merhaba ilkay bende temmuzda erken doğum yaptım 25 haftalık ikizdi bebeklerim ama yaşamadılar şimdi 2. hamileliğim 27+2 haftalığım yine erken doğum riskim var prepar kullanıyorum 6 saat arayla sana bişey sormak istiyorum 6 aylık erken doğum yapmışsın kaç haftalıktın ve kaç gr doğdu bebeğin?
sezen 21 haftada 23 mm miş rahim boyun peki bu haftalarda kaç mm?
benim dr senin ki gibi aynı şeyleri söyledi ben 1 haftamda 35 mm civarı çıktı ama kısalıyo gibi
Hiç bişey demediler cnm erken doğumun sebebiyle ilgili olarak kesin bişey denmedi ikiz olduğu için olabilir dediler 20. haftamdayken çok aşırı bel ağrım oldu ve kasıklarımda ağrımaya başlayınca doktorum hastaneye yatırdı 5 gün kaldım çıkarkende prepar yazdı 6 saat arayla onu içiyorum istiraat dio sürekli en fazla 10 dk. ayakta kal dio anlıcağın evdeyim bebeğinin cinsiyeti ne?merhaba canim , ikizlerine üzüldüm onlar seni cennete bekliyorlar annesi ALLAH im tekrarini yasatmasin sana insallah 27+2 cok iyi suan cok dikkat etmen gereken bir surectesin az kalmis tatlim ALLAH im saglikli ve zamaninda dogum yapmak nasip etsin sana ve hepimize , benim ilk bebegim 25+2 ile dogdu boyu posu cok iyidi masallah 1500kg dogdu 41 cm di ultrasonda 1300 demislerdi dogmadan bir kac saat once :) 38 cm boyu diye ama malum ultrason herzaman ayrinti veremiyor tam olarak .. oglum sukur suan yasiyor canim ama dogumdan sonra cok sikintilarimiz komplikasyonlarimiz oldu 2 ay kuvozde kaldi sonra eve geldik .. ve suan yeniden ayni olaylari yasamak beni cok korkutuyor inanirmisin surekli gun sayiyorum hergun biran once gecsin zaman gecsin bebek karnimda buyusun diye insallah zamaninda dogar tek dilegim bu cok korkuyorum . doktor bana henuz hic bir ilac vermedi ayin 9 da gidecem bakalim ne diyecek yatmam gerektigini soylemisti son gittimde 20 ci haftalardan itibaren , birde gecen nidilat diye bir ilac okudum kasilmalari önlüyormus doktoruma sormayi dusunuyorum bakalim , sen suan yatiyormusun canim yoksa normal yasantina devam ediyormusun ? birde erken dogumun sebebi ne idi yazarmisin canim Şeniz
Hiç bişey demediler cnm erken doğumun sebebiyle ilgili olarak kesin bişey denmedi ikiz olduğu için olabilir dediler 20. haftamdayken çok aşırı bel ağrım oldu ve kasıklarımda ağrımaya başlayınca doktorum hastaneye yatırdı 5 gün kaldım çıkarkende prepar yazdı 6 saat arayla onu içiyorum istiraat dio sürekli en fazla 10 dk. ayakta kal dio anlıcağın evdeyim bebeğinin cinsiyeti ne?
canım evet 21. haftaydı ve yanılmıyorsam 23mm di
şuanda 26+3 oldum gecenlerde yani 24. haftamda sancım oldu doktorum sancın olursa haberleşelim demişti aradım gel doğum sancısı olabilir dedi gittim baktı kısalma yokmuş doğum sancısı değilmiş dedi meğer sağ böbreğimde büyüme varmış ondan kaynaklanıyomuş sancılarım
sen şuanda kaç haftalıksın canım
canim en iyisi evde kalip sakin ve stresten uzak durmak bizler icin bu donemler , bebegim erkek olacak canim ALLAH nasip ederse hayirlisi olsun , saglikli olsun yavrularimiz yeterki cinsiyeti pek önemsemiyorum zaten , 10 dk ayakta durma musadesi vermis sana peki tum gun yataktami geciriyorsun kan dolasimi icin birsey vermedimi sana canim ?
merhaba canim , gecmis olsun sende en kritik dönemleri yavas yavas atlatiyorsun 34 haftaya kadar sende sabret keske bende suan 26+3 olsam o zaman zaman daha cabuk geciyor 34 hafta dememin sebebi ise riskin yavs yavas bittigi hafta gerisi su gibi gecer insallah sende bebegine zamaninda saglikli bir skeilde kavusursun..benimde korkulu ruyam kasilma , zaten suan belim pek agrimadigi icinde anlamiyorum ara ara hafif agri oluyor ama siddetli degil karnim sertlesiyor ayakta fazla kalirsam ne yapsam ne etsem bilemiyorum gun icinde mecburen ayakta oluyorum fazla is yapmasamda doktor kesin yasak diyene kadar az az boyle devam edecem bende haziranin 9 nu iple ceker oldum merak ediyorum neler soyleyecek
yürüyüşte en fazla 10 dk. gün içinde oturuyorum ara ara yatıyorum kan dolaşımı için bişey vermedi sen şuanda erken doğum için bi ilaç kullanıyo musun?
selam arkadaslarr... hepımız saglıkla vaktınde alırıs bebıslerımızı kucagımıza ıns...
ben 31+1 haftalık hamıleyım. bebegımın gelısımı 10 gun kadar ılerden gıdıyo. erken dogum rıskıyoe yatmaktayım sureklı. servısk uzunluggm 16.5... acılmam yok ama cok yumusamıs dedı doktor. nstde kırık kırık sancı da gordu... allahımm korusun yavrumu ıns.. her gecırdgm gune sukredıyorumm. allahım saglıkla zamanında ver yarabbımmm...
sezencim ben bugün tam 18 haftalık olduk 17 haftada ölçülen rahim boyu 33 ile 35 mm civarındaydı ama idrar kesesi dolu olmadığı için 33 mm yazdılar bu cumartesi kontrolüm var bakalım ne dencek bende fazla kalkmıyorum sadece ev içinde yemek yeme su alma vc odan odaya kısa yürüyüş
inşallah hepimiz sağlıkla alrız kucağımıza
merhaba canim amin insallah hepimiz saglikli ve zamianinda bebeklerimizi kucagimiza aliriz seninde risk atlatma zamanina az kalmis canim sende sabret biraz daha acilman olmamasi cok iyi bence fakat yumusamissa bildigim kadariyla cok dikkat etmek gerekiyormus ayaklarini biraz yuksek tutup oyle yat daha iyi olacaktir insallah zaman cabuk gecer ALLAH yardimcin olsun canim:1hug:
bugün dr dan geldim rahim byounda farklılık yok şuan için güzel dedi 2 haftada bir gidiyorum zaten inşallah da olmaz cnm
sende fazla dolanma iyi alışverişler
inşallah sağlıkla alırız miniklerimizi
topic açıp resimlerini koysana canım görelim
kocaelinde oturuyorsun galiba kıyafetleride resimleyip koysanda baksak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?