- 27 Mayıs 2015
- 297
- 622
- Konu Sahibi Samire tmv
sevindim yapmanıza ama eşiniz gelip girdiginde anlayacak oynadıgınızı geri eski haline getirecek bir de tivitırda neyi takip ediyor da rahatsız oldunuz sonucta instagram gibi bi yer değil ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir oda tam bilmiyor baskalari sacma birileri esimi takip etmeye baskamis bende onu engelledimsevindim yapmanıza ama eşiniz gelip girdiginde anlayacak oynadıgınızı geri eski haline getirecek bir de tivitırda neyi takip ediyor da rahatsız oldunuz sonucta instagram gibi bi yer değil ?
Ben birsey yapmiyorumkiBir rahat bırakın şu adamı.
Huzur verin biraz.
Her gün ayrı bir konu, ayrı bir entrika.
Ayrıca sizin de iyiliğinize olur. Yoksa evliliğinizin gidişatı hiç iyi değil.
Belki de birşey yapmadığınızı düşündüğünüz için devam ediyorsunuz. Bıradaki hanımlar sizi sayfalarca uyardılar. Bu kadar takıntılı olmayın diye. Ama siz yine de devam ediyorsunuz. Herşeyden önce size zarar, kendinize zarar veriyorsunuz.Ben birsey yapmiyorumki
Yaptim tesekkur ederimGizli profili sadece bilgisayardan yapabiliyorsunuz telefondan olmuyor. Yani en son öyleydi pcden deneyin bulursunuz
Rica ederimYaptim tesekkur ederim
Belki de birşey yapmadığınızı düşündüğünüz için devam ediyorsunuz. Bıradaki hanımlar sizi sayfalarca uyardılar. Bu kadar takıntılı olmayın diye. Ama siz yine de devam ediyorsunuz. Herşeyden önce size zarar, kendinize zarar veriyorsunuz.
Peki, siz bilirsiniz.Biliyorum takıntılı oldugumu ama ben boyle rahatliyorum siz bosverin olurmu ben boyle yapmasam kafayi yerim
Yeni sanal konusunu sabırsızlıkla bekliyoruz o haldePeki, siz bilirsiniz.
Tüm samimiyetimle söylüyorum üzülüyorum bu durumunuza. Büyük ihtimal eşinizin hiç bir suçu yokken yıpratıyorsunuz evliliğinizi.
Ama sonuçta sizin evliliğiniz, sizin tercihleriniz.
Neden.gariban esim oluyor benim asil gariban uzulen onun umrunda degilYine siz... Yine sosyal medya... Ve yine gariban esiniz.
Allah allah ben boyle huzur buluyorsam ne olacakKocaniza geciremediginiz lafi internet hesaplarina gecirerek huzur bulamazsiniz.
Allah allah ben boyle huzur buluyorsam ne olacak
Arkadasim ben zaten siliyorum esimi takip eden bir kac birisi olmus eminim onunda haberi yoktur gizlilik koymamis herkez takip edebiliyordu bende gizliligi ayarladimOyle olmadigini anlayincaya kadar bekle o zaman. Koltugunun ustu kirlendi diye ustune ortu mu ortersin, temizler misin? Ben olsam temizlerim ama sen ortu orterek huzur buluyorsun. Ancak bir gun o ortu kalkacak.
Tamam tesekkur ederimİyi de şunu anlamıyorsunuz,eşiniz tweetleri korumaya aldığınızı daha ilk profiline baktığında anlayacak ve açacak siz karşılıklı olarak açıp kapatacak mısınız sürekli? Yani haberinin olmaması bi şey değiştirmeyecek eşiniz engellediğiniz kişiye de görecek,gizlediğinizide