• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter Kapatıldı

Allah aski icin, inanmiyorsaniz vicdan icin dogruyu konusun, nasil olurda Hükümet aleyhine konusanlarin basina birsey geliyor dersiniz yahu.
Türkiye Cumhuriyeti nin kuruldugu günden bugüne kadar hicbir hükümet hakkinda bu kadar futursuzca konusulamamisti.
Bugün bilgi paylasimi yapmayan, yasadiginiz ülkeyi, ülke yerine koymayan twitteri bile savunuyorsunuzda, " yahu bu twitter neden bizim devletimizle bilgi paylasimi yapmiyor, üstelik en büyük paralari bizim ülkemizden kazaniyor" diyemiyorsunuz.

Baska ülkelerde, Devlet yöneticisine en ufak hakaret, tehdit, asagilama yapanlar derhal cezalandiriliyorken, bizim ülkemizde insanlar " insallah asildiginida görecegiz, mezarina tükürecegiz, Kaddafi gibi yerlerde sürünerek öleceksin " ve daha vahim seyler söyleyebiliyor, hatta hatta bir radyoda dj lik yapan bayan acik acik " ecelinizle ölmeyeceksiniz emin olun" diyebiliyor ve bu bayan icin " berkine agladi diye kovdular" gibi ucuk bir savunma gerceklestiriyor.

Artik ic dünyaniza döndügünüzde inanabileceginiz, en azindan dile getirdiginizde, karsidakinin " acaba olabilir mi" diye tereddüt edecegi seyler söyleyin yahu:)

budur işte :46:

http://siyaset.milliyet.com.tr/twitter-dan-flas-turkiye-hamlesi/siyaset/detay/1855089/default.htm

Bakan Twitter'a şart koştu
Sanayi Bakanı Fikri Işık, "Twitter hukuki temsilci edinir ve bireysel hesapları bloke etmeyi kabul ederse twitter krizi çözülebilir" dedi.

Öte yandan sosyal paylaşım sitesi Twitter'ın avukatı Gönenç Gürkaynak'ın, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığında (TİB) erişimin engellenmesiyle ilgili mahkeme kararlarına ilişkin görüşme yaptığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Twitter'ın Türkiye'deki avukatı Gürkaynak, TİB yetkilileriyle bir araya geldi.

TİB'DEN AYRILDI

TİB yetkilileriyle bir araya gelen Twitter'ın Türkiye'deki avukatı Gürkaynak, TİB'den saat 16.00'da ayrıldı.

:27::27:
$BjQmx-bIEAIG1n_.jpg
$BjQFCkVCIAAKDw4.jpg

Temsili Twitter yasağı
$BjP5ZrnCcAEDR25.jpg

http://siyaset.milliyet.com.tr/twitter-dan-flas-turkiye-hamlesi/siyaset/detay/1855089/default.htm

Bakan Twitter'a şart koştu
Sanayi Bakanı Fikri Işık, "Twitter hukuki temsilci edinir ve bireysel hesapları bloke etmeyi kabul ederse twitter krizi çözülebilir" dedi.

Öte yandan sosyal paylaşım sitesi Twitter'ın avukatı Gönenç Gürkaynak'ın, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığında (TİB) erişimin engellenmesiyle ilgili mahkeme kararlarına ilişkin görüşme yaptığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Twitter'ın Türkiye'deki avukatı Gürkaynak, TİB yetkilileriyle bir araya geldi.

TİB'DEN AYRILDI

TİB yetkilileriyle bir araya gelen Twitter'ın Türkiye'deki avukatı Gürkaynak, TİB'den saat 16.00'da ayrıldı.

en iyisi twittera da ban cezası versinler burdaki gibi :27:

Mune, gercekten birseyi cok merak ediyorum,

weiss adli üye neden sürekli siteden uzaklastirilip duruyor?
Kendisi düzenli olarak takip ettigim üyeler arasinda sahsen.
Igneleyici yorumlari var belki ama hakaret icerikli yazdigina da nerdeyse hic sahit olmadim,
aksine, cok da bilgilendirici buluyorum kendisini bazi konularda,
ama niyeyse kendisini 1 hafta bile kesintisiz "cezasiz" göremiyorum sitede.

