- 8 Haziran 2012
- 5.278
- 1.437
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
Anketi buraya da koyayım
http://www.mustafasarigul.com/anket/
http://www.mustafasarigul.com/anket/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu anketi seçildikten sonra yapması gerekmiyo mu
yani projelerin hepsini yapmayacak mı seçilenleri mi yapacak anlamadım ben
bence bunun yerine sizin önerileriniz neler gibi birşey eklese daha iyi olurdu
en azından bu konuştuğumuz şeyleri dile getirip duyurabilirdik
Yapılmayacak diye bir şey yok seçilenlere öncelik tanınacak sadece iletişim bölümünden yine öneriler de bulunabilirsiniz seçim sonrası olması daha mantıklı olabilirdi tabi ama yine de hoş bir uygulama olmuş bence yönetimin her kademesinde katılımcılık ve hesap verebilirlikten yanayım
Konu pek ilgi çekici gelmedi galiba:26:
arkadaşlar lütfen bunu imzalayın
800 küsür daha imza gerekiyo
simon kim imzalayacak? Bu soru içinde ironi barındırıyor, şu anda bağımsız adayın miting alanında boş alana konuşması gibi birşey yapıyoruz, sansasyonel haber lazım bize, başka türlü dikkat çekmez bu konu, ne üzücü değil mi
İlgi çekmemesine çok üzüldüm, hassasiyetlerden, haklardan, hukuklardan bahsedilip sonrasında kanser hastaları, engelliler hakkında tek kelam yazılmaması üzücü.
Devlet hastanelerinde sıra beklemiyoruz artık deyip seviniyoruz, gripten gittiysen sıra beklemezsin ama git bakalım MR için kaç ay sıra bekleyeceksin, ameliyat olman gerekiyorsa ne kadar bekleyeceksin bir söyleyiver bana, kansersen sgk, gss hiçbir işe yaramıyor, hoş gss kapsamı daraltıldı, en ihtiyaç duyulanlar kapsam dışı, göz, diş teşhis ve tedaviler gibi kalemler yok artık, eee ne olacak peki? Tamamlayıcı sigorta yaptıracaksın, mecbur değilsin yaptır diye zorlamıyorlar ama ya diş problemi yaşarsam ne olacak, ya gözlük tedavisine ihtiyacım varsa? O zaman yaptırmalısın, yapacak birşey yok, mecbur değilsin ama mecbursun, gelde çık işin içinden:44:
Şimdi biz gözümüze dişimize baktıramayacakken gelde kanser hastalarını düşünme, testleri yapılmıyor neden pahalı, ilik bankası yetersiz, kendilerine has bir hastane bile çok görülüyor, engellileri de yazalım mı?
Otistik yavrularımızdan mı başlayalım, bedensel engelli insanlardan mı?
ben de anlamadım mune
gerekli gereksiz her konu sayfalarca ilerliyo
bu konuya ilgi gösteren yok
çok üzüldüm gerçekten
ilgi görmesi için napabiliriz bilemiyorum
bi imza atacaklar yani
her konuya koysak mı acaba
Sanıırım bır konuya duyarlı olmak için illa o durumdan muzdarıp mı olmamız lazım anlamıyorum ki??
Sanırım konu baslıgı ''twıtter'ı kapatmıssınız'' la basladıgı ıcın talep yok.Değiştirelim olmadı.Bu kadar zor degıl gelıp destek vermek