Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kristen-stewart-robert-pattinson-15834100.jpg

Benim bildigim kadariyla Twilight, New Moon, ve Eclipssten sonra 4. kitap cikacak yani Bellayin ve Edwardin evlendigi kitap. Kitabin ingilizce ve türkce ismini bilmiyorum ama.
Birde yazar Edwardin bakis acisindan bir kitap yazmaya baslamis ama güvenip yazdigi parcalarini verdigi bir kisi yazardan izin almadan internete koymuy. O yüzden yazar o kitabin devamini yazmak istemiyormus...

valla ben bu yasıma ragmen ıkı kez ızledım.son kitabı breaking dawn i remzi kitapevine getirttim ve Robert Pattinsona bayıldım !

ingilizce mi okudun canım....

evet canım.

ya breaking dawn ın sonunu merak ediom cok acaba mutlu son mu?

kesinlikle mutlu bir son herkes mutlu!

daha herhangi bir son yoktur seri daha devam ediyor yazar şuan yeni kitabını yazıyor diye biliyorum

yok tatlım seri breaking dawn ile bitiyor.Yazar edwardında bir kitabı hakettigini dusundugu icin onun icinde midnight sun i yazmaya karar vermiş.twilightin edward versiyonu anlayacagın.fakat kitabın ilk 12 chapterinda internete dusmus.bu yuzden yazmamaya karar vermiş.ilk 12 bolumun turkcesi var bende.zaen sadece 12 bolum :KK43: isteyene verebilirim....

evt ya türkçesini gördüm ben bi yerde ama hepsini okumak istemedim.ing.mde yok ki .breaking dawn ı alıp okusam.beklicez mecbur türkçesi cıksın:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evt ya türkçesini gördüm ben bi yerde ama hepsini okumak istemedim.ing.mde yok ki .breaking dawn ı alıp okusam.beklicez mecbur türkçesi cıksın:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

breaking dawni ne zaman cevirler bılemiyorum hayli kalın cunku..bence sen midnight sun i oku canım turkcesini

X