Aha ben sayfalari okurken, kendisi yine ucmus :)

Son düzenleme:
bu tür konulara yazmayayım diyorum ama dürtüklüyo içimdekiler..:86:

bu twitter ın kapanması ülkemize verilmeyen verilerle alakalı bir tepki değil..
ki öyle olsaydı bi nebze içimize su serperdik.. inansak destek bile verirdik ülkemiz adına..
bunca zaman aktif kullanan ve halka kullandırtan devlet adamları, ok kendilerine döndüklerinde bu kararı almış, yine onlara inanmak için gayret edenlere bu şekil haklı davamız olarak yansıtmışlardır...

daha fazla konuşup kaşınmak istemiyorum :3:

Mune, gercekten birseyi cok merak ediyorum,

weiss adli üye neden sürekli siteden uzaklastirilip duruyor?
Kendisi düzenli olarak takip ettigim üyeler arasinda sahsen.
Igneleyici yorumlari var belki ama hakaret icerikli yazdigina da nerdeyse hic sahit olmadim,
aksine, cok da bilgilendirici buluyorum kendisini bazi konularda,
ama niyeyse kendisini 1 hafta bile kesintisiz "cezasiz" göremiyorum sitede.

Aha ben sayfalari okurken, kendisi yine ucmus :)

Elvo,
1 hafta banlı kalmak ceza puanlarıyla alakalı bir durumdur, kimi 1 gün, kimi 1 hafta, kimi 1 ay banlı kalır, üyeleri toplam ceza puanlarına göre banlar ceza sistemi çünkü.

Üyeler çoğunlukla üslup ve polemik sebebiyle banlanıyor.

Konuyla ilgili tüm bildirimler değerlendirilmiş, ayrıca sadece bildirilen yorumlar değil 55 sayfanın tamamı okunmuştur.
Gerek üslup, gerek polemik gibi sebeplerle yorumcuların epey bir kısmı ceza aldı.
Ceza alanlar herzamanki gibi itiraz edecektir, kimi de taraflı olduğumdan dem vuracaktır. Olsun bünyem alıştı böyle şeylere:)))

Bazı şikayet edilen yorumların ceza almadığını söyleyecekler de olacaktır, zira sağolsunlar bildirimde aynen şunu yazanlar var: "artık nerden güç alıyorsa
banlanmıcağını bildiği için yaıp çiziyor işte"

Burda bahsedilen güç benim kendilerince:))) Ama öte yandan malesef her yorumu siyasilere hakaret zannediyorlar, yazılan cümlenin tamamına değil kelimeye odaklanıyorlar, misal : "Ayın 25 inde Haramzadeler ve başçalan kullanıcılarının twitterda yayınlayacağı görüntülerden korkuyorlar. "

Burda geçen haramzade ve başçalan'ı başbakan için söylenmiş hakaret zannediyorlar ve hakaret sebebiyle bildiriyorlar, oysa bakınız cümle de ne diyor haramzade ve başçalan kullanıcılarının, yani twitterda bu isimle iki kullanıcı varmış onlardan bahsetmiş üye, şimdi ben twitter hesaplarından bahseden bu üyeyi başbakana hakaret ediyorsun diye de banlayamam kusura bakmayın, bu taraflılık değildir:)))

Bu bir açıklamadır, bu sebeple lütfen alıntılamaz ve açıklama üzerine yorum yapmazsanız sevinirim.

Saygılarımla...

Cezasına itiraz etmek isteyenler için link:Bize Ulaşın

ingiltere'de sokak eylemleri çıktığında anında tüm dünyaya internet erişimini engelleyen ingiltere değilmiydi? Almanya'da kan gövdeyi götürdü..orada interneti erişime kapatarak polislerin vatandaşlara uyguladığı zulmü, orantısız saldırıyı dünyadan gizlemedi mi? Kendi menfaatleri söz konusu olunca onlara herşey mübah ama türkiye olunca endişe duyuyorlar öyle mi? Sen başbakana el hareketi dair herşeyi yap söyle başbakan da baksın yüzüne oldu canım . Sonrada diktatör olsun . Hevesiniz her zaman ki gibi kursağınızda kalacak

bu da çok doğru :46:

Başbakanın partisini tutmayabilirsin..ama..
ama burda yazıldığı gibi dünyada dönen dolaplara iyi bakın...ve türkiyeye uygukladıkları çifte standarda düşünün..bizim üzerimizden kazandıkları dolarlara rağmen...ve önyargıyla kayıtsız şartsız hükümeti suçlamayın lütfen..
hepimiz bu ülkede yaşıyoruz ve bu ülkenin birilerinin -özellikle avrupa ve amerikanın- oyuncağı olmasını hiçbirimiz istemeyiz sanırım..çünkü bu ülkeye bir şey olduğu takdirde hep birlikte batarız...suriyede olduğu gibi..ve böyle bir durumda son pişmanlık fayda vermez..

Ah Munem ne çektin bizden :kkk::kkk:

:)))
Son birşey yazmam lazım hanımlar, burda ceza alan üyelerin bir kısmının ikinci üyelik aldığını görüyorum, lütfen kimse ikinci üyelik almasın yasak, banlıyken başka üyelik almanızsa daha kötü çünkü ikinci üyeliğiniz iptal ediliyorken ban ihlali yaptığınız için ceza süreniz uzuyor.

twitterin kapatılmasına tepki gösterilen konu ve bir sürü üyenın ban yemesi :)
özgürlükten dem vurup ban yedik siteye girme özgürlüğümüz kısıtlandı...
tek taraflı olmuyor hiç bir şey maalesef.
devlette vatandaşta özgürlüğü bir felsefe haline getirmeli..
sosyal medyalarda kötü niyetli insanlar olmasa, başkalarına zarar veren insanlar olmasa
bugün bu manzara yaşanmazdı..
önce toplum özgürlüğün anlamını iyi bilecek ve kavrayacakki özgür bir devlet beklesin..!!

$ff.jpg

Şaka maka Fuat Avni kendisinin akıbeti hakkında birkaç ipucu verdi bugün..Muhtemelen çıkacak meydana.Adam resmen twtter fenomeni oldu.Hesabı kapatılacak önümüzdeki günlerde kendisi öyle diyor.Oysaki kendisi ne belge paylaştı ne görüntü ne bişey.Sadece fikirlerini paylaşıyordu.Sanırım fazla rahatsız olldu sn. bb.

Eki Görüntüle 1031830

Şaka maka Fuat Avni kendisinin akıbeti hakkında birkaç ipucu verdi bugün..Muhtemelen çıkacak meydana.Adam resmen twtter fenomeni oldu.Hesabı kapatılacak önümüzdeki günlerde kendisi öyle diyor.Oysaki kendisi ne belge paylaştı ne görüntü ne bişey.Sadece fikirlerini paylaşıyordu.Sanırım fazla rahatsız olldu sn. bb.

artık kişisel olarak hesap kapanacakmış ya, gerçi o da saçma, bi dk bile olmadan yeni hesap açar

kapanmadan hemen dökse bari eteğindeki taşları

seçime yaklaştıkca susturulma çalışmaları artaracak

gerçi neden korktuklarınıda anlamıyorum ne çıkarsa çıksın, oy veren yine verecek
:27::27:

:)))
Son birşey yazmam lazım hanımlar, burda ceza alan üyelerin bir kısmının ikinci üyelik aldığını görüyorum, lütfen kimse ikinci üyelik almasın yasak, banlıyken başka üyelik almanızsa daha kötü çünkü ikinci üyeliğiniz iptal ediliyorken ban ihlali yaptığınız için ceza süreniz uzuyor.

ben iki üyeliğide iptal ediliyor biliyordum, öyle olsa daha iyiymiş,
eskiden beri hep gündeme gelir, bence ikinci üyelikler açıklanmalı, nacizhane önerim, kimsenin kimseyi aptal yerine koyma hakkı yok

ben iki üyeliğide iptal ediliyor biliyordum, öyle olsa daha iyiymiş,
eskiden beri hep gündeme gelir, bence ikinci üyelikler açıklanmalı, nacizhane önerim, kimsenin kimseyi aptal yerine koyma hakkı yok

chess haberın yokmu hepsı acıklanıyo artık:34:

Şaşırmadım
Lakin ben girebiliyorum hesabım yok gerçi giriş yapmadım ama görebiliyorum yani :27:
DNS denen bir şey var peh :24:

Back