• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter Hesabı

slnbb35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
3
0
1
34
Arkadaşlar acil bi sorum var ben twitter hesabimdan takipci kazanma sitesine girdim simdi abuk subuk paylasimlar oluyor hesabimda, şifremi degistirdim herseyi denedim hala hesaptan uygunsuz paylasimlar yapiliyor hesabımı nasıl kurtarabilir ??

Ne diye şöyle sitelere girersiniz bilmem, az takipçin olunca ne oluyor daha mı az klas oluyor? bırak seni tanıyan bilen insanlar ya da sadece isteyenler takip etsin. hesabı kurtarabileceğini sanmıyorum, yerinde olsam kökten kapatır yeni hesap açardım.

Kullanmıyorum ama takipcilerin de vs duruyorsa o site onu çıkarmayı dene paylaşım izni vermişsindir

Arkadaşlar acil bi sorum var ben twitter hesabimdan takipci kazanma sitesine girdim simdi abuk subuk paylasimlar oluyor hesabimda, şifremi degistirdim herseyi denedim hala hesaptan uygunsuz paylasimlar yapiliyor hesabımı nasıl kurtarabilir ??
geçmiş olsun onun ayarları var sanırım benim bir arkadaşın başına gelmişti öğrenebilirsem yazarım size

Ayarlardan izin verilen uyulamalara gir. Orada adı saçma sağan görünen varsa güven vermeyen isimler onları kaldır. Yalnız bunu bilgisayardan yap telefondan olmuyor.

Back
X