Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

bende midnight sun ı okumak istiyorum nette var mı kızlar ya
bide daliahcım eklediğin fotolar süper inanılmaz tatlı çıkmış

bir aksilik cıkarsa bende verebilirim kızlar :) evet resimlerde sahane cıkmıs beyimiz :)

evet haklısın çok saçma ve çocukça buluyorlar bende kimseyle konuşamıyorum bu yüzden
hatta benden 2 yaş küçük kuzenimle izlemeye gittim kızın uykusu geldi esnemeye başladı belli ki sıkılıyor bende bir sorun var diye düşünmeye başladım :)) iyi ki varsınız kızlar yaa :))

evet haklısın çok saçma ve çocukça buluyorlar bende kimseyle konuşamıyorum bu yüzden
hatta benden 2 yaş küçük kuzenimle izlemeye gittim kızın uykusu geldi esnemeye başladı belli ki sıkılıyor bende bir sorun var diye düşünmeye başladım :)) iyi ki varsınız kızlar yaa :))

bende aynı şeyi düşünüyorum etrafımda kimsenin hoşuna gitmemiş bi ben beğendim -tatlicadiarzu-

filmini yeni izledim ya, serisini de okumak istiyorum ama hemen değil, yazın falan. çünkü kitap okurken filmdeki sahneler aklıma gelir, biraz unutmam lazım =) ben bir arkadaşımla gittim filme, o da çok beğendiğini söyledi, onu etkileyen aralarındaki aşk ve edwardın ailesinin kızı sahiplenmesi olmuş. beni en çok vampir olması etkiledi =) çok severek izlerim vampir filmlerini.

X