• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

huopp misafirler lülülülülülü siz de seviyosunuz biliyoruzzzzzz :jeyyar:

hadi gelin ed'e & jacob'a ortak çıkın kaydirigubbakcemile3

KIZLAR GUNAYDIN YENI AYIN YENI TRAILERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

YouTube - twilight New moon new trailer

JACOB COK GUZEL AGLAMAK ISTIYORUM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

JACOB COK GÜÇLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ!!!!!! SALDIRIRKENKI HALINE BAKAR MSINIZ YAAAAAAAAAAA

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydınnn şekerler,
Nasılsınız bu sabah.
Deliahım youtubesizi yokmu yaa:(

124em.jpg

203se.jpg

237m.jpg

238y.jpg

239sc.jpg

243m.jpg

326aq.jpg

327sl.jpg

426xb.jpg

427l.jpg

521lh.jpg

522ru.jpg

628t.jpg

629.jpg

717y.jpg

718z.jpg

819y.jpg

820f.jpg

917fd.jpg

918q.jpg

1018jo.jpg

1179y.jpg

1180h.jpg

1219t.jpg

1317.jpg

1318b.jpg

1415q.jpg

1515c.jpg

1614i.jpg

1714c.jpg

1814f.jpg

günaydın everybody...

ed:asigim:

kızlar sinema için internetten yer ayırtılamıyor mu? Hani yer ayırtırız kaç kişiysek sora da 1 saat önce falan sinemanın önünde buluşup biletlerimizi alırız :delphin:

canım o iş olmaz.neden olmaz,cunku rezerve ettıgın bıletı gıdıp en gec bir gun ıcınde almalısın.
yeni ayda 1 gun kala rezervasyon yapsak sence yer bulabılır mıyız,bence asla bulamayız..

internetten bilette alırsak eger aynı sırayı tutturamayız.biz aldıgımız sırada birileri ok tusuna ha bastı ha basacakta olabılır.farklı yerlerede oturmayalım bu kadar bekledıkten sonra

canım o iş olmaz.neden olmaz,cunku rezerve ettıgın bıletı gıdıp en gec bir gun ıcınde almalısın.
yeni ayda 1 gun kala rezervasyon yapsak sence yer bulabılır mıyız,bence asla bulamayız..

internetten bilette alırsak eger aynı sırayı tutturamayız.biz aldıgımız sırada birileri ok tusuna ha bastı ha basacakta olabılır.farklı yerlerede oturmayalım bu kadar bekledıkten sonra

hmmm ne biliim.. rezervasyonsuz da gidemeyiz tabe yer olmaz.. bu arada kaç kişi kesin gelirim diyebiliyo.. liste var mı mrs.jacob black?kaydirigubbakcemile3

canım yok ya...
sen
ben
baileys
nehir
cemresu

azracim gelıor muydu? dids mavis lolabunny littlefairy falan ?

baska var mı ? hafızam cok zayıf buaralar kızlar kusura bakmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldin canım, seni hep konuyu okurken görüyordum, yazmıyordun ama kaydirigubbakcemile2

çok sağol canım. genelde okuyordum çok hoşuma gidiyor buradaki samimiyet okurken de çok eğleniyorum hepiniz çok hoş muhabbet kızlarsınız.ee artık bende vakıf olayım dedim konulara.:):teytey:

canım yok ya...
sen
ben
baileys
nehir
cemresu

azracim gelıor muydu? dids mavis lolabunny littlefairy falan ?

baska var mı ? hafızam cok zayıf buaralar kızlar kusura bakmayın

burda aylardır bekledikten sonra ben yokum mafoldumbenmafoldumben

çok sağol canım. genelde okuyordum çok hoşuma gidiyor buradaki samimiyet okurken de çok eğleniyorum hepiniz çok hoş muhabbet kızlarsınız.ee artık bende vakıf olayım dedim konulara.:):teytey:

hoşgeldin tekrar canım opuyorumnanaktan

bu arada herkese günaydın, ed :asigim:

Back