merhaba arkadaşlar bende rahim ağzı yetmezliği var serklaj ameliyatı oldum 18 haftalık bebeğim umarım sorunsuz geçiririm bu 22 haftayı.allah hepimize sabır versin ilk bebeğimi 21 haftalıkken kaybettim bende bunda daha tedbirliyim ama herşey allahın taktiri.inşallah kimse bebeğini kaybetmesin.sürekli yatıyorum bende
mrh ben 35haftalık hamıleyım her an dogum olabılı dedı doktorum devamlı yat dedı ama sıcak bıde 4yasında oglum yatmıyorum sezeryan dusunuyorum ılkı normaldı bunda agrılardan serumlardan bıktım szeryan ıstıyorum rabım bu yolda olan herkesı kurtarsın sagsalım kucagına almayı nasıp etsın
merhaba canim , gecmis olsun insallah bundan sonra bir sorun yasamazssin , dedigin gibi hersey ALLAH in taktiri ondan gelen herseye bizler raziyiz , tedbir bizden taktir ALLAH tan dikkatli olmak zorundayiz insallah zaman su gibi akip gecer bende 21 +2 gunluk hamileyim hergun gun sayiyorum :)) saplanti oldu artik sanirim sende ekim annesi olacaksin :) insallah hayirlisi ile kucagimiza aliriz :CüvCüv:
merhaba canim , gecmis olsun sende en kritik dönemleri yavas yavas atlatiyorsun 34 haftaya kadar sende sabret keske bende suan 26+3 olsam o zaman zaman daha cabuk geciyor 34 hafta dememin sebebi ise riskin yavs yavas bittigi hafta gerisi su gibi gecer insallah sende bebegine zamaninda saglikli bir skeilde kavusursun..benimde korkulu ruyam kasilma , zaten suan belim pek agrimadigi icinde anlamiyorum ara ara hafif agri oluyor ama siddetli degil karnim sertlesiyor ayakta fazla kalirsam ne yapsam ne etsem bilemiyorum gun icinde mecburen ayakta oluyorum fazla is yapmasamda doktor kesin yasak diyene kadar az az boyle devam edecem bende haziranin 9 nu iple ceker oldum merak ediyorum neler soyleyecek
merhaba arkadaşlar kimse yokk mu nasıl gidiyo hamilelik?
canım daha önceleri ağustos annelerine gelirdin.seni çok merak etmiştim burada buldum...hatırlıyorsun değilmi beni?
rahim ağzında incelme nedir arkadaşlar bilen varsa yazsın lütfen.
canım arkadaşım 16 haftalık hamile ve aynen rahim ağzında incelme var.doktor yatacaksın demiş.ağır iş yapma cinsel ilişki yasak.bozma moralini zaten kritik zamanların bitmesine az kaldı allahın izniyle.bende kaybettim biliyorsun ama çok şükür rabbime.korkma canım inşallah bu kez zamanında sağlıkla alacağız kucağımıza.rabbim büyük....
bizde bugun 33. haftamızı bıtırıyoruz.. akşam doktor kontrolümüz var. inş gusel haberlerle doneris.. evde dolaşmama yada en azından oturmama izin çıksa barii:gitme:
senin nasıl gidiyo bi problem yoktur inşallah canım bende çok korktum dr öle deyince32. haftada ciğergeliştirici iğne vurdu mu drun ?
masallah canimaz kalmis , insallah hayirli haberlerle donersin sanirim artik yavas yavas ayaga kaldirirlar seni insallah 40 haftanda dogum yapmak nasip olur saglikli bir sekilde:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?