Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
instagramda beni takip etmeyen bi arkadaşımın uyarısı gelmişti bazen başkalarıda geliyor anlam veremiyorum ee o zmn benim baktıgım insanlarada uyarı gidiyormu diye..
twıtter instagram kullanan arkadaşlar acaba birisinin fotoğrafına ya da profiline baktığımız da karşı tarafa uyarı gidiyor mu. Şu kişi baktı diye. Varsa eğer hangi telefonlar da.
instagram kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum fakat twitterda profiline kimin girdiğini öğrenebiliyorsun. bunun için bazı siteler var..
ama üye degılsek eger? :S
instagram kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum fakat twitterda profiline kimin girdiğini öğrenebiliyorsun. bunun için bazı siteler var..
hangi sitelerden öğrenebiliyoruz. Peki bloglar da var mı. Kimin baktığını görmek istesek. Yardımcı olur musun
yardımcı olurum ama sanırım link vermek yasak internette araştırma yaparsanız karşınıza çıkar mutlaka