• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ty sarartc krem kullanan var m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bıcırık_06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben gobegıme yazın basında bıde sonuna dogru ıkı defa yapıyorum mukemmel oluyo hemde hıc artış falan olmadı
salyy hansen kullanıyorum ama
markaya göre değişiyo olabilir
daha once bu markayla ilgili de forum açmıştım ayrıca

bende sally hansen siparişi verdim umarım çoğaltmaz,deneyeceğim bakalım sonuçları bildiririm...

ben yıllardır her yaz kullanıyorum yok öyle sert cıkmalar yada uzun kıl cıkması felan herhangi kötü bir etkisine rastlamadım genelde yüz ve kollarım için kullandım ben marka olarakta sesu uzun sürdürüyor ve iyi.

canım bende bi kaç yıl once sesu kullanmıstım kollarımda
uzatmıştı kollarımı ve dipleri siyahlıyo ucları sarı sarı çok çirkin görünüyodu
sonra netten yaptıgım arastırma sonucunda ve arkadas tavsıyesıyle saly hanseni buldum ıkı senedir yazları kullanıyorum hem koluma hem göbegime öyle çirkin bi görüntü olmadı ve uzamadı hiç
belkide bünyeyle alakalıdır ama sesuya artık guvenmıyorum ben

canım bende bi kaç yıl once sesu kullanmıstım kollarımda
uzatmıştı kollarımı ve dipleri siyahlıyo ucları sarı sarı çok çirkin görünüyodu
sonra netten yaptıgım arastırma sonucunda ve arkadas tavsıyesıyle saly hanseni buldum ıkı senedir yazları kullanıyorum hem koluma hem göbegime öyle çirkin bi görüntü olmadı ve uzamadı hiç
belkide bünyeyle alakalıdır ama sesuya artık guvenmıyorum ben
Bende yüzüm için tüy sarartıcı kullanmak istiyorum ne kadar sürede tüyler eski haline dönüyor

Ben göğüs aramdaki tüyler için kullanmak istiyorum, kullanabilir miyim acaba? yada göğsümdeki tüyler için,beyaz tüylü olduğum için açık renk tüylerim bile gözüme batıyor..

walla dün akşam sally hansen aldım yüzüme sürdüm kızlar çok beğendi
hiöç anlamadılar almıs gibi duruyor hiç yok deeidler çok süper
ama sesu almayın
sally hansen alınn

Ben roaccutan türevi ilaç kullanıyorum doktor epilasyonu kesinlikle yapmamamı söyledi, tüy sarartıcıların zararı olurmu die merak ediyorum kcevap verilirse sevinirim..laelaelaelaelae

Arkadaşlar az önce bir mucizeyle karşılaştım, şimdiye kadar denemediğim yöntem kalmadı tüğlerimi yok etmek için. Önce ip ile aldırdım,sonra sir ağda yaptırdım,daha sonra tüğ dökücüler, en son bir çok markanın tüğ sarartıcısnı kullandım fakat sonuç her denemelerimde hüsran ve daha çok zararla sonuçlandı. taki bugün eczaneden sally hansen yüz için tüğ sarartıcıyı alana kadar. Arkadaşlar bu ürün resmen bir mucize kutu üzerinde ki açıklama da tüğleri etkili bir şekilde sarartı ve cilt tonunuza yakın bir renk yapar yazıyor. Arkadaşlar bu ürün sarartmıyor resmen sanki yok ediyor. mesela daha önce vivet ve sesu'nun tüğ sarartısını kulladım papatya suyu sürüp güneşte bekledim ama hepsinde tüğlerim ciğ bir sarı renge dönüştü. Ama bu ürün resmen ten rengine dönüşüyor.muhtaşem muhteşem muhteşem.

arkadaşlar fiyaı 26 lira ama isterse 100 lira olsun yine alırım.hep benim gibi yorum yapanları firma yetkilileri ürünlerini övüyor diye düşünürdüm ama denedim ve gördüm ve bu sorunu yaşayan benim gibi bundan rahatsız olan psikolojisi bozulan nıce ınsan vardır ve yardımcı olmak amacıyla zamanımı ayırdım ve size bu memnuniyetimi yazdım.

Ah kızlar ah
bende bıkaÇ sene sesu kullandım
kullanmaz olaydım Şımdı kıllı bı vÜcÜdum var
asla ama asla Önermıyorum
okadar ÇoĞaltıkı anlatamam
gÖbeĞım ıÇın lazere gdyrm
kıllar hem uzadı hem koyulaŞtı
Çene altı ve yanaklarda Öyle
bacaklarımda
aklınız varsa kullanmayın
kıllı gezın ama kullanmayın
Çok pıŞmanım ben
kımısınde yan etkı olmamıŞ ama ben ÇoĞu kıŞıden duydum uzattıĞını
bılgılerınıze sunulur....

ben de sesu kullandım yüzüme.kullanmaz olasaydım.şimdi çok yüzümdeki kıllar çoğaldı,uzadı.artık sürmüyorum ama iş içten geçti.asla kimseye tavsiye etmiyorum:sinifsinif:

ılk kullandığımda burda yazanları okudum uzatıyor demiş çoğu kişi inanmamıştım 2. kullanışım bundan 1,5 ay önceydi tüylerim gözle görülür şekilde uzadı ayrıca sarılığı gitmiyor 1,5 aydır nefret ediyorum kimseye tavsiye etmem. Neden bu kadar uzun süre sarı kaldı bilmiyorum artık eski haline dönsün istiyorum

Kızlar ben sesu değiLde oksidanla el parmakLarımdaki tüğlere sürmeyi düşünüyorum sizce oLur mu :uhm:
Ellerim çok beyaz ve oraDaki tüğLer siyah oLduğu için çok sıRıtıyor sositososito
Tüğleri sir ağdayla aLmayı düşünDüm ama sonRa akLıma sarartmak geLdi kaydirigubbakcemile2
Ayy oLur mu ki acaBa cevap lütfen a.s.

ya millet bu sabah sesu kullandım kollarımın üst kısmında. içindeki kağıtta derninin rengini açabileceği ancak deri kısa zamanda eski rengini alacaktır yazmış. sabah uyguladım bu saat oldu cildimin rengi hala açık :@ uyuz oldum bu ne böyle yanık yaraları olur ya cilt rengi açılır aynı öyle hareli hareli böyle bişeyle karşılaşan varmı yaaa ne zaman düzelcek buu

sally hanseni yüzüne uygulayan varmı bıyık bölgesine??
benim yaşım küçük ama dudaklarımın yanlarındaki kıllar yakından belli oluyo,aldırmaya gittik ama sonradanda vazgeçtim.zaten çok az bi bölge.bu tüy sarartıcıyı kullansan hiç belli olmıcakmı yani sürdükten sonra.bütün markalar uzatıyormu,okuduğum yorumlarda sally hansenin olumsuzlunu yazana rastlamadımda.

siz önerirmisiniz kullanmamı?

Back