Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya insan boyle erkek arkadas istiyor.zaten boyle erkek olmadıgı cocugun vampir olmasından belli :)
gozu korkmus bellikii :)))) ya Jacob in dezavantajı Edward faktoru.yoksa Jacob olsaydı sadece romandı bu seferde ona hasta olurduk :) İnsan psikolojisi :)yaa ben jacob u hiç sevmiyorum nedense.....ben de twilight a erkek arkadasımla gittim hatta filmde edward bellayı sırtında uçururken dedim baksana sen hiç beni böle tasımıon=)))cıkışta tam süper bi filmdi dicektim ki erkek arakadasım cok kötüydü yaa fln dedi.ben de sesimi cıkarmadım.ama şimdi kitapları fln aldığımı görünce de seni sırtıma alıyım mı diyo=))))
gozu korkmus bellikii :)))) ya Jacob in dezavantajı Edward faktoru.yoksa Jacob olsaydı sadece romandı bu seferde ona hasta olurduk :) İnsan psikolojisi :)
bir kitapta bella jacoba asık olduğunu itiraf fln ediyormuş galiba.bir de öpüyormuş onu okumadım tabi bilmiyorum ama o üzden gıcık oluyorum jacob a.okuyunca belki dediğin gibi olur.
evet son kıtapta sevıyorsun ama :)
ya cok sor soruom ama bellanın wampir olunca özel bir gücü oluyor mu?(edward gibi zihin okumak fln mesela)
yok canım.Edward hala Bella nın zıhnını okuyamıyor.Bellanın gucu ise susuzluga karsı cok guclu olmak.Yenidoganlar gibi olmuyor.Saldırmıyor heryere..
vayyy süper yaaa...bir an önce okumak istiyorum cabuk cevirsinler sunu....
ya insan boyle erkek arkadas istiyor.zaten boyle erkek olmadıgı cocugun vampir olmasından belli :)
doğru söze ne denir :roflol: katılıyorum ve edwarddan mümkünse istiyorum 1 tane :roflol:
biz kızlarda cok duygusalız ya gercekten....benim bir ara iliskimi bile etkiledi vallahi Edward karakteri..
ahhh edward yaa:çok üzgünüm: stephenie meyer ne kadar yaratıcı bir kadınmış.acaba kimsen esinlendi böyle bir aşk için....