Tylere kkten zm, limon, tuz ve nane

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
berilsu91 bunu denemeden bilemeyeceğiz elbette

turuncu izmirde nasıl bulurum ki ben hem nasıl yapılcağını tam olarak anlamadım keşke tekrar yazsalar tam olarak nasıl yapıldığını ve uygulandığını senağlama

berilsu 91 bak burda songül hanım nasıl hazırlanacağını anlatmıştı kolay gelsim canımyerimseniben

merhaba .cnm miktarlarını daha net açıklarsamız sevinirim teşkr.

Alıntı:
songul001 kullanıcısından alıntı
canım bir kilo çok fazla 6 yada 7 tane yeter onu yıkayıp kabuklarıyla doğruyosun mesela kavanozun yarısına kadar geldi diyelim turunçtan bir parmak eksik zeytinyağı koyacaksın öle yani

nane limon tuz karışımı ilgimi çketi valla her gün her gün <zor ama denemek lazım faydası olursa ömür boyu rahat eeicez denemeye değer.3gün su değdirmemek işi bozuyo kışınn başlamak lazım buna o zman:)

ben limon tuzu iki aydır devam kullanıyorum ama bir fark olmadı sanırım yada daha cok erken soğan suyunuda bir kere denedım 2 haftada kıllarımın köklerı simsiyah oluyo sabredıp devam edıcem limon tuza

limon tuza bir hafta önce başladım bacaklarımda.
daha bi şey söylemek için erken tabi kıllar için
ama cildi inceltip peeling etkisi yapıp renk açıyo gibi geldi buna sevindim.
ama bi de yapış yapış oluyo ya kuruyana kadar
hava sıcak nemli diye mi nedir anlamadım ama hoşuma gitmedi bu durum.

sonuçta tüysüz olmak varsa bence buna değer öyle değil mi? inşallah işe yarar.

Ben sadece limonu 3 kez yüzümde kullandim ve yeni baslamama ragmen cok iyi geldi, tüylerim cok daha ince ve gec cikiyor. Sunuda belirtmek istiyorum sivilcelerimde azaldi, bunda limonun etkisi var galiba ama eminde degilim. Limonu karin bölgemdede 1 kez kullandim ve tuylerim 1 bucuk ay sonra cikti oda cok ince, ben bu limon isini anliyacaginiz tuttum en azindan bana iyi geldi.

ya çok kompleks düşünmeye gerek yok aslında. limon ve tuz.. kılların köklerini kurutması gayet normal. eskiler bile söylerdi bana yap diye. yapıyorum uzun zamandır. azalmayı farkedemedim ama geç çıkıo ve inceldi gibi. çok yanıyo limonu sürünce ama heryere sürmüyorsunuz sonuçta. ben sadece çeneme kullanıyorum oradaki tüyler için. tavsiye ederim.
nane zaten herşeye faydası var. taze nane östrojen hormonunun seviyesini yükselttiği için tüylerin artmasını ters yönde etkiliyor. onuda şiddetle tavsiye ederim ama abartmayın çünkü kan şekerini düşürüyor taze nane. sabahları kahvaltıda. akşamlarıda salatanın yanında falan düzenli şekilde yiyin.

canım bende az önce netten okudum kılları azaltıyormus ama testesteron hormon sevıyesını dusurdugu için kadınlarda cınsel ısteksızlık yaratıyormus o yuzden cok fazla tuketmemk lazım yada bır doktora sormak lazım ben kendı doktoruma sormayı dusunuyorum

ya cnm sen öyle deyince araştırıcam bende şimdi. araştıralım iyice bakalım.. zaten çok tüketmiyorum benn

testosteron erkek hormonudur ve killarin olmasina sebep olan bir hormondur. Kadinlarda testosteron hormonu az miktarda vardir ama yuksek oranda bulundugu da oratada (kadin ozmn koyu rengli killara sahip olur)
Fakat cinsel isteginde etkili olacgini sanmiyrm. Yinede arastirin tabiki.
Kadin hormonlari oestrojen ve projesteron. cinsel isteklerde rolu vardir ama cinsel istegide baska hormonlar sayesinde ortaya cikiyr..

Yaa olay zaten östrojeni artırmakla alakalı olduğu için tamamdır anladım ben (
nette şöyle yazıyor ;

Nane çayının erkeklerde cinsel isteksizliğe, kadınlarda ise tüy dökülmesine neden olduğu bildirildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Dahiliye Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Numan Tamer başkanlığında hastane Başhekimi Prof. Dr. Namık Delibaş, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akdoğan, Uzman Dr. Banu Kale Köroğlu ile araştırma görevlileri Erkan Cüre ve Medine Cumhur Cüre&#8217;nin nane çayıyla ilgili yaptıkları araştırma ilginç sonuçlar ortaya koydu.
İngiltere&#8217;de yayınlanan Phytotherapy Resarch adlı dergide de yer alan araştırmaya göre, nane çayının düzenli tüketimi erkeklerde cinsel isteksizliğe kadınlarda ise tüylerin dökülmesine neden oluyor.
Prof. Dr. Tamer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2002 yılında Yenişarbademli ilçesinden hastaneye gelen yaşlı bir hastanın şikayeti üzerine, bu kişinin çok fazla nane çayı içtiğini ve erkeklik hormonlarının ölmeye başladığını tespit ettiklerini söyledi. Bunun üzerine fareler üzerinde nane çayıyla ilgili bazı deneyler gerçekleştirdiklerini dile getiren Prof. Dr. Tamer, daha sonra 21 yetişkin kadın ve 5 yetişkin erkek üzerinde araştırma yaptıklarını vurguladı.
Prof. Dr. Tamer, düzenli olarak nane çayı içen yetişkin erkeklerde cinsel isteksizlik oluşturduğu, kadınlarda ise tüylerin azaldığını kaydetti.
Prof. Dr. Tamer, androjen adı verilen seks hormonuna bağlı kıllanma artışı bildirdi. Hirşutizmin kadınların özellikle yüz, göğüs ve karın bölgelerinde koyu renkli tüylerin oluşmasına neden olduğunu ifade eden Prof. Dr. Tamer, düzenli olarak beş gün üst üste nane çayı içen kadınların seks hormonlarından testeron düzeyinde anlamlı azalma olduğunu dile getirdi. Seks hormonunun, hirşutizmi tetiklediğine dikkati çeken Prof. Dr. Tamer, testeron düzeyindeki azalma nedeniyle kadınlardaki istenmeyen tüylerinde azaldığını söyledi.
Bugüne kadar hirsutizm tedavisinde doğum kontrol hapları veya başka haplar kullanıldığını belirten Prof. Dr. Tamer, orta şiddette hasta olan kadınlar için nanenin doğal bir alternatif tedavi olabileceğini sözlerine ekledi.

yani madem azda olsa testesteron var bizde. o da azalıyor işte. cinsel isteksizliğin bize etki edeceğini sanmıyorum alkisalkisalkis ... içeliimm nanemizi :içelim:

ooff bende krem kullanıcam ama yorumları okudum pekde iç açıcı sonuçlar yok offf sizce ne önerirsiniz?
acısız bişey olsun :))

canım ben senın paylaştıgın yazıyıda okudum benım bahsettıgım baska bır sıtedeydı detaylı bır sekılde anltmıs bulursam paylaşırım kadınlar uzerınde testesteron hormonun fazla ve ya az olmasının etkılerı adında yazıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…