• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb herkese ne için olduğunu anlatmak istemiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim twitter da mesaj geçmişi nasıl görünür yani
silinmişse.
Aynı şekilde linkedinde nasıl görünür tabi diğer detaylarıda merak ediyorum ama kullanmadığım için bilmiyorum

Silinmişse bulamazsın bence. Pc değilki geri dönüşüm kutusu olsun.
Yine aşırı kıskançlıktan doğan paranoya yüzünden sanırım soruların:KK51:

Silinmişse tekrar ulaşamazsın. Twitterı bilemem ama linked in konusunda için rahat olsun orası profesyonel bir platform. Yani ben öyle asılmalara falan rastlamadım binde bir de olsa yapan vardır belki ama daha çok meslektaşlarını takip etme iş gelişmelerine bakma yada işe alımlarda araştırma amaçlı kullanılıyor.

Silinmişse tekrar ulaşamazsın. Twitterı bilemem ama linked in konusunda için rahat olsun orası profesyonel bir platform. Yani ben öyle asılmalara falan rastlamadım binde bir de olsa yapan vardır belki ama daha çok meslektaşlarını takip etme iş gelişmelerine bakma yada işe alımlarda araştırma amaçlı kullanılıyor.
Yok ya. Linkedin de asılma çok oluyor. Mevkiileriyle yürüyorlar buradan da.

Böyle hayat geçmez bacım.
Yani barışsanız bile her dakika kafada tilkiler.
Ben olsam bırakırım yani. çekilmez bu.

bulamazsın silinen mesajları ama googleye şehrindeki psikologları ve aile danışmanlarını aratırsan hem sen rahatlarsın hem de biz.

offff abi ben bu adama çok üzülüyorum ya. bak benden sana tavsiye eşin orda burda senden şikayet ediyorsa merhamet gösteren çok kadın çok omuz olur haberin ola. biraz kendine güven normalleş lütfen

Back