• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter'ı kapatmışsınız, o zaman lösemi hastalarına gereken kanı siz bulun'

İlik bankası şart kurmak için neyi bekliyorlar aklım almıyor geçenlerde Talha bebeği tüm uğraşmalarımıza rağmen kaybettik o kadar çok üzüldüm ki:5: Bugün o hesaptan atılan tweetler:
$talha.png

Son düzenleme:
İmzaladım...

Bu konuda herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum. Yarın bizim de ne olacağımız belli değil. Bir konuda duyarlı olmak için sadece başımıza gelmesi, o durumu yaşamamız gerekmez. Empati kurabilmeliyiz.

Annem bu sosyal platformlar sayesinde bir çok kez gidip ihtiyacı olan insanlara kan verdi. Aileleriyle görüştü. Bugün twitter, yarın facebook derken tüm iletişim ve haber alma duyularımız ortadan kaldırılmaya çalışılıyor. Buna sessiz kalmayalım.:45:

Yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum Lovelycim.Senin ve annenin hassasiyeti icide tebrik ederim.
Ama bolumdeki satasmalardan o siyasetci bunu dedi su sumu dedi hirsindan baslik gormezden geliniyor uzuluyorum.
Kanbankasi sitesine butun bilgilerimi birakmistim bir defa izmirde birdefada eskisehirde aranmis be kosa kosa kan vermeye gitmistim.YEterli mi hayir! Bizim ihtiyacimiz yok demeyelim yarin ne olacagimiz belli degil.biraz daha duyarli olalim

Bu yonu benim de aklima gelmisti cunku
Ben de hasta cocuklara hep twitter sayesinde ulasiyordum...

Twitter kapatildi iyi oldu diyenler
Sığır düsünceli insanlar...

En son yine twitter sayesinde dunyalar tatlısı bi cocuk icin sesimizi duyurduk
Tedavisi basladi..

Twitter gereksiz he
Zaman kaybi he
Yuvalari yikiyo

Yav he he :ssz:

Imzaladim.

Twitterda o çocukları görünce kendi evladıma bakardım uzun uzun. Ilik için kan ornegi vermeye gittim Çapaya. Bir sürü kanın ödenek yetersizliginden incelenemediginden bahsetmişlerdi hem çok üzüldüm hem çok korktum. Düşünsenize zamanla yarışmak gereken bi hastaliginiz var belki de hayatinizi kurtaracak ilik o kanlarin içinde ama incelenemiyor. Ne kadar korkunç:50:

İktidar karşıtı ve kirli çamaşırları ortaya dökecek hiç bir şey yayınlanmasın da, lösemililer de kimmiş:19:

Twitter dan her konuda yoğun bilgi alışverişi yapıyor insanlar. Ve işin elbette bu boyutu da var..

Bir de "facebook var ya, neyinize yetmiyor" diye yorum yapan vicdanı körelmiş insanlar gördüm bugün..Yazıklar olsun diyorum. Aynı şey başlarına gelirse diye hiç mi düşünülmüyor anlamak çok güç..

Bu arada nereye imza attınız ya? Link bende açılmıyor:26:

İktidar karşıtı ve kirli çamaşırları ortaya dökecek hiç bir şey yayınlanmasın da, lösemililer de kimmiş:19:

Twitter dan her konuda yoğun bilgi alışverişi yapıyor insanlar. Ve işin elbette bu boyutu da var..

Bir de "facebook var ya, neyinize yetmiyor" diye yorum yapan vicdanı körelmiş insanlar gördüm bugün..Yazıklar olsun diyorum. Aynı şey başlarına gelirse diye hiç mi düşünülmüyor anlamak çok güç..

Bu arada nereye imza attınız ya? Link bende açılmıyor:26:

http://www.change.org/tr/kampanyala...nkalarında-bekleyen-kanlar-test-edilsin#share
sayfayı birkaç kere yenile canım..
İlla başımıza gelince mi anlamamız gerekiyor bilmiyorum ki empati kurmak bu kadar mı zor?
Zaten sağlık sistemimiz şöyle gelişti böyle gelişti diyenler henüz teşrif etmediler bu topiğe:ssz:

Tam bu konuya girdim Selva bebeğin annesi konuşuyordu.Yazık insanların hayatıyla
oynanıyor.Keyfi bir uygulama yapıldı.Olan hastalara ve yakınlarına oldu.

Bu haberin arkasından Sağlık Bakanı randevu merkezine gelmiş oradakilerle konuşuyor
sonra 182 yi aradı tabii bingo düşüremedi.Traji komik

Bende 9 Eylülden randevuyu 1 ay sonraya aldım.Gittim 3 saat sıra bekledim sonra doktor MR
istedi.MR randevusu alabilmek için 2 saat bekledim.Sebep sistem yavaşmış.Çok şükür onuda aldım
Ölmez sağ kalırsam 19 haziranda MR çekilecek.

Sonra SGK anlaşmalı özel hastahaneye gittim.3 günlük ilaç verdi bunu iç 15 gün sonra kontrole gel dedi.
14. gün gittim tekrar ücret istediler.Kontrolun ücreti mi olurmuş dedim.10 gün içinde gitseymişim almayacaklarmış.10 günü
geçirmişim.O zaman doktor niye söylemedi dedim tartıştık.
Kanunen öyleymiş neyse çok uzattım ama devlet hast.Üniversite hastanesi git sürün.Özele git soyul.
Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye nerem doğru ki demiş. Bizimki o hesap.

Son düzenleme:
Bu hesapta çok aktif dönem dönem pedofili hesaplarını face de ve twitter da spamleyip ve şikayet ederek kapattırıyoruz. Sık sık imza kampanyaları da yapıyorlar:ssz::ssz:
$FHIUJFO.png

Eklentiler

• $FHIUJFO.jpg
    $FHIUJFO.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
siyaseti bu başlık altında mı konuşacaksınız yani ?
sağlık sistemini savunanları bekliyorsunuz ?
çok duyarlı gördüm sizi....
bu imza haberi yeni değil facebook da arkadaşlarım paylaşıyorlardı zaten önce imzalarımızı attık..
ha burada da paylaşmışssınız kendi adıma teşekkür ederim.......

Back