• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ya kızlar son traileri izliyordum.banamı battı emın degılım ama alice cok yapmacık oynuyor.volturıler bizi oldurebılır derken,edward gunah ıslemeye gıttı derken.normal nasılssın ıyımısın der gibi..
birde bella jacob benım ıcın gıtme dedıgı sahnede " i have to go" derken kaşı gözü o baygın bakısları cok yapmacık poz yapıyormus gıbı duruyor..

en dogal oynayan rob ve taylor bence..tabi birde carlise var

nehirim canım, tutulmada buluşuruz artık :1hug:

azram hemşom, kasımda belli olacak :çok üzgünüm: ama askerdeyken adanada olma ihtimalim var opuyorumnanaktan

daliahçım çok haklısın jacob edvart ve carlise en iyileri bencede.. bella zaten ilk filmdede çok tutuktu tepkileri çok durgundu yani yüzündeki ifade hep aynı ağzı açık gözler kısık arada bi kırpıştırıyo işte o kadar

daliahçım çok haklısın jacob edvart ve carlise en iyileri bencede.. bella zaten ilk filmdede çok tutuktu tepkileri çok durgundu yani yüzündeki ifade hep aynı ağzı açık gözler kısık arada bi kırpıştırıyo işte o kadar

bella ilk filmde oynamasa da olurdu zaten canım, o kadar kötüydü :1ninca:

evet canım ya,kızın rol yaptıgı bellı oluyor cokk

o zaman twilight olurmuydu yahuuu ay cok guldurdun benııııııııı tucecımmmmmmmmmmm

3.Sneak Peek izledim ve bayıldum edfırtım nasılda fırlattı Jacobı :roflol::roflol:(ama yeni ay'da böyle bir sahne yoktu edfırt Jacob istemiyerekte olsa bellayı koruduğu için teşekkür ediyordu ve ola bildiğince bellayı Jacobtan uzak tutyordu değişik olmuş bu sanhne :kahve:ama yinde beğendim:hulya:unutmadan edfırtımın Jacoba karışı o öfkeli bakışlarına hasta oldum ya:delphin::delphin::delphin:
kurtların Laurent ve Victoriayı kovalama sahneside gözeldi özelikle Laurentin sırtından yediği pencelere bayıldım:lepi:Victoriaya gelince tabanları güzel yağladı:roflol::roflol::roflol:

o zaman twilight olurmuydu yahuuu ay cok guldurdun benııııııııı tucecımmmmmmmmmmm

daliahm tucem ben beğeniyom bellanın oyunculuğunu :hulya:düşünsenize bellanın o bütün salak ifadelerini iyi yansıtmış dudak ısırmalarını, yalamalarını bazen aptal aptal bakışlarını özelikle edfıtım ona bakarken :roflol:

edfırtım burda jake oğlum bittin sen bakışı atıyorşakkıdı

102201.png

kasıyo kendünü :ecrin_bebek:
102202.png

ve osmalı tokatını indiriyor:asigim::asigim:bence yeni ayda edfırtımın ürkütülücüğünü daha çok yansıtmışlar:delphin:

102204.png

ya kızlar son traileri izliyordum.banamı battı emın degılım ama alice cok yapmacık oynuyor.volturıler bizi oldurebılır derken,edward gunah ıslemeye gıttı derken.normal nasılssın ıyımısın der gibi..
birde bella jacob benım ıcın gıtme dedıgı sahnede " i have to go" derken kaşı gözü o baygın bakısları cok yapmacık poz yapıyormus gıbı duruyor..

en dogal oynayan rob ve taylor bence..tabi birde carlise var

Ayyy adaşıımm "I have to go" kısmı:roflol:
Bişey demiyordum şimdiye kadar ama orası çook komik. Ben hep gülüyorum o sahnedesırnaşık şey
Hatta ablama bile yapıyorum bazen kaşlarımı oynatarak aşağıdan yukarı bakarak I have to go diyorumsırnaşık şey sonra ölüyoruz gülmekten:roflol:

nehirim canım, tutulmada buluşuruz artık :1hug:

azram hemşom, kasımda belli olacak :çok üzgünüm: ama askerdeyken adanada olma ihtimalim var opuyorumnanaktan
İnşallah canım inşallahhopuyorumnanaktan

Sen çok mutlu ve huzurlu olda ben başka birşey istemiyorumŞeniz

:roflol: bu kız öldürecek beni ya:roflol:

3.Sneak Peek izledim ve bayıldum edfırtım nasılda fırlattı Jacobı :roflol::roflol:(ama yeni ay'da böyle bir sahne yoktu edfırt Jacob istemiyerekte olsa bellayı koruduğu için teşekkür ediyordu ve ola bildiğince bellayı Jacobtan uzak tutyordu değişik olmuş bu sanhne :kahve:ama yinde beğendim:hulya:unutmadan edfırtımın Jacoba karışı o öfkeli bakışlarına hasta oldum ya:delphin::delphin::delphin:

kurtların Laurent ve Victoriayı kovalama sahneside gözeldi özelikle Laurentin sırtından yediği pencelere bayıldım:lepi:Victoriaya gelince tabanları güzel yağladı:roflol::roflol::roflol:

Aynen yafrum aynenkaydirigubbakcemile5

ay o i have to go kısmııııııııııı cok kotuuuuuuuuu yaaaaa içim kaldırıpta ızleyemıorum.iyi guzel oynuo kız ama boyle kotu sahneleri bitiriyor olayı..
aliceinde o gamsız hali.cocuk ölmeye gidiyo rbizim kız günlük modda

ay o i have to go kısmııııııııııı cok kotuuuuuuuuu yaaaaa içim kaldırıpta ızleyemıorum.iyi guzel oynuo kız ama boyle kotu sahneleri bitiriyor olayı..
aliceinde o gamsız hali.cocuk ölmeye gidiyo rbizim kız günlük modda

:roflol::roflol::roflol:ŞenizŞeniz

olurdu bence ya, kristen yerine daha hoş bir hatun yakışırı edfırtıma :kedi:

daliahm tucem ben beğeniyom bellanın oyunculuğunu :hulya:düşünsenize bellanın o bütün salak ifadelerini iyi yansıtmış dudak ısırmalarını, yalamalarını bazen aptal aptal bakışlarını özelikle edfıtım ona bakarken :roflol:
EzBuZum ya ben hatunu zaten beğenmiyorum tip olarak :sinifsinif:

vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak
Şeniz
edfırtım burda jake oğlum bittin sen bakışı atıyorşakkıdı

102201.png

kasıyo kendünü :ecrin_bebek:
102202.png

ve osmalı tokatını indiriyor:asigim::asigim:bence yeni ayda edfırtımın ürkütülücüğünü daha çok yansıtmışlar:delphin:

102204.png

çok tatlı ama ya :kedi::asigim: sert irkek delikafadulden:roflol:

edward orda şaşı gibi bakıyor yahuuuuuuuuuu
jacob cok yırtıcı yahu ateş gibiiiiiiiiiiiii ah ulan ahhhhhhhhhhhhh

Back