftalarda ölçümlerde kısa bulunursa dikiş atılabiliyor ama forumda okuduğum kadarıyla drlar çooook ihmalkar bu konuda oyüzden arkadaşlar malesef talihsiz olaylar yaşıyorlar
merhaba ilkay bende temmuzda erken doğum yaptım 25 haftalık ikizdi bebeklerim ama yaşamadılar şimdi 2. hamileliğim 27+2 haftalığım yine erken doğum riskim var prepar kullanıyorum 6 saat arayla sana bişey sormak istiyorum 6 aylık erken doğum yapmışsın kaç haftalıktın ve kaç gr doğdu bebeğin?Merhaba arkadaslar , ben nasip olursa ekim annesi olacagim , daha once bir defa erken dogum yaptim 6 aylik dogdu bebegim sebebi tam olarak bilenemedi malesef ...ve simdi 6 yil aradan sonra tekrar hamileyim 19 haftamizdayiz ve korkular beni simdiden sarmaya basladi , ilk bebegim erken dogdugu icin bununda erken dogma riski oldugunu soyledi doktorum , 1 ay sonra yatmam gerekiyormus tabi duruma gore 3 hafta sonra ayrintili ultrasona girecem orda belki daha net birsey soylerler fakat endiseler ister istemez aklimdan cikmiyor , rahim agzi yetmezligim varmi bilmiyorum doktorum bu konuda henuz birsey soylemedi , bu konuda detayli bilgiyede malesef sahip degilim , ilkinde belim sirt bolgem aniden agridi kasilmalarim oldu ve oyle dunya ya gelmisti bebegim , simdi kasilmalardan cok korkuyorum bazen karnim sertlesiyor ama kasilma mi yoksa ani siskinlikmi bilmiyorum aksamlari oldugu icin yemekten olabilir diyorum , sorular ve soru isaretleri aklimi kurcaliyor , acaba suan benim gibi hamile olupta erken dogum riski tasiyan anneler varmi aranizda , eger varsa nasil bir surecten geciyorsunuz ? benimle paylasirmisiniz burda doguma kadar takip etmek isterim paylasimlari simdiden tesekkür ederim ALLAH saglikli ve zamaninda dogum nasip etsin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?