- Konu Sahibi PembeLokum
-
Başbakanın herlafına inandıgımı kim söyledi arkadaşım ? beni ne kadar tanıyorsun ? konuşmamız için önce ön yargınızı kaldırmanız lazım ..
başka ülkelerin ülkemle ilgili oyunlarına dikkat çekmek istedim sedece ..
artık başka ülkelerin ülkeme yaptıgı yanlışları eleştirmek içinde kimseden izin alacak deyilim sanırım ..
farkındamısınız sizin gibi düşünmeyen biri çıksada hemen üstüne atlasak diye bekliyorsunuz ... artık insanları anlayaıyorum düşmanınızmıyım ben sizin
buyrun tüm linkler sizlerin olsun farklı bir görüşü paylaşan olmasın . tıpki istediginiz gibibu linkleri ortak kulanamıyoruz belki ama bu ülkede ortak yaşıyoruz !
anlamadımbencede demeyin
normal paylaşım yapanlar içinde açık kalacak değil ya
yoksa nasıl başa çıkılsın ALLAH aşkına
benimde twitter hesabım olsaydı,yine hiç düşünmeden kapatılsın derdim
ben girmiyorum diye değil yani
O değil de sağlık bakanı twitter bb karşısında diz çöktü dedi ya hasta halimle güldürdü beni.
Yahu neredeyse dönen geyikteki gibi kettle'la girilecek twitter'a hala bi kahramanlık peşindeler :)
Son olarak yasaklayın böyle daha zevkli oluyo
kendi ülkelerine karışmazlar,bize karıştıkları kadar
işleri güçleri Türkiye olmuş milletin
Ben yabancıların bizlere güldügünü sanmıyorum. UMRUMDADA DEYİL AÇIKÇASI ... tam tersi güçlenmemizden ve sözümüzün dilenmesinden korkuyorlar bile diyebilirim ....neden kapatıldığı ile ilgili bir sürü haber çıktı,
hangi birine inanalım şimdi değil mi,
birine inansak senin başbakanın oluyor git dinle oluyor, başka bir nedene inansak başka şeyler,
şaşıyorum artık ben..
bu twitterin ıp numaralarını vermemesi çok önce gazetelerde dile getirilmişti zaten
yeni bir şey değil ki
daha önce de eleştirildi bu zaten ama şimdi yabancı bize güler bizle dalga geçer oldu...
ilginç gerçekten..
Ben yabancıların bizlere güldügünü sanmıyorum. UMRUMDADA DEYİL AÇIKÇASI ... tam tersi güçlenmemizden ve sözümüzün dilenmesinden korkuyorlar bile diyebilirim ....
nedeNmi çünki artik TÜRKİYE eski TÜRKİYE deyil !.
Ben yabancıların bizlere güldügünü sanmıyorum. UMRUMDADA DEYİL AÇIKÇASI ... tam tersi güçlenmemizden ve sözümüzün dilenmesinden korkuyorlar bile diyebilirim ....
nedeNmi çünki artik TÜRKİYE eski TÜRKİYE deyil !.
işin ilginç tarafı akp liler bile sallamıyo ki twitter yasağını
tatlıseste twiterdan twiter yasağını savunmuş bugun ne güldüm
bu yasak seçmenin pek umrunda değil bence
şu anda başbakanın istanbul mitingine bakıyorum da inanılmaz kalabalık
o kalabalığın hepsini akepeli düşünme canım.bizim buradan başka partiye oy verdikleri halde aman istanbulu görür geliriz diye gidecekler vardı.eminim gitmişlerdir mitinge götürecek otobüslerle
işin ilginç tarafı akp liler bile sallamıyo ki twitter yasağını
tatlıseste twiterdan twiter yasağını savunmuş bugun ne güldüm
valla ben bakıyorum da şaşırdım çok kalabalık çünkü
otobüsle mi gitmişler yine
gerçek mi ya:
gerçek mi ya:
götürüyorlar ki zaten.hatta bizlere de mesaj geldi,mitinge gelin,diye emir cümleleriyle
o kalabalığın hepsini akepeli düşünme canım.bizim buradan başka partiye oy verdikleri halde aman istanbulu görür geliriz diye gidecekler vardı.eminim gitmişlerdir mitinge götürecek otobüslerle
evet tatlıses destek vermiş yasağa
haber sitelerinde hep yazıyo
'Twetır'ın kapanması beni üzmedi. Hem hakaret et hem de bu hesap benim değil de.! Yok ya özgürce belden aşağı, sonra çamura yat, Ne güzel ya...! Haber özürlüğünü anladıkta bana belden aşağı vuracak ve ben hiç birşey yapamayacam. Bu nasıl bir özgürlük mahkemeye gidiyorsun ben yazmadım.! Delikanlı adam ben yazdım inkar etmiyorum der, derde nasıl diyecek twitter çıkalı sanal alem kabadayıları'da çoğaldı. Yaşasın sanal alem.!!!' demiş
evet partilerin götürdüklerini duydum da desteklemedikleri halde neden gidiyolar onu anlamadım
bu mesajları kime atıyolar ki
bana hiç mesaj gelmedi hiçbir partiden
belediyedekilere filan mı atılıyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?