• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

twitter ınstagram kullananlar

reddmars

Huzur
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.963
759
448
twıtter instagram kullanan arkadaşlar acaba birisinin fotoğrafına ya da profiline baktığımız da karşı tarafa uyarı gidiyor mu. Şu kişi baktı diye. Varsa eğer hangi telefonlar da.

instagramda beni takip etmeyen bi arkadaşımın uyarısı gelmişti bazen başkalarıda geliyor anlam veremiyorum ee o zmn benim baktıgım insanlarada uyarı gidiyormu diye..

var canım.hatta gıcık oldugum bi arkadaşım instagramdan baktıgın çıkıyor canım demiştim kendisine..ı phone kullanıyorum belkide sadece ı phonelara yönelik bişeydir..bu arada twitterda görünmez canım onda için rahat olsun :)

twıtter instagram kullanan arkadaşlar acaba birisinin fotoğrafına ya da profiline baktığımız da karşı tarafa uyarı gidiyor mu. Şu kişi baktı diye. Varsa eğer hangi telefonlar da.

instagram kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum fakat twitterda profiline kimin girdiğini öğrenebiliyorsun. bunun için bazı siteler var..

Son düzenleme:
instagram kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum fakat twitterda profiline kimin girdiğini öğrenebiliyorsun. bunun için bazı siteler var..

hangi sitelerden öğrenebiliyoruz. Peki bloglar da var mı. Kimin baktığını görmek istesek. Yardımcı olur musun

o siteleri denemiştim sadece takip ettiginiz ve edilenleri çıkartıyor sistem gizli kullanıcı yani takip etmeyen edilmyen kimse çıkmıyor en son takip eden çıkıyor genelde

kullanıcı adım budur arkadaslar konu acamadıgım için burdan yazdım. her ortamdan takipleselimm :)

İnstagramda kesinlikle öyle bir bildirim söz konusu değil. Sadece facebook arkadaşlarınız instagrama katıldığı zaman, Şu kişi instagram' a katıldı şeklinde bildirim geliyor. Yoksa şu kişi profilinize baktı gibi bir bildirim yok. Olsa yandık yani :) Anladınız siz....

önceden facebookta çok modaydı. "profilinize kimler baktı, öğrenin..":1: yok böle bişi tabi, tamamen uydurmaydı. dikkat edin diğerleri de uydurma olabilir.

Arkadaşlar aranızda ınstagram kullanan vardır. Ben yeni bir şey başlatmak istiyorum inşeallah beğenir ve katılırsınız. İlla ki hepimiz yani kullananlar instagramdan birşeyler paylaşıyorsunuzdur. Beğenileri takmayan vardır. Sık kullananlar bilirler bu aralar çok reklam dönüyor. Bende istiyorum ki, ki zaten sadece bayanları takip eder ve kabul ederim prensip olarak burda ki bayan arkadaslarla takipleşelim mi ne dersiniz ? eğer kabul eden olursa herkes ınstagram adını yazsın ve başlayalım sizcede olurmu??

Back