- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Okudum rabbim kabul etsin insallahhh22.00 ıle 01.00 arası
.5.GECE DUA SAHİBİYorgunkus
DUASI
Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirahim
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed Allahım Hidayetin geçmişte isteyerek istemeyerek yaptığı tüm günahlarını sen Affet. En kisa zamanda hayırlısıyla evliliğe doğru bir adım atsın kalbinde gönlünde sevdiği olan kişiyle bir yuva nasip et Allahım Hidayetin gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle üstündeki o yükü çaresizliği sıkıntısı en kısa zaman da son bulsun.
Rabbim Hidayetin duasının kabul olmasına engel olan tüm günahlarını affet. Önünü tıkayan, huzura mutluluğa şansa mucizelere kavuşmasına engel olan bütün tıkanıkları engelleri yok et işlerini kolaylaştır. En kısa zamanda hayırlısıyla duasının oldu sevincini yaşat. Duama amin diyen tüm dua kardeşlerimden duasını kabul eyle Amin.
YAPILIŞI
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR = "YA LATİF"
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI = 2378
DUA SAHİBİ =2373 tane (yanı 5 eksık)
SIRASIYLA
2 REKAT HACET NAMAZI (KIZLAR SADECE DUA SAHIBI KILACAK BIZ DEIL)
14 TANE SALAVATI FATİH (dua sahb. 16)
Allahümme Salli ve Sellim ve Barik Ala Seyyidina Muhammedinil Fatihi lima Uğlika vel Hatimi li ma Sebeka ven Nasırıl Hakkı bil Hakkı Vel Hadi ila Sıratıkel Müstekıymi Sallellahü Aleyhi ve Ala Alihi Ve Ashabihi Hakka Kadrihi ve Mikdarihil Aziym.”
14 TANE =ESTAĞFURULLAH (DUA SAHIBI 16)
14 TANE =ALLAHUEKBER (DUA SAHİBİ 16)
14 TANE =LA ILAHE İLLALLAH (DUA SH. 16)
14 TANE =SALAVAT (DUA SAHIBI 16)
1 FATİHA VE SONRA
YA LATİF BELİRTİLEN RAKAMDA ÇEKİLECEK...
BUNLARIN HEPSİ BITTIKTEN SONRA SON OLARAK
14 TANE (DUA SAHİBİ 16)
Okunacak salavat:”“Esselatü ves-selamü aleyke yâ seyyidi Yâ Resulullâh .Huz bi yedi,kallet hileti,edrikni bi-lutfike ve keremike yâ sahibel lutfu vel ihsan.Ya Rahmeten lil âlemin, okuyacağız..
VEEE HATİM TAMAM
Kuzum kusura bakma cevap yazamadim
Allah iyiliğini versinKuzum kusura bakma cevap yazamadim
Ilk basta okudum sonra farkettim ki y’a fettah okumusumsonra tekrardan okudum Allah kabul etsin
Off kafam cok karisikAllah iyiliğini versin
Evet cnm. Az kısı olunca hemen sıra geliyor masallahAyy sira bende mi
Okudum rabbim kabul eder inşallaj22.00 ıle 01.00 arası
.6.GECE DUA SAHİBİMagnifiaque
DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Estagfirullah Estagfirullah Estagfirullah
Elhamdulillah
Allahhumme salli ala seyyidîna Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Rahmetînden sual olunmaz Allah’im senden istiyorum Sen ol der dersen olur lutfen ol de olsun Mervenin gonlundeki duasini nasip et bekledigi haberi bir an once almasini hayirlisiyla islerini yoluna koymasini nasip et Allahu hu melikun semiûn kadirûn kerimun halimûn latifun alimun muinun sadiq isminin hurmetine senden istiyorum dualarini kabul et dugum olmus islerini coz yuvasina huzur bereket nasip et
Ilk once dua grubundaki arkadaslari olmak uzere butun evlat sahibi olmak isteyen herkese sonra Merve ´ ye hayirlisiyla ikiz nasip etEvlat hasretini dindir Allah’im
Mervenin duasina ortak olan herkese de en kisa zamanda gonullerindekini nasip et
Amin
YAPILIŞI
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR = "YA LATİF"
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI = 2378
DUA SAHİBİ =2373 tane (yanı 5 eksık)
SIRASIYLA
2 REKAT HACET NAMAZI (KIZLAR SADECE DUA SAHIBI KILACAK BIZ DEIL)
14 TANE SALAVATI FATİH (dua sahb. 16)
Allahümme Salli ve Sellim ve Barik Ala Seyyidina Muhammedinil Fatihi lima Uğlika vel Hatimi li ma Sebeka ven Nasırıl Hakkı bil Hakkı Vel Hadi ila Sıratıkel Müstekıymi Sallellahü Aleyhi ve Ala Alihi Ve Ashabihi Hakka Kadrihi ve Mikdarihil Aziym.”
14 TANE =ESTAĞFURULLAH (DUA SAHIBI 16)
14 TANE =ALLAHUEKBER (DUA SAHİBİ 16)
14 TANE =LA ILAHE İLLALLAH (DUA SH. 16)
14 TANE =SALAVAT (DUA SAHIBI 16)
1 FATİHA VE SONRA
YA LATİF BELİRTİLEN RAKAMDA ÇEKİLECEK...
BUNLARIN HEPSİ BITTIKTEN SONRA SON OLARAK
14 TANE (DUA SAHİBİ 16)
Okunacak salavat:”“Esselatü ves-selamü aleyke yâ seyyidi Yâ Resulullâh .Huz bi yedi,kallet hileti,edrikni bi-lutfike ve keremike yâ sahibel lutfu vel ihsan.Ya Rahmeten lil âlemin, okuyacağız..
VEEE HATİM TAMAM
Canım ben anlamadım yarın ne için son 10 kişiyiz yarın 7. Kişi için okunmayacakmıYARIN SON KIZLAR..
YARIN SORACAĞIM ZATEN DEVAM ETMEK ISTEYEN VAR MI YOKSA AYRILMAK ISTEYEN VARMI DİYE
BEN HERŞEKILDE DEVAM ETTİRECEĞİM ZATEN 10 KİŞİLİK MİNİ VE ÇOK DÜZENLİ BİR GRUP OLDU.. KİŞİ BASI SAYISI COK AZ DÜŞEN BİR GRUPSAYI AZ DÜŞERSE 2 KİŞİYE HATİM YAPABİLİRİZ BENCE
ARTIK YA FETTAHTA OLDUGU GIBI İLERLEYECEĞİZ..
Bu hafta 7 kısıydık cnmCanım ben anlamadım yarın ne için son 10 kişiyiz yarın 7. Kişi için okunmayacakmı
Tamam canımBu hafta 7 kısıydık cnm
Yarın 7. Kısı son
3 arkadas daha eklenecek hafta basına 10 kısı baslamıs olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?