- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi Samire tmv
O zaman onay gelmiyorkiGizliliği açınca da herkes takip edebilecek eşinizin onaylaması yeter,yine bir engel değil gizlemeniz...
Nasıl gelmiyor? Şimdi siz tweetleri korumaya aldınız.İnsanlar takip isteği gönderebilecek,sadece eşinize bir bildirim gelcek xxx sizi takip etmek istiyor diye.Eşiniz onaylarsa yine takip edebilecek yani.O zaman onay gelmiyorki
Hayir ben tweetleri korumaya almadim esimi takip etmek isteyenleri onay olsun diye gizlilige aldim esim takip etsin o zamanda birisini gorsem sorarimNasıl gelmiyor? Şimdi siz tweetleri korumaya aldınız.İnsanlar takip isteği gönderebilecek,sadece eşinize bir bildirim gelcek xxx sizi takip etmek istiyor diye.Eşiniz onaylarsa yine takip edebilecek yani.
Evet esim kendi karariyla takip istegini onaylayacak anlatamiyorum galiba takip istegi gelmeden takip etmeye baslamislarHayir ben tweetleri korumaya almadim esimi takip etmek isteyenleri onay olsun diye gizlilige aldim esim takip etsin o zamanda birisini gorsem sorarim
Tweet privacy işte korumaya almışsınız tweetleri,zaten dediğiniz gibi özellik yok twitterda.Aynı benim dediğimi yapmışsınız şuanTamam bakiyim tesekkurler
Ben fazla anlamiyorum bu twteer hakkinda sizin dediginize de tabikiTweet privacy işte korumaya almışsınız tweetleri,zaten dediğiniz gibi özellik yok twitterda.Aynı benim dediğimi yapmışsınız şuan
Evet anladim simdi takipcileri okusun baksin twitleridegizliliğe almasan onay gelmiyor canım ama bi hanimefendi dogru yazmıs sen tivitlerini de korumaya almıs oluyosun hesabı gizlediginde
Bide birsey soracam twitter acmak icin tl nosumu gerekiyor numara orda gözüküyor mugizliliğe almasan onay gelmiyor canım ama bi hanimefendi dogru yazmıs sen tivitlerini de korumaya almıs oluyosun hesabı gizlediginde
Ben acmak istiyorumda telefon nosu istiyorhayır gerekmiyor illa yazılcak diye bi kaide yok ,isteyen yazar o ayrı . ne için sormustunuz ?
Neyde degistireceksiniz?Arkadaşlar peki profil resmi nasıl değişiyo eskiden değişiyodu şuan değiştiremiyorum :/
Bilmiyorum bilenlere sormak lazim face gibi degistiremiyormusunuzArkadaşlar peki profil resmi nasıl değişiyo eskiden değişiyodu şuan değiştiremiyorum :/
Neyde degistireceksiniz?
Bilmiyorum bilenlere sormak lazim face gibi degistiremiyormusunuz