- Konu Sahibi PembeLokum
-
Allah aski icin, inanmiyorsaniz vicdan icin dogruyu konusun, nasil olurda Hükümet aleyhine konusanlarin basina birsey geliyor dersiniz yahu.
Türkiye Cumhuriyeti nin kuruldugu günden bugüne kadar hicbir hükümet hakkinda bu kadar futursuzca konusulamamisti.
Bugün bilgi paylasimi yapmayan, yasadiginiz ülkeyi, ülke yerine koymayan twitteri bile savunuyorsunuzda, " yahu bu twitter neden bizim devletimizle bilgi paylasimi yapmiyor, üstelik en büyük paralari bizim ülkemizden kazaniyor" diyemiyorsunuz.
Baska ülkelerde, Devlet yöneticisine en ufak hakaret, tehdit, asagilama yapanlar derhal cezalandiriliyorken, bizim ülkemizde insanlar " insallah asildiginida görecegiz, mezarina tükürecegiz, Kaddafi gibi yerlerde sürünerek öleceksin " ve daha vahim seyler söyleyebiliyor, hatta hatta bir radyoda dj lik yapan bayan acik acik " ecelinizle ölmeyeceksiniz emin olun" diyebiliyor ve bu bayan icin " berkine agladi diye kovdular" gibi ucuk bir savunma gerceklestiriyor.
Artik ic dünyaniza döndügünüzde inanabileceginiz, en azindan dile getirdiginizde, karsidakinin " acaba olabilir mi" diye tereddüt edecegi seyler söyleyin yahu:)
http://siyaset.milliyet.com.tr/twitter-dan-flas-turkiye-hamlesi/siyaset/detay/1855089/default.htm
Bakan Twitter'a şart koştu
Sanayi Bakanı Fikri Işık, "Twitter hukuki temsilci edinir ve bireysel hesapları bloke etmeyi kabul ederse twitter krizi çözülebilir" dedi.
Öte yandan sosyal paylaşım sitesi Twitter'ın avukatı Gönenç Gürkaynak'ın, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığında (TİB) erişimin engellenmesiyle ilgili mahkeme kararlarına ilişkin görüşme yaptığı öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, Twitter'ın Türkiye'deki avukatı Gürkaynak, TİB yetkilileriyle bir araya geldi.
TİB'DEN AYRILDI
TİB yetkilileriyle bir araya gelen Twitter'ın Türkiye'deki avukatı Gürkaynak, TİB'den saat 16.00'da ayrıldı.
Mune, gercekten birseyi cok merak ediyorum,
weiss adli üye neden sürekli siteden uzaklastirilip duruyor?
Kendisi düzenli olarak takip ettigim üyeler arasinda sahsen.
Igneleyici yorumlari var belki ama hakaret icerikli yazdigina da nerdeyse hic sahit olmadim,
aksine, cok da bilgilendirici buluyorum kendisini bazi konularda,
ama niyeyse kendisini 1 hafta bile kesintisiz "cezasiz" göremiyorum sitede.
Aha ben sayfalari okurken, kendisi yine ucmus :)
ingiltere'de sokak eylemleri çıktığında anında tüm dünyaya internet erişimini engelleyen ingiltere değilmiydi? Almanya'da kan gövdeyi götürdü..orada interneti erişime kapatarak polislerin vatandaşlara uyguladığı zulmü, orantısız saldırıyı dünyadan gizlemedi mi? Kendi menfaatleri söz konusu olunca onlara herşey mübah ama türkiye olunca endişe duyuyorlar öyle mi? Sen başbakana el hareketi dair herşeyi yap söyle başbakan da baksın yüzüne oldu canım . Sonrada diktatör olsun . Hevesiniz her zaman ki gibi kursağınızda kalacak
Ah Munem ne çektin bizden
Eki Görüntüle 1031830
Şaka maka Fuat Avni kendisinin akıbeti hakkında birkaç ipucu verdi bugün..Muhtemelen çıkacak meydana.Adam resmen twtter fenomeni oldu.Hesabı kapatılacak önümüzdeki günlerde kendisi öyle diyor.Oysaki kendisi ne belge paylaştı ne görüntü ne bişey.Sadece fikirlerini paylaşıyordu.Sanırım fazla rahatsız olldu sn. bb.
:)))
Son birşey yazmam lazım hanımlar, burda ceza alan üyelerin bir kısmının ikinci üyelik aldığını görüyorum, lütfen kimse ikinci üyelik almasın yasak, banlıyken başka üyelik almanızsa daha kötü çünkü ikinci üyeliğiniz iptal ediliyorken ban ihlali yaptığınız için ceza süreniz uzuyor.
ben iki üyeliğide iptal ediliyor biliyordum, öyle olsa daha iyiymiş,
eskiden beri hep gündeme gelir, bence ikinci üyelikler açıklanmalı, nacizhane önerim, kimsenin kimseyi aptal yerine koyma hakkı yok
chess haberın yokmu hepsı acıklanıyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?