Twitter Kapatıldı

neden kapatıldığı ile ilgili bir sürü haber çıktı,
hangi birine inanalım şimdi değil mi,
birine inansak senin başbakanın oluyor git dinle oluyor, başka bir nedene inansak başka şeyler,
şaşıyorum artık ben..
bu twitterin ıp numaralarını vermemesi çok önce gazetelerde dile getirilmişti zaten
yeni bir şey değil ki
daha önce de eleştirildi bu zaten ama şimdi yabancı bize güler bizle dalga geçer oldu...
ilginç gerçekten..

anlamadım
normal paylaşım yapanlar için neden açık kalmıyor?

he he çöktü,

herkes hacker olacak sayelerinden 7 den 70 e

kendi ülkelerine karışmazlar,bize karıştıkları kadar
işleri güçleri Türkiye olmuş milletin

Ben yabancıların bizlere güldügünü sanmıyorum. UMRUMDADA DEYİL AÇIKÇASI ... tam tersi güçlenmemizden ve sözümüzün dilenmesinden korkuyorlar bile diyebilirim ....
nedeNmi çünki artik TÜRKİYE eski TÜRKİYE degil !.

Son düzenleme:
işin ilginç tarafı akp liler bile sallamıyo ki twitter yasağını

tatlıseste twiterdan twiter yasağını savunmuş bugun ne güldüm

evet kesinlikle öyle
güçlü Türkiye istemiyorlar
daha çok beklerler,emellerine ulaşamiyacaklar...

bu yasak seçmenin pek umrunda değil bence

şu anda başbakanın istanbul mitingine bakıyorum da inanılmaz kalabalık

hayır gülseler ne olur ki..
bir zamanlar senin topraklarını paylaşmış, senin topraklarını yakmış yıkmış toplumlar gülseler ne olur,
bu kadar mı milletin içine dert oldu,
ne çabuk unuttunuz bu insanların masa başında sizi paylaşırken güldüklerini eğlendiklerini,
herkesin diline pelesenk oldu isviçre bize gülüyor, almanya bize gülüyor :)
ne büyük dertttt :)

bu yasak seçmenin pek umrunda değil bence

şu anda başbakanın istanbul mitingine bakıyorum da inanılmaz kalabalık

o kalabalığın hepsini akepeli düşünme canım.bizim buradan başka partiye oy verdikleri halde aman istanbulu görür geliriz diye gidecekler vardı.eminim gitmişlerdir mitinge götürecek otobüslerle

o kalabalığın hepsini akepeli düşünme canım.bizim buradan başka partiye oy verdikleri halde aman istanbulu görür geliriz diye gidecekler vardı.eminim gitmişlerdir mitinge götürecek otobüslerle

valla ben bakıyorum da şaşırdım çok kalabalık çünkü
otobüsle mi gitmişler yine

işin ilginç tarafı akp liler bile sallamıyo ki twitter yasağını

tatlıseste twiterdan twiter yasağını savunmuş bugun ne güldüm

ben de gördüm o tweety

ne kaa ayıp,insan sevgili başbakanının yasağını hiç deler mi,yakıştıramadım tatlısese

gerçi kendi bakanları da tınlamıyor yasağı

Video sahte olsa ne olur? Durum hala trajikomik. Dunyada 193 kadar ulke var. Bunalrdan 12 sinde Twitter kapali. Gene bunlarda sadece 3 unde Twitter suresiz kapali: Cin, Iran, ve tek partili diktator ile yonetilen K. Kore. Simdi bir de demokrasi paketlerinin acildigi iddia edilen, sozumona demokraside cag atlayan! Turkiye!
Twitter'in kapatilmasini ilk duydugumda ben bile guldum. Dedim ya, trajikomik.. Cokseslilige tahammulsuzlugun boyutlarini gostermesi acisindan ulkenin geldigi son nokta. AKP iktidarda kaldikca son olmayacak, bu da cok belli. Neymis efendim, kufur varmis, hakaret varmis... Kanunlarin yok mu senin? Kufur hakaret edilen kalkar sikayette bulunur, kanun cezsi neyse verir... Ama yok, hukukun islemedigi bir ulkede hangi yargi, hangi mahkeme yapacak bunu? Cozum? Toptan kapat gitsin. Bakalim yarin daha neleri kapatacaklar... Once medya, sonra sosyal medya... Gorunen koy kilavuz istemez.. Sira sizlere de gelecek hanimlar.. AKP destekcilerinde mazeret cok... Gene gelecekler... Gene mazeretlerini siralayacaklar... "Ama erkekler kadinlar da calisiyor diye is bulamiyordu... Ama kocalarimiz sokakta gunaha girmeden yuruyemiyordu... Kadinlarin kapatilmasi cok iyi oldu, artik evlerimizde icimiz cok rahat oturuyoruz" diyerekten... Hosgeldin Iran..

valla ben bakıyorum da şaşırdım çok kalabalık çünkü
otobüsle mi gitmişler yine

götürüyorlar ki zaten.hatta bizlere de mesaj geldi,mitinge gelin,diye emir cümleleriyle

evet tatlıses destek vermiş yasağa
haber sitelerinde hep yazıyo

'Twetır'ın kapanması beni üzmedi. Hem hakaret et hem de bu hesap benim değil de.! Yok ya özgürce belden aşağı, sonra çamura yat, Ne güzel ya...! Haber özürlüğünü anladıkta bana belden aşağı vuracak ve ben hiç birşey yapamayacam. Bu nasıl bir özgürlük mahkemeye gidiyorsun ben yazmadım.! Delikanlı adam ben yazdım inkar etmiyorum der, derde nasıl diyecek twitter çıkalı sanal alem kabadayıları'da çoğaldı. Yaşasın sanal alem.!!!' demiş

Son düzenleme:
Son düzenleme:
götürüyorlar ki zaten.hatta bizlere de mesaj geldi,mitinge gelin,diye emir cümleleriyle

evet partilerin götürdüklerini duydum da desteklemedikleri halde neden gidiyolar onu anlamadım
bu mesajları kime atıyolar ki
bana hiç mesaj gelmedi hiçbir partiden
belediyedekilere filan mı atılıyo acaba

Aynı durum benim akrabalarda da oldu..
Sırf meraktan gittiler bir dolanır geliriz dediler
Bedava otobüs olunca cazip geliyor demekki

çok doğru demiş
ilk defa tatlısese katılıyorum :)

evet partilerin götürdüklerini duydum da desteklemedikleri halde neden gidiyolar onu anlamadım
bu mesajları kime atıyolar ki
bana hiç mesaj gelmedi hiçbir partiden
belediyedekilere filan mı atılıyo acaba

ben de şaşırdım,hem eşime hem de bana mesaj geldi.numaraları nasıl buluyorlar onu da anlamadım.mesajı sildim yoksa kaopyalardım.hatta şöyle bir cümle vardı,bir daha böyle bir başbakan gelmez,mitinge gelin v.s gibi cümleler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…