- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
- Konu Sahibi PembeLokum
-
evet partilerin götürdüklerini duydum da desteklemedikleri halde neden gidiyolar onu anlamadım
bu mesajları kime atıyolar ki
bana hiç mesaj gelmedi hiçbir partiden
belediyedekilere filan mı atılıyo acaba
ben de şaşırdım,hem eşime hem de bana mesaj geldi.numaraları nasıl buluyorlar onu da anlamadım.mesajı sildim yoksa kaopyalardım.hatta şöyle bir cümle vardı,bir daha böyle bir başbakan gelmez,mitinge gelin v.s gibi cümleler
Aynı durum benim akrabalarda da oldu..
Sırf meraktan gittiler bir dolanır geliriz dediler
Bedava otobüs olunca cazip geliyor demekki
bir de kumanya dağıtıyorlarmış,az buçuk karınları doyuyor,hava değişimi yapıp geliyorlar
Detayları eve bir dönsünler öğrenecem nasıl dönecekler bakalım bindikleri otobüsleri bulabileceklermi görecez o karışıklıkta
Kumanyada iyi fikirmiş işi biliyorlar valla..
İmkanlar süper
evet dönsünler bakalım,izmir mitinginden sonra farklı şehirlere giden olmuştu
Şunu anlamıyorum, Gezi olayları sırasında eylemcilere "itibarımız zedelendi, sizin yüzünüzden dünyaya rezil olduk" deniliyordu. Şimdi "Twitter'ın kapatılması dünyayı güldürüyor" denildiğinde "Çok mu önemli? Umrumuzda değil" gibi tepkiler geliyor. İlginç.
Tam isabet nokta atış desek yeridir herhalde.Ama şimdi o ayrı şey bu ayrı şey diye açıklamalar gelir
Fatih Portakal twitter üzerinden röportaj için Fuatavni ye çağrı yapıyor. Korkma, titre
Cogu insan "Türkiye´nin dünyaya "rezil" oldugundan " söz ediyor da,
yahu biz o zaman bundan 3-5 sene önce zaten "rezil" olmustuk Youtube´nin kapanmasiyla,
o zaman neden kimse bu kadar dillendirmemisti bu "rezilligi" ?
Vay efendim dünya bize gülüyormus.
Dünyanin bize gülmesini kafaniza takacagina, Twitter´in ülkemizi, hukukumuzu ne kadar adam yerine koymadigini
düsünün de ona dertlenin.
Bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?