Twitter Kapatıldı

Oy verip vermemesi önemli değil kim hangi partiye vermek istiyorsa versin oyunu ama bb'nin giydiği atlete kadar bilen birinin kaleminden çıkanlar dehşet verici.Ve ben bunların hepsini twitterda okuyorum üye ol ya da olma.
Muhtemelen hesaplar kapatılacak başta fuat avni,emre uslu,bu tapelerin yayınlandıgı haramzadeler.Ama tabi yerine hemen yenisini açarlar mı bilemem ?
Tapelerin çokta önemi yok gözümde ama geçen gün seçimde yapılması planlanan ve şu süreçte yapılanları okuyunca dehşete düşmemek imkansız.Ben twitterda bunları okumasaydım seçim günü sandıgın teslimine gitmeyecektim mesela çünkü başkan değilim ama şimdi evraklar teslim olana kadar kene gibi yapışacağım.

Son olarak twitter kapansın dumanla haberleşiriz biz.

:)))))))))))))))))))))))
Ceza almiyim diye ufak bir gulucuk attim......

Son düzenleme:
hııım oylar manidar

hemen oyumu kullandım:13:

bence açıklandığı sabit bi konu olsun daha güzel, bak bakalım bi daha yapıyolar mı

işte bizde oyle olsun dedık ama forumdan bırı ıcın ısım vermeden yorum yap topıgı gıbı dıkkat ceksın ıstenmedı sanırım

başka söze gerek yok sadece alkışlıyorum... harikasın ..

@sivecis: ''İnsanlar Mars'ta yaşamak için arsa satın alıyor, NASA uzayda marul yetiştiriyor. Türkiye dünyaya gücünü göstermek için twitter'ı kapatıyor..''

seviyorum bu adamı ya... evt, bazen abartıyor fazla sinirleniyor bazen, kapatmak yerine bazı önlemler alacağız yalan yanlış konuşanlar hakkında önlem alacağız falan dese çok daha iyi olurdu :)

yazık adam patlıyor tabi. günde 4 saat bile uyumuyormuş gecenin kaçında eve gidiyor, mitingler, ülke için üst düzey hizmet...

ülkemizin nereden nereye geldiği çok şükür ortada.

bi gözlük alıcam diye saatlerce sırada beklerdim ben oradan oraya, git şunu imzalat bunu imzalat. kıytırık bir gözlük için.en basitinden alt ucu bir numaralı gözlük ya.

sabah gidip yazdırayım diye çıkarsın, oraya git imzalat buraya git imzalat. gözlüksüz gez daha iyi :) tabi bu dert yandığım şey en basitlerinden biri.

...

ah ah neler neler kötüydü ve nasıl bir gelişme gösterdik bunları görüyorum, biliyorum.

seviyorum bu adamı Allah onu korusun...

yapılanlar karşısında sinirlerinin laçka olmamasını diliyorum, bu bazen onun ani çıkışlarına sebep oluyor :) ama ülkem için yaptıklarının yanında çektiği sıkıntılar yanında bu bir hiç ama olmasa daha iyi olur tabi :)

Twitter'dan işlenen suçlar, evet...
Peki ya twitter üzerinden hiç hakareti bulunmayan, öğrenip öğretmeye çalışan, sorgulayan, bilgilenen ben gibi insanların haber alma-sosyal medyayı kullanma özgürlüğü ne olacak ? Bunun vebali kimin boynuna ?
Topyekün kapatıp gidelim o zaman, sadece twitter'ı engellemekle olmaz bu işler, tüm internet erişimi de yasaklansın o zaman ?
Gerçi tam cevap vereceğim yazdıklarınıza o an banlandığınızı fark ediyorum, profilinizi ulaşılır yakalamak olanaksız

Bende bayiliyorum(!)bu adama yaaa...
Ulkesi icin neler yapti neleeer halbuki gorevi bu degil ki dimi?tamamen insaniyet namina yapti heray 200liralik benzin aliyoruz 120tl si vergi :)) elektrik faturam 83.70 tuketim tutari 56tl vergiyi siz hesaplayin daha ne vergiler var...
Bunca vergiye ulkesi icin biseyler yapsin zahmet olmazsa nide sevinmiyorlarmi ulkesi icin neler yapti deyip pes yani,
Bayiliyorum bu adama gercekten bayiyor

herkes görüşünü mü yazıyor, yoksa karşılıklı atışma şeklinde mi gidiyor :)

gerek yok buna :) lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…