- 21 Eylül 2013
- 1.402
- 530
- 168
- 37
- Konu Sahibi PembeLokum
yok seninle.bu nasıl bir üslup ya kaç yaşındasın daha fazla muhatap olmayalım emi.Senin yüzünden ban yemek istemiyorum burası yeri değiltartışmak mı :)) seninle mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok seninle.bu nasıl bir üslup ya kaç yaşındasın daha fazla muhatap olmayalım emi.Senin yüzünden ban yemek istemiyorum burası yeri değiltartışmak mı :)) seninle mi ?
hiçbir zaman hakaret etmedim ama bu günlerde hakaret etmenize gerek yok malum karşı görüşteki her durumdan içeri alınırsınız bu ortada.
siyaset için arkadaşmı sildiniz
değerli arkadaşım hakaret etmemişinizdir ama
bir kaç sayfa önceki yorumunuzu hiç hoş bulmadım
montaj kutu mahrem tutmaz canim haa ama ruhsagligin iyi olmadigina dahil birsey alirsan belki yirtarsin hahaha tabi kazen ile de anlas yoksa tikir tikir bilgileri vericek
A
Türkiye Cumhuriyeti nin kuruldugu günden bugüne kadar hicbir hükümet hakkinda bu kadar futursuzca konusulamamisti.
Bugün bilgi paylasimi yapmayan, yasadiginiz ülkeyi, ülke yerine koymayan twitteri bile savunuyorsunuzda, " yahu bu twitter neden bizim devletimizle bilgi paylasimi yapmiyor, üstelik en büyük paralari bizim ülkemizden kazaniyor" diyemiyorsunuz.
Baska ülkelerde, Devlet yöneticisine en ufak hakaret, tehdit, asagilama yapanlar derhal cezalandiriliyorken, bizim ülkemizde insanlar " insallah asildiginida görecegiz, mezarina tükürecegiz, Kaddafi gibi yerlerde sürünerek öleceksin " ve daha vahim seyler söyleyebiliyor, hatta hatta bir radyoda dj lik yapan bayan acik acik " ecelinizle ölmeyeceksiniz emin olun" diyebiliyor ve bu bayan icin " berkine agladi diye kovdular" gibi ucuk bir savunma gerceklestiriyor.
Artik ic dünyaniza döndügünüzde inanabileceginiz, en azindan dile getirdiginizde, karsidakinin " acaba olabilir mi" diye tereddüt edecegi seyler söyleyin yahu:)
Romayıda yakar kk ya girerim:)Gerekirse boşanırım.İyiki evli değilim:).Çok mu uç oldum ne:).İşin ortasını bulmak lazım
yorumsuz.................................
ben diyorum şahsen
bu bilgiler diğer devletlere verilip türkiyeye verilmiyosa bu cidden sıkıntı
ama neden bilgi vermiyolar onu anlamadım
tühh montajın tutmadığını bilmelydim başından...oysa montajı herkes yemişti....kazenle anlaşma yapmama gerek yok.tıkır tıkır versin hiç mühim değil .ben örgüt kısmına takıldım .hangi örgüt bu acaba cevap gelmedi.ruh sağlığına hiç girmiyorum..çok basit kaçtı şu konuşmaya
aynen katılıyorum size ..O facedeki aşağılamalar midemi bulandırdı,eşimle gece konuştuk aynı dgörüşü paylaş yada paylaşma bu kadar hakaret edilmez başbakanada gider oyunu verirsin..ben akp li de chp lide birçok arkadaşı sildim bu nedenle..
canım kendini hiç boşa yorma ..Allah aski icin, inanmiyorsaniz vicdan icin dogruyu konusun, nasil olurda Hükümet aleyhine konusanlarin basina birsey geliyor dersiniz yahu.
Türkiye Cumhuriyeti nin kuruldugu günden bugüne kadar hicbir hükümet hakkinda bu kadar futursuzca konusulamamisti.
Bugün bilgi paylasimi yapmayan, yasadiginiz ülkeyi, ülke yerine koymayan twitteri bile savunuyorsunuzda, " yahu bu twitter neden bizim devletimizle bilgi paylasimi yapmiyor, üstelik en büyük paralari bizim ülkemizden kazaniyor" diyemiyorsunuz.
Baska ülkelerde, Devlet yöneticisine en ufak hakaret, tehdit, asagilama yapanlar derhal cezalandiriliyorken, bizim ülkemizde insanlar " insallah asildiginida görecegiz, mezarina tükürecegiz, Kaddafi gibi yerlerde sürünerek öleceksin " ve daha vahim seyler söyleyebiliyor, hatta hatta bir radyoda dj lik yapan bayan acik acik " ecelinizle ölmeyeceksiniz emin olun" diyebiliyor ve bu bayan icin " berkine agladi diye kovdular" gibi ucuk bir savunma gerceklestiriyor.
Artik ic dünyaniza döndügünüzde inanabileceginiz, en azindan dile getirdiginizde, karsidakinin " acaba olabilir mi" diye tereddüt edecegi seyler söyleyin yahu:)
Ahmet Hakan paylaşmış
Eki Görüntüle 1031366
kiz estf yanlis anlama saka yaptim :) hani yazdin ya ayakabi kutusu yazdi diye, diyecekler sana nasil yazcak yani ondan rapor alirsin yirtarsin anlaminda )) hakkini helal et...
ayrica o kisi muhakkak sensin demedin...
neyse konu disi oluyor
Orasi cok uzun bir mevzu simon:)
Ama kisaca Türkiye yi ülke olarak görmüyorlar, yani önemsemiyorlar, yaptirim bile yapamayacak kendi icinde catisan 3. dünya ülkesi olarak görüyorlar, zira birileri Türkiye yi israrla böyle tanitiyor!
aynen katılıyorum size ..
Başbakan olunca her türlü ağır hakaret mübah ..
Başbakanı savununca oy verince de aynı hakaretler yeniyor ..
Herkes gitsin oyunu versin ,lakin kimse kendini AK PARTİye oy vermiyor diye üstn vasıflı ,akıllı filan görmesin yani ,olay bu aslında ,insan egosu ..
Herkesin aklı fikri var ,herkes vicdanına uyanı versin ama bu ağza alınmayacak hakaretler benim de midemi bulandırıyor ..
canım kendini hiç boşa yorma ..
Muhatap aldığın kesim öldürsen de " yiğidi öldür ama hakkını yeme " tavrını ,tarzını geliştirecek durumda değil ..
Başbakanı çarmıha gerseler ,çıkıp kutlama yaparlar ,haaa ondan önce de haktan ,hukuktan ,adaletten bahsederler ,bu kadar vicdansızca bir yaklaşım sergileyenleri ben inan kaale almıyorum .
Berkin ölünce sonuçta bir insan öldü diye savunan kesim Başbakana gelince ağza alınmayacak hakaretleri ediyorsa zaten o insanların adaletinden de vicdanın da şüphe duymak lazım
Herkes hakettiğini yaşar ,bu kadar acımasız olan kesime de ALLAH iktidar olamamakla en büyük cevabı veriyor işte ..
İT ÜRÜR ,KERVAN YÜRÜR.
Bu ülkede daha önce bu zihniyet vardı ve Türkiyenin hali içler acısıydı .
Şimdi biraz düzeldik derken tekrar eskiye özlem duyanlar maalesef ki artık bu zihniyet bu ülkede iktidar olamayacak ..Debelenip dursunlar