- 23 Ekim 2011
- 19.408
- 23.889
- 598
- Konu Sahibi PembeLokum
-
NTV'de canlı yayında Mansur Yavaş var projelerini anlatıyor izlemek isteyen varsa...
twitter düzeldi arkadaşlar yaşasınn
Dns ile hiç oynamamıştım zaten, bende hala yok, sabah ta yoktu. Ayarları değiştirip girmekten utanç duyuyorum çünkü
Yaşanılanlardan, yaşanılacaklardan ürküyorum. Huzura-siyasetsizliğe ihtiyacım var. Gerçekten bıktım memleketin gündeminin bu kadar çalkantılı olmasından
ya ben de anasayfya kendi sayfama yada başkasının sayfasına girebiliyorum açıyo ama güncellemiyo an yazılanları.anlamadım nasıl düzeldibende bu şekilde kullanmak istemiyorum ama mecbur bırakıyorlar.hani yasakladılarda ne oldu herkes eskisi gibi kullanıyo.
Görüşmeler sürüyormuş ya twitterla, deneme yapılıyordur belki, bilemedim şimdi. Test yayını gibi :97:
Ne günlere kaldık, hepsini geçtim, yurtdışı haber forumlarına göz gezdirdim de nasıl şiddetli dalga geçiliyor cihan'a kan kusturmuş memleketimle bilemezsiniz
alemsin valla test yayını çok güzelmişbende twitterda okudum paylaşmışlar tüm dünyaya resmen rezil olduk bide o yetmezmiş gibi yasağı duyurmak için en çok twiti biz atmışız :26::26::26:
Gazeteci Nagehan Alçı Twitter'ın kapatılması ile ilgili olarak CNN Türk gece haberlerine telefonla bağlandı. Alçı, hükümetten yetkililer ile görüştüğünü ve kapatma kararının savcılığa başvuran bir kadının Twitterın cinsel içerikli görüntülerinin kaldırılmasını reddetmesi üzerine alındığı söyledi.
Kaynak:http://haber.gazetevatan.com/iste-twitterin-kapatilma-sebebi/619676/1/gundem
Hal böyle ise doğru bir uygulama
Efendi efendi eğleniyordum twitter da, hakareti-küfürü elersin-ciddi yaptırımlar koyarsın, toptan niye kapatıyorsun kumda oynamamıza bile izin vermiyorlar artık, of pooof afra tafra moduna geçtim
amaç zaten öyle sayfaları kapatmakmış ama yanlışlıkla bütün twitterı kapatmışlar
ben şu an eski haliyle giriyorum cnm ayarları sıfırladım
Gazeteci Nagehan Alçı Twitter'ın kapatılması ile ilgili olarak CNN Türk gece haberlerine telefonla bağlandı. Alçı, hükümetten yetkililer ile görüştüğünü ve kapatma kararının savcılığa başvuran bir kadının Twitterın cinsel içerikli görüntülerinin kaldırılmasını reddetmesi üzerine alındığı söyledi.
Kaynak:http://haber.gazetevatan.com/iste-twitterin-kapatilma-sebebi/619676/1/gundem
Hal böyle ise doğru bir uygulama
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Twitter şimdi mahkeme kararlarını uygularsa bizimkiler de onu açacaklar. Karşılıklı anlayış içinde belki bu akşamdan itibaren Twitter açılmış olur. Kimse merak etmesin" dedi.
ntvhaber
benimki hala açılmıyo maalesef
neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?