Twitter Kapatıldı

Merhaba
Bu konudan dolayı değil zaten 2 farklı konudan dolayı böyle bir talep geldi. geçmişte de çok geliyordu fakat genelde doktorlara söylenen kötü söz içerikliydi bu sefer konu burada yer alan haberler.
Kazen eğer buraya yazıp bizi tedirgin ediyorsanız kullanıcılara özelden bilgi verin ki hazırlıklı olsunlar.Yok eğer çat kapı olsun daha iyi diyorsanız niye buradan yazıp hepimizi zan altında bıraktınız ki?Malum günümüzde en basit aleyhte söylemden insanlar ne durumlara düştüler.

bu konuyla alaklı değilse neden burda paylaşıldı...yada açıklama yapılacaksa tam yapılmalıydı diye düşünüyorum...konu dağıldı
evet twiter konusu dağıldı.

ekrana bakıyorum boş boş

Son düzenleme:
hangi siyasi görüşten olursa olsun bu defaki seçim arifesinde büyük bir çoğunluğun görüşlrine hakaret ve aşağılamyla belirtmesi midemi bulandırdı endi adıma bakmaktan duymaktan utandım..yurt dışındada bu şekildemi bilmiyorum ama alışılası bir şey değil...

üstelik bazı kişiler ailesinin yanında kalıyosa ıp adresi verilse de sıkıntı olur bence
sonuçta kimin üzerine kayıtlıysa o görülecek
bence de önceden söylenmesi gerekiyo

Geçen konuda söylemiştim yine tekrarlayalım.
Eğer bu da bir şaka değilse ve o 2 kişi kimse, ifade vermeye asla ve kata avukatsız gitmeyin, elinizi hiç bir şeye sürmeyin, hiç bir şeye imza v.s atmayın.

üstelik bazı kişiler ailesinin yanında kalıyosa ıp adresi verilse de sıkıntı olur bence
sonuçta kimin üzerine kayıtlıysa o görülecek
bence de önceden söylenmesi gerekiyo
Gerçekten ya babamın üstüne kayıtlı internet adam başka şehirde yaşıyor.Ya da kazen daha önce yaptığı gibi tedirgin olalım diye mahkemeden şöyle böyle yazı geldi diyor şaşırmam çünkü daha önce yapıp şaka demişti.Umarım yine öyledir...

Konunun biri ; biri falcının numarası diye bir bayanın numarası verilmiş, gece arayın diye de eklemiş :).

Panik yok diğer konuda ise henüz resmi yazı elime gelmedi. Önce telefon ettiler resmi yazı istedim onu postaya vermişler bekliyoruz ...

benimki de öyle babamın üstüne kayıtlı
gerçi ben kimseye kötü birşey yazmadım
ama yazdıysam da babamın başına sorun olmasını istemem
umarım dediğin gibidir

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir falcının numarası diye bir bayanın numarası verilmiş.

Panik yok diğer konuda ise henüz resmi yazı elime gelmedi. Önce telefon ettiler resmi yazı istedim onu postaya vermişler bekliyoruz ...
Bu kadar bilgilendirme bile içimize su serpti Kazen teşekkür ederiz.Diğer kişi ile ilgilide resmi yazı aldığında bilgi verirsen özelden kişiye ya da konuyu üstü kapalı en azından buraya yazarsan, bizi tedirginlikten kurtarırsın çünkü zannımca çoğu kişi konudan koptu ekrana kitlendi yazacaklarını bekliyor.

benimki de öyle babamın üstüne kayıtlı
umarım dediğin gibidir
yok ya yeminler olsun şu siyasi konulara birdaha yazmayacağım bıktım artık başımıza bir şey gelir mi hissinden ne günlerdeyiz Allahım sen yardım et bize...

Romayıda yakar kk ya girerim:)Gerekirse boşanırım.İyiki evli değilim:).Çok mu uç oldum ne:).İşin ortasını bulmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…