Premature Bebekler u an Hamile olup erken doum riski tayan Anneler var m?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
merhaba arkadaşlar bende rahim ağzı yetmezliği var serklaj ameliyatı oldum 18 haftalık bebeğim umarım sorunsuz geçiririm bu 22 haftayı.allah hepimize sabır versin ilk bebeğimi 21 haftalıkken kaybettim bende bunda daha tedbirliyim ama herşey allahın taktiri.inşallah kimse bebeğini kaybetmesin.sürekli yatıyorum bende

merhaba canim , gecmis olsun insallah bundan sonra bir sorun yasamazssin , dedigin gibi hersey ALLAH in taktiri ondan gelen herseye bizler raziyiz , tedbir bizden taktir ALLAH tan dikkatli olmak zorundayiz insallah zaman su gibi akip gecer bende 21 +2 gunluk hamileyim hergun gun sayiyorum :)) saplanti oldu artik sanirim sende ekim annesi olacaksin :) insallah hayirlisi ile kucagimiza aliriz :CüvCüv:

canim benim ben suan 35 haftalik olmak icin neler vermezdim insallah o gunleri gormek nasip olur bizede karnimizdaki bebeklerle birlikte , dogumunda ALLAH im sana kolaylik versin saglikla al yavrunu kucagina insallah :1hug:

inşallah canım dualarımız hep aynı.bizimde imtihanımız buymuş allah sabır versin.önümüzde zorlu bisüreç var.bende senin gibi gün sayıyorum:))ama umutluyum önce allaha sonra doktoruma güveniyorum .sayılı gün çabuk geçermiş.a.s.

İnşallah sende o günlere hemencik gelirsin ama ben 26+5deyin inanki sanki vakit artık geçmek bilmiyor.

tuğbacım ytıyosun değil mi
peki hiç üstten açılma var mı
dikişe kadar
doktorum 20 lerde normal demişti
sende oldu mu hiç

merhaba edacım.ben sürekli yatmıyorum ama hep evdeyim bi iş yapmıyorum tuvalete kalkıyorum yemek yemek için.az kalkıyorum yani.canım doktora cumartesi günü gidicem.kontrol eder heralde.haber veririm burdan.sen ne zaman düşüüyosun canım bebek.korunuyo musun hala.dualarım seninle

canım daha önceleri ağustos annelerine gelirdin.seni çok merak etmiştim burada buldum...hatırlıyorsun değilmi beni?

evet canım hatırlıyorum ağustos annelerine girmedim genelde buraya giriyorum tekrar erken doğum riskim var 29+1 oldum ama dün doktora gittim rahim ağzında incelme var dedi çok moralim bozuk yatıyoruum

rahim ağzında incelme nedir arkadaşlar bilen varsa yazsın lütfen.

canım arkadaşım 16 haftalık hamile ve aynen rahim ağzında incelme var.doktor yatacaksın demiş.ağır iş yapma cinsel ilişki yasak.bozma moralini zaten kritik zamanların bitmesine az kaldı allahın izniyle.bende kaybettim biliyorsun ama çok şükür rabbime.korkma canım inşallah bu kez zamanında sağlıkla alacağız kucağımıza.rabbim büyük....

senin nasıl gidiyo bi problem yoktur inşallah canım bende çok korktum dr öle deyince 32. haftada ciğergeliştirici iğne vurdu mu drun ?

merhaba arkadaslar , benim icinde yarin ve carsamba gunleri önemli gunler , yarin detayli ultrason icin doktorumun sevk ettigi universite hastanesine gidecegim , malum bana demisti ne olur ne olmaz orda dosyaniz hazir bulunsun diye gidecegim hastanede genelde erken dogum yapma riski olan kisiler uygun bir hastane ALLAH im göstermesin , carsamba gunude kendi doktoruma gidecegim bakalim ne diyecek cok merak icindeyim kasiklarimda ara ara sizi oluyor iki gundur anlamadim hayirlisi yarin gelince yazarim insallah , bu arada selena kendine cok dikkat et canim doktorun tavsiyesine mutlaka uyman gerekiyor , yarin bende sorayim rahim incelmesi konusunu kafam karisik yine bugun yarin yazarim hayirli haberler verirlerse insallah ..

bizde bugun 33. haftamızı bıtırıyoruz.. akşam doktor kontrolümüz var. inş gusel haberlerle doneris.. evde dolaşmama yada en azından oturmama izin çıksa barii:gitme:

Merhaba arkadaslar , dun ve bugun doktordaydim , detayli ultrasona girdim sukur suan hersey yolunda , servisk boyunu ölctü 4 cm dedi normal dedi acilma falanda yokmus simdilik normal hayatiniza devam edin dedi , yanliz artik her 2 haftaya bir kontrole gidecegim servisk boyunu ölctürmek icin doktorum 1 ay sonra cok dikkat etmeniz gerekli dedi her gidisimde duruma gore beni yonlendirecekmis doktora ekim ayina gelip gelemeyecegimi sordum malum benim nomal dogumum 12 ekim de olacak nasip olursa , oda simdilik birsey diyemem duruma gore dedi korkuyorum dedim bencede korkun dikkatli olun dedi yatmam gerekmiyormus simdilik ayin 23 de tekrar randevum var bakalim hayirlisi ..

bizde bugun 33. haftamızı bıtırıyoruz.. akşam doktor kontrolümüz var. inş gusel haberlerle doneris.. evde dolaşmama yada en azından oturmama izin çıksa barii:gitme:

masallah canim az kalmis , insallah hayirli haberlerle donersin sanirim artik yavas yavas ayaga kaldirirlar seni insallah 40 haftanda dogum yapmak nasip olur saglikli bir sekilde:1hug:

senin nasıl gidiyo bi problem yoktur inşallah canım bende çok korktum dr öle deyince 32. haftada ciğergeliştirici iğne vurdu mu drun ?

canım erken doğum yaptığım için tabii risk vardı.22.haftadan sonra okulu bıraktım işte rapor heyet derken şükür bugüne geldim.hep evdeydim ve hep dinlendim.plesentam ve bebeğim aşağıdaydı.çok ağrılı geçirdim ki hala ağrılarım devam ediyor.doktor 26.hafta yapmıştı selestonu ama 32.hafta etkisini kaybediyormuş.bu ayı bitirirsen sıkıntı yok dedi.iki güne bir yürüyüş yap dedi.ama ben çok istememe rağmen erken doğumu önleyici ilaç vermediler bana.35.haftayı görsem yeter bana.3 temmuzda sıkıntım yok.bebeğim küveze bile ihtiyaç duymazmış.yarışar saat yürümem gezmem serbest ama beb yinede dışarı çıkmıyorum.az kaldı canım sık dişini.sabır ve duayla yavrularımızı allahın izniyle bu kez kucağımıza alacağız inşallah....

ben de 19. haftadayım cumartesi günü doktora gidicem.bende sizler gibi 30 lu haftaları görürüm inşallah.alleh hepimize bebeklerimizi sağlıklı getirsin

masallah canim az kalmis , insallah hayirli haberlerle donersin sanirim artik yavas yavas ayaga kaldirirlar seni insallah 40 haftanda dogum yapmak nasip olur saglikli bir sekilde:1hug:

amin canımm.. sagolasın. hepimiz saglıkla kavusuruz inş yavrularımızaa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…