• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter'ı kapatmışsınız, o zaman lösemi hastalarına gereken kanı siz bulun'

siyaseti bu başlık altında mı konuşacaksınız yani ?
sağlık sistemini savunanları bekliyorsunuz ?
çok duyarlı gördüm sizi....
bu imza haberi yeni değil facebook da arkadaşlarım paylaşıyorlardı zaten önce imzalarımızı attık..
ha burada da paylaşmışssınız kendi adıma teşekkür ederim.......

Evet bekliyorum böyle önemli bi konu niye bir taraf tarafından görmezlikten geliniyor ki olay sadece imza değil... park, yoldan daha önemli sorunları var bu ülkenin niye bunlar konuşulmuyor illa başımıza mı gelmesi lazım :ssz:

Son düzenleme:
Evet bekliyorum böyle önemli bi konu niye bir taraf tarafından görmezlikten geliniyor ki olay sadece imza değil... park, yoldan daha önemli sorunları var bu ülkenin niye bunlar konuşulmuyor illa başımıza mı gelmesi lazım :ssz:

k bakmayın ben bu başlık altında siyaseti tartışamam buyrun siz tartışın..
konunun amacı imza toplamak tartışacağız ordan oraya kayacak konu amacından sapacak bu bana göre değil..
eminim diğerleride benim gibi düşünüyorki siyasi yorum yazmayarak hassas davranmışlar..
birçok kişi imza attı ama imzaladık demediler o yüzden ilgi gösterilmedi diye anlamayın....

Bu konuya çok şey yazacağım ama şimdi işim var, işimi bölüp bölüp girdim siteye:))

Sadece lösemi değil, organ nakli hastaları, engelliler herşeyi konuşalım herşeyi.
Beklentilerimiz neler, sosyal devletten ne istiyor bu insanlar, hepsini ele alalım, hasta olmak, engelli olmak gerekmiyor illa ki.
Lütfen hepsinin sesini duyuralım.

Biz bunlardan bahsediyoruz alarey bunlar farklı bir ülkenin sorunu değil neyse kimseyi konuşsun diye zorlayamayız sonuçta:ssz: Mune senden alıntıladım ama göstermek için...

Son düzenleme:
Biz bunlardan bahsediyoruz alarey bunlar farklı bir ülkenin sorunu değil neyse kimseyi konuşsun diye zorlayamayız sonuçta:ssz: Mune senden alıntıladım ama göstermek için...

ya sanki bilmiyorsunuz..
bu konu altında siyaset konuşssak konu türbana da kayar başka şeylere de anlatabildim mi ?
o yüzden bu konuda olmaz olmamalı...

ya sanki bilmiyorsunuz..
bu konu altında siyaset konuşssak konu türbana da kayar başka şeylere de anlatabildim mi ?
o yüzden bu konuda olmaz olmamalı...

Neresi olmuyor ben anlamadım biz niye kimse seçimlerden bahsetmiyor diyoruz aman neyse siz bilirsiniz konun ilk 2 sayfasını falan okursanız amacını daha iyi anlarsınız ayrıca burda her konu türbana bir şekilde kayıyor zaten:ssz:

lütfen ilik bağışlayın...kan bağişi kadar kolay...özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar...tıp fakültelerinde ilik bankaları var...

yazın Ankaraya gittiğimde yapacağım ilk şey ilik bağışı...

bebeğimin kordon kanını bağışlamayı çok istedim fakat küçük sayılabilecek bir kasabada yaşıyorum, doğum yaptığım hastanenin halkla ilişkileri ile konuştum, gerekli kurumlarla kendim irtibat kurmak istedim ama garipsediler, maalesef bana pek yardımcı olmadılar hala içimdedir..2. olursa sırf bu yüzden Ankarada doğuracağım...

araştırın ve ilik bağışlayın, söylediğiniz gibi özellikle çocuklar için...kararsız kalırsanız hastanelerin onkoloji bölümlerinin çocuk servislerini bir ziyaret edin....

Son düzenleme:
http://www.change.org/tr/kampanyala...nkalarında-bekleyen-kanlar-test-edilsin#share

Linki yeniden hatırlatayım, 2500 imzaya ulaşmış:46::46: ha gayret.

Evet, konu belki bir yönüyle siyasi ama sağlıktan bahsediyoruz burda, halk olarak beklentilerimizde öncelikli taleplerimiz sağlık, eğitim gibi hizmetler olmalı diyoruz ve eleştirirken tek taraflı yüklenmiyoruz, en azından kendi adıma seçim sebebiyle projelerini anlatan her partiyi sağlık, eğitim, engelli vatandaşlara projelerinde yer vermemelerini eleştirdim, eleştirmeye de devam edeceğim.

Back