• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ty sarartc krem kullanan var m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bıcırık_06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki sende uzatma oldumu kristaltane

herkesede soruyorum ama:smiley-cool:

arkadaşım yüzündeki tüyler için kullanmıstı sonuc felaket alerji yaptı resmen yanakları göçük göçük oldu yandı cildi.doktora gitti ve allahtan düzeldi

sakın kullanma ben sesununkini kullandım berbat etti tüm yüzümdeki kıllar kollarım dahada fazlalaştı ve artık almak zorunda kaldım sakın kullanmaaaaaa

bence tüyleri uzatmıyor. bende nadir kullanıyorum ama bir zararını görmedim

Ya kızlar ben hamileyim 6 haftalık ve sarartıcı kullandım bi zararı varmı acaba ya

Hamılellıkte zararlımı bılmıyorum cnm

sakın ama sakın kullanmayın benım her yer orman gıbı oldu
yÜzÜm gÖbeĞım Çenem kollarım bacaklarım
sÜrÜnce Çok gÜzel ama sona uzun ve sıyah Çıkıyo ben sesu kullandım baya bı kullanmaz olaydım

aman aman arkadaşlar ben hiç tavsiye etmiyorum ben de yüzüm için kullandım, sürdükten sonra daha dakikası gelmeden yüzüm morarırdı, daha sonra ise tüylerim daha uzun ve siyah çıkmaya başladı ve farkettim de tüylerim uzamış olmuş birer kıl:1no2:

arkadaşlar ben sesununkini kullanıyorum ayda bir kollarım için bir zararı olmadı valla.yüz de kullanmayın çünkü bir çeşit boya bu.saç boyası gibi ama kolarda uzamadı benim tüyler 2 yıldır ayda bir kullanıyorum uzasa sac gibi olurdu coktan:)

tüy sarartici kremi birkere kullandim... acik kahverengiydi tüylerim, sarartiktan sonra simsiyah ciktilar :( bilmiyorum sizdede öyle olacakmi, denemeden önce bi arastirin bence...

ben kuaförden alıp kullandım böle yüze filan sürüyorlardı aslında.
sarartıyordu cilde iyi geliodu yakıcı bi maddeydi yani kaşıntı filan yapıodu.

ben kullandım sararttı hiçte bi zararını görmedim deneme amaçlıydı bi daha kullanmadım.

ya bu tüy sarartıcı krem saç içinde kullanılsaya yazı beklemek istemiorum güneşin alnında oksijen suyu ve papatyalı kafayla bekle kaç saatkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bu kremler kıl köklerini besliyomuş diye duydum bende kullanacaktım ama tereddüt ettim açıkçası . daha önce kullanan var mı bir de hamilelikte kullanılabilir mi acaba . bilgi verirseniz sevinirim.

kullanmaz olaydım tüysüz vucudumu gorile çevirdi :kedi:

bioder tüyleri azaltmıyo ama daha uzun çıkmasını engelliyor arkadaslar birde kollarınıza yada belinize agda yaptıktan sonra cıkan alerji gibi sivilceleri engelliyo yani tahriş olmasını önlüyo ama 1ay sonra falan gene tüyler cıkmaya baslıyo biraz ince cıkıyolar ama kesinlikle azaltmıyo.. senağlama

sesu bende kullandım. ama tüylerimi çoğaltmadı.
bu yaz başka bir marka kullanmayı düşünüyorum.

Kızlar gebelik sırasında kullanılır mı kullanılmaz mı onu anlayamadım

kızlar ben de sesununkini kullanıyorum 2 ayda bir.tüyleri arttırmıyor.2 yıldır kullanıyorum.ben ce cok iyi

Back