• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Ayyyyyyyyyy harikaydııııııııııı adaşım bayıldım trailera yaaa

Ama edwardla Jacob niye kızışıyor acaba yaa...
oooffff oofff süper süperrrrrrr

atasehire yakın canım,kadıkoy.sinemasi muazzam

29884186.jpg

ya valla tucecım susayım uzmeyeyım diyorum ama hakıkaten cok kotu oldu..yanı cunku bız beraber baslamıstık topıge,bu seriye,bu manyaklıga..

ya valla tucecım susayım uzmeyeyım diyorum ama hakıkaten cok kotu oldu..yanı cunku bız beraber baslamıstık topıge,bu seriye,bu manyaklıga..

daliahım gerçekten şubat ayında keşfetmiştim sizi ben burda, birlikte bekleye bekleye aylar geçti, film geldi çattı; ama bu arada da hayatım bambaşka oldu bildiğin gibi, nerden nereye :çok üzgünüm: belki de artık tutulmaya gitmeyi bekleyeceğiz birlikte :kedi:

olaylar farklı gelıstıgı ıcın bende hic birsey soylemedım,soyleyemedim zaten..
ama gercekten cok uzuluyorum..
susuyorum,senide daha fazla uzmeyeyım

Tuçem yaaa nasıl istiyorum gelmeni bir bilsenmafoldumbenmafoldumben
Ne kadar çok hayal kurmuştukmafoldumben

Listeye ablamıda yaz adaşım. Hatta kuzenim bile gelebilir. Fotoğrafçıda çalışıyor, eğer o gün stüdyo çekimi olmazsa gelecek inşallah.

Ezbuzda gelecekti büyük ihtimalle,100yüzde ama kesin değil galiba.

bence sasırmıyor.şafak vaktınde devamlı bellaya jacob senın sandıgın gıbı savunmasız degıl aksıne o çok güçlü diyordu hep

bu arada bellada şu dikkatimi çekti
ilk filme göre kaşını epey bi inceltmişler o da yüzünü değiştrmiş
ama daha ii olmuş

tuce inşallah senin yaşadığın yere de aynı anda gelir film.. sen orda biz burda beraber seyrederiz gelip topikte aynı anda yorumlarız..kaydirigubbakcemile2

Back