Twteer da gizlilik acil

O zaman onay gelmiyorki
Nasıl gelmiyor? Şimdi siz tweetleri korumaya aldınız.İnsanlar takip isteği gönderebilecek,sadece eşinize bir bildirim gelcek xxx sizi takip etmek istiyor diye.Eşiniz onaylarsa yine takip edebilecek yani.

Nasıl gelmiyor? Şimdi siz tweetleri korumaya aldınız.İnsanlar takip isteği gönderebilecek,sadece eşinize bir bildirim gelcek xxx sizi takip etmek istiyor diye.Eşiniz onaylarsa yine takip edebilecek yani.
Hayir ben tweetleri korumaya almadim esimi takip etmek isteyenleri onay olsun diye gizlilige aldim esim takip etsin o zamanda birisini gorsem sorarim

Hayir ben tweetleri korumaya almadim esimi takip etmek isteyenleri onay olsun diye gizlilige aldim esim takip etsin o zamanda birisini gorsem sorarim
Evet esim kendi karariyla takip istegini onaylayacak anlatamiyorum galiba takip istegi gelmeden takip etmeye baslamislar

Ben size anlatiyum soylemek istedigimi esimin takipci listesine baktim yabanci birkac kisi takip etmeye baslamis esimi onay gelmemis yani onay gerekseydi esim kabul etmezdi bu tartismanin uzerine bende onlari engelledim onay icinde gizlilige aldim

gizliliğe almasan onay gelmiyor canım ama bi hanimefendi dogru yazmıs sen tivitlerini de korumaya almıs oluyosun hesabı gizlediginde

Sen eşinden daha fazla sosyal medyaya merak sardın bu kez eşin seni basindan kaldiramiycak bu gidişle :KK45:

Kıskançlık insanı nelere yoneltiyo neyse Koalina Koalina dişi sinegini getirsin bari:KK55::KK48: :KK59:

Son düzenleme:
Arkadaşlar peki profil resmi nasıl değişiyo eskiden değişiyodu şuan değiştiremiyorum :/

X