• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter Kapatıldı

e beni sağdan soldan aradılar, 'Herkes tweet atamıyor, siz nasıl atıyorsunuz' diye. Özel bir çabamız olmadı. Allah kapıları açıyor demek ki iyi niyet olursa Twitter bile açılır.

Biz neyi tartışıyoruz Bülent Arınç son noktayı koymuş.Açıklamaya gel :52:

Zaytung haber gibi :27::27:

Vatana millete hayırlı olsun bütün derdimiz twiterdı kapandı bütün problemler bitti.
Çanak antenler uydu yayınlar,internet toptan kapansa çok süper olacak.

Ülkemin geldiği noktaya bakın.hayır merak ediyorım yandaşların düşünmek istemediği şeyi soruyorum başbakanın nasıl bir korkusu var ki dünyaya rezil olmak pahasına bunu kapattı 25 martta açıklanacağı görüntüler tabi ki ve suçlarını biliyorlar silikon maske diyorlar daha görüntüler çıkmadan savunma çok ilginç. Çatıt çatır girdik hatta daha çok girildi benim çalıştığıö üniversitede hiçbir ayara gerek kalmadan girdim. Düşünceleri özgürce söyleme ve yayma özgürlüğü anayasa da var. Madem binali bey hakarettem mağdur o kişileri bulmak zor değil. İzmiri de rüyasında görürse şükretsin gençler sokağa dökülür benim tapelar kaynar dedi ama yanıldı Rte.

Bayrağımızın dalgalandığını, İstiklal Marşı'mızın okunduğunu görmek gurur verici lakin madem ysk yasak demiş, yasaklara önce başımızdaki büyüklerimiz saygı göstermeli, yasağı dinlemem, kafama göre yayınlarım, sorun bayraksa ay yıldızın yerine slogan yazarım diyerek reklamı yayınlatıyorlarsa, kanun, yönetmelik umursamıyorum diyorlarsa twitter'a getirilen yasak sonrası insanların dns değiştirip yasakları umursamamasını da hoş görmeliler.
Madem yasaklara karşılar, twitter'ı yasaklamamalılar.

"Twitter Türkiye'yi kale almıyordu"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş,Twitter'ın kapatılmasıyla ilgili konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, twitter yasağı ile ilgili soruya, "Twitter, Türkiye'yi adam yerine koymuyor, kale almıyordu." cevabını verdi. Özgürlüklerin yasaklanmadığını savunan Kurtulmuş, "Yalanların, sahtekarlıkların bir karşılığı olmamalı mı?" dedi.

Çorum'da gazetecilere açıklama yapan Numan Kurtulmuş, Twitter'ın kapatılmasıyla ilgili olarak şöyle konuştu: ''Twitter dediğiniz şey de nihayetinde bir şirket. Bu şirket Türkiye'yi şimdiye kadar hiç takmıyor, hiç adam yerine koymuyordu. Türkiye'den giden taleplere karşı sadece iki şart altında kullanıcı hesap bilgilerini veriyordu. Twitter ya da sanal alemdeki kullanım yüzünden insan öldüyse ya da birtakım çocuk cinsel suçları kapsamına giren suçlar işlendiyse, IP hesaplarını kim kullandı? kullanıcı kimdir, bunları Türkiye'ye veriyordu.

Bunların dışında ne yazık ki Türkiye'yi adam yerine koymuyor, kaale almıyordu. Halbuki, binlerce, milyonlarca fake hesap üzerinden Türkiye'de neler yapıldı. Benim de başımdan geçti. Benimle ilgili uydurma haber, onlarca fake hesap üzerinden anından yayıldı. Bir saat sonra bunun uydurma haber olduğu anlaşıldı ama bu kadar. Hakaretin, bu kadar uydurma haberlerin, montajların, yalanların, sahtekarlıkların, insan haysiyetlerini ayaklar altına alan işlerin bir hesabı olmamalı mı, bir karşılığı olmamalı mı?''

Habertürk

Aslinda aciklama gayet net.

Böyle bir girisim bekliyordum devletten,
fakat zamanlamasi dogru oldu mu? Bence hayir.
Insanlarda ister istemez; "secimden birseylerden korkuldu da kapatildi" diye bir düsünce olusmuyor degil.
Ama Basbakan bu konuda yakmis gemileri gibi görünüyor,
kimin ne düsündügünün umrunda degil bana kalirsa.

Twitteryi yakindan takip edenler iyi bilirler,
fazlasiyla bilgi kirliligi var bknz. en yakin gecmis Gezi olaylari.
Sahte hesaplar girla, hakaret ,küfür,iftira zaten almis basini gitmis.
Saf ve bilincsiz insanlarimiz kolaylikla cekilmek istenilen tarafa cekilir bazi seylerin dogrulugunu sorgulamadan.

Kimi arkadaslar; düsünce özgürlügü kisitlanamaz fln yazmis, kesinlikle katiliyorum.
Fakat insanlar düsüncelerini kisilere iftira atarak, küfürler sallayarak, ne idügü belirsiz montajli-montajsiz kasetler yayinlayarak,
hele hele illegal bi sekilde benim kisisel alanima girip özelimi ifsa ederek ( kaldiki söz konusu devlet sirlari!) sözde "ÖZGÜRCE" ifade E-DE-MEZ!
Ha hadi ettiler, ben hukuk devletinde yasayip sikayetci oldugum kisinin Twitterdan kisisel bilgilere ulasip bunun hesabini soramiyorsam,
iste orda bi oturur düsünürüm; esasen kimin özgürlügü kisitlaniyor?

Son düzenleme:
25 martla ilgili duyduklarım doğruysa bu kadar tutuşması normal.Çok korkunç o iddialar.Sonu olacağını biliyordur.

Rezalet büyüyor, Google dns leride banlandı,

Twitter'a girmek için;

208.67.222.222
208.67.220.220

veya

4.2.2.4
4.2.2.8 dnsleri ile giriş yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Kapatsın.. İsterse interneti kapatsın.. Elektrikleri kessin tümden...
Aygaz arabalarından dinletiriz diyorlar :33:

Olay bitmiştir.. Geçmiş olsun diyorum kendisine...
:5:
Yüce divanda göreceğim günün hayaliyle yaşıyorum.

Durduramayacaklar halkın coşkun akan selini....
:72:

Aslinda aciklama gayet net.

Böyle bir girisim bekliyordum devletten,
fakat zamanlamasi dogru oldu mu? Bence hayir.
Insanlarda ister istemez; "secimden birseylerden korkuldu da kapatildi" diye bir düsünce olusmuyor degil.
Ama Basbakan bu konuda yakmis gemileri gibi görünüyor,
kimin ne düsündügünün umrunda degil bana kalirsa.

Twitteryi yakindan takip edenler iyi bilirler,
fazlasiyla bilgi kirliligi var bknz. en yakin gecmis Gezi olaylari.
Sahte hesaplar girla, hakaret ,küfür,iftira zaten almis basini gitmis.
Saf ve bilincsiz insanlarimiz kolaylikla cekilmek istenilen tarafa cekilir bazi seylerin dogrulugunu sorgulamadan.

Kimi arkadaslar; düsünce özgürlügü kisitlanamaz fln yazmis, kesinlikle katiliyorum.
Fakat insanlar düsüncelerini kisilere iftira atarak, küfürler sallayarak, ne idügü belirsiz montajli-montajsiz kasetler yayinlayarak,
hele hele illegal bi sekilde benim kisisel alanima girip özelimi ifsa ederek ( kaldiki söz konusu devlet sirlari!) sözde "ÖZGÜRCE" ifade E-DE-MEZ!
Ha hadi ettiler, ben hukuk devletinde yasayip sikayetci oldugum kisinin Twitterdan kisisel bilgilere ulasip bunun hesabini soramiyorsam,
iste orda bi oturur düsünürüm; esasen kimin özgürlügü kisitlaniyor?

Kasetlerin düsmesine kizan insanlar "zamanlamaya bak, seçimleri sabote etmeye çalisiyorlar" diyorlar fakat bu twitterin banlamasi için hiç birsey söylenmiyor.

O kasetler ayrica "özel hayat" degildir. O kasetlerden hükümetin rüsvet yaptigi ortaya çiktiginda özel degildir. O kasetlerden bakanlarin kendini farkli tanittiklarini, yani bizat yalan söyleyip din'e karsi küfür etmesi ortaya çiktiginda bu özel degildir. Kaldiki basbakan Baykalin zamaninda seks kaseti çiktiginda (ki bu gerçekten insanin özel hayati ile ilgili) "ne özeli, bunlar genel genel" demisti. Ne oldu yani? Yilan simdi basbakan'a isirdiginda farkli taviri görüyormusunuz? Baska insanlara genel dedigi seyleri, kusura bakma simdide "özel, özel" deme hakki yok.

Ve devlet sirlari diyorsunzda. Rüsvet kanimca bir devlet sirri degildir. Zamaninda Wikileaks çikti. Assange ve Snowden gibi insanlar hatta meshur oldu ve o olaydan binlerce sayfa diplomatlarin, devletlerin sirri çikmisti. Angela Merkel gibi insanlarin dinlendigi ortaya çikmisti. O hükümetler hiç twiitter'i banlandigi görüldümü? Türkiyede "hirsiz" diye bagirdiginda göz altina aliniyor. Burdaki yazdigimiz seylerden bile insanlar korkuyor, savcilar baksana insanlarin isimini felan bilmek istiyorlar göz altina alinmalari için.

Yani kimin konusma özgürlügü kisitlandigi gerçekten besbelli.

bak ağzınla söylüyorsun gençler neden birleşip eylem yapıp yeni canlar gitsin . çok hoşunuza mı gidiyor. ukraynayı gördünüz ellerinden aldılar bakın kırımı bizde de mi böyle olmasını istiyorsunuz bu kadar çok düşmanımız varken . ne demokrası diye diye bu hale geldiniz. amarikada 18 yaşındaki altındakile içki yasak parklarda vs . burda olsa ne oludru düşünmek istemiyorum. şuan ülkemiz için oyunlar oynanıyor ideolojilerinimizi bir yana bırakmak gerekiyor. geçen gün bunun yolu sandık dedim ona da itiraz ettiler . yine söylüyorum ohhhh çok güzel oldu :72:
Burda olsa ne mi olurdu??:53::53:Türkiye'de zaten yıllardır 18 yaşın altındakilere alkol ve tütün satışı yasak.Park vs. gibi açık alanlarda içki içmek ise herkese yasak.

Back