Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence tüy sarartıcılar yerine tüy azaltıcı kremleri deneyin. ben tüy sarartıcı kullandım ama cildim mahvoldu.çözümü tüy azaltıcılarda buldum. uzun süredir bıoder kullanıyorum ve oldukça memnunum...
kizlarr kesinlikle her hangi tüy sarartici kullanmayin benim yanaklarimdaa cok az tüy vardi simdi hepsi uzadi ve cogald kesinlikle yapmayin cok pismanim artikkkk ama is isten gecti
düzenli kullanilinca kil köklerini besliyo:çok üzgünüm:,,malesefki bunu sonradan ögrendim tecrübeylede sabitledim:çok üzgünüm:
simdi hamileliginde verdigi hormon artisi yüzünden göbegim baya bi tüylümafoldumben
insallah dogumdan sonra gecer
Kollarınızdakı kıllardan kurtulmanız ıÇın bır Önerım var.oksıjenlı suyu eczaneden alın kollarınıza sÜrÜn yazın gÜneŞte perıyodık olarak yaz boyu kullanırsanız her kullanımda gÜneŞle her temasda daha ıncelıp yavaŞ yavaŞ dÖkÜldÜĞÜnÜ gÖrÜceksınız...gÜneŞlenmek Çok Önemlı bunu her yaptıĞınızda gÜneŞde bır yarım saat vakıt geÇırın...aynı ıŞlemı cıldınızde herhangı bır sorun yoksa yÜzÜnÜze de uygulayabılırsınız sıvılcelı cıltler ıÇın tehlıkelı olabılır.yanabılır yanı...yoksa bırŞey olacaĞını sanmam..ben her yaz yapıyorum